Læs den officielle beskrivelse

Hvert år vælger mere end 6.000 internationale studerende at studere hos os, hvilket gør vores campus til en af ​​de mest forskelligartede og multikulturelle i Storbritannien. Tilmeld dig med os, og du vil deltage i et samfund af fremragende akademikere. Vi er blandt de top 100 universiteter i QS World University Rankings 2019. Vi er også en del af Worldwide Universities Network, som omfatter 16 forskningsintensive institutioner og behandler spørgsmål af global betydning.

Velkommen til Det Fakultet for Uddannelse, Samfundsvidenskab og Ret.

Dette fakultet samler eksperter i uddannelse, sociologi og socialpolitik, politik, internationale relationer, international udvikling, lov og kriminologi til at levere undervisning og forskning gennem følgende skoler.

Vi tilbyder højkvalitets bachelor-, kandidat- og forskeruddannelser, som afspejles i universitetet, der modtager en Gold rating i Teaching Excellence Framework (TEF), den højeste pris mulige.

Uddannelsesskole

Vi er stolte af vores stående som en af ​​de allerbedste skoler i Storbritannien for uddannelsesforskning og undervisningspraksis.

Som studerende i uddannelsesskolen bliver du en del af vores blomstrende akademiske samfund. Vi tilbyder mere end 30 specialprogrammer til bachelorstudier, undervisningstræning, postgraduate studier og postgraduate forskning.

Juridisk Skole

Juridisk Skole ved Leeds Universitet er et fællesskab, hvor vi gennem vores undervisning, forskning og offentlige engagement forsøger at gøre en forskel i verden.

Vores skole er hjemsted for verdens førende lærde og inspirerende lærere, der er forpligtet til at udforske moderne emner inden for deres område og støtter vores elever til at blive højt ansættelige kandidater. Det er sådan en forpligtelse, som har givet os mulighed for at opbygge et internationalt ry som en førende lovskole.

Politik og Internationale Studier

Politikskolen og Internationale Studier (POLIS) er en levende skole, hvor akademisk forskning informerer og antænder vores undervisning. Vi tilbyder den akademiske undervisning og teoretisk træning for at udforske de nuværende udfordringer i vores globale samfund.

Sociologi og Socialpolitikskole

Sociologi og Socialpolitik (SSP) er et fællesskab, hvor vi gennem vores undervisning, forskning og offentligt engagement forsøger at gøre en forskel for samfundet.

Vi lever i tider med dramatisk social, politisk og økonomisk forandring, nationalt, internationalt og globalt. At studere en samfundsvidenskabelig grad kunne ikke være mere spændende eller rettidigt.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLB

University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law

Dette toårige kursus er til dig, hvis du allerede har en bachelorgrad i et ikke-lovligt emne. Kurset giver dig mulighed for at lære om loven, både i den traditionelle bet ... [+]

OversigtDette toårige kursus er til dig, hvis du allerede har en bachelorgrad i et ikke-lovligt emne.Kurset giver dig mulighed for at lære om loven, både i den traditionelle betydning af "tænkning som en advokat" og i bredere juridisk betydning som en social institution. Dette er en kvalificeret lovgrad *, som gør det muligt for dig at komme videre til erhvervsuddannelsen af ​​juridisk uddannelse, hvis du ønsker at kvalificere dig som advokat eller advokat i England og Wales. Det er også anerkendt i en række andre jurisdiktioner.Du vil dække de syv grundlag for juridisk viden og udvikle din juridiske forskning færdigheder. En bred vifte af valgfrie moduler vil også gøre det muligt for dig at følge dine interesser inden for specialiserede juridiske områder som firma- eller arbejdsret, menneskerettighedslovgivning, miljølovgivning og familieret. Du kan også udforske emner inden for strafferet og kriminologi, såsom politi eller ungdomsforbrydelser.* Solicitor Regulatory Authority foreslår ændringer af systemet fra 2020.AkkrediteringAlle vores LLB kurser er i øjeblikket akkrediteret af Solicitors Regulatory Authority (SRA) og Bar Council ** Solicitor Regulation Authority foreslår ændringer af systemet fra 2020. For at finde ud af mere, besøg www.sra.org.ukUndtagelserDette program fører til en Kvalificerende Law Degree *, som giver dig mulighed for at opnå den maksimale fritagelse fra den akademiske fase af uddannelse af både Bar Council og Law Society of England og Wales. Dette giver dig mulighed for at komme videre direkte til erhvervsuddannelsen.* Solicitor Regulatory Authority foreslår ændringer af systemet fra 2020.Kursusindhold... [-]
Det Forenede Kongerige Leeds
September 2019
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

LLM

University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law

Dette avancerede kursus i menneskerettigheder undervist af internationale eksperter tilbyder et unikt og særpræg fokus på teorier og praksis af rettigheder, der producere ... [+]

OversigtDette avancerede kursus i menneskerettigheder undervist af internationale eksperter tilbyder et unikt og særpræg fokus på teorier og praksis af rettigheder, der producerer et levende miljø for at udforske dette betydelige område af lov og politik.Dette program vil give dig avanceret viden, større forståelse og kritisk indsigt i nuværende systemer for menneskerettighedsbeskyttelse og menneskerettighedsdebatter.Du vil udforske forskellige indenlandske, regionale og internationale menneskerettighedsretlige systemer for at analysere, hvordan rettigheder er blevet legaliseret, udviklet og håndhævet gennem teorien og udøvelsen af ​​menneskerettighederne.Du vil undersøge loven om beskyttelse af liv og menneskelig værdighed, frihed fra tortur og anden mishandling, ytringsfrihed og menneskerettigheder med hensyn til medieorganisationer, terrorisme, sundhedspleje, familien og handicappede.Forskning og faglig indsigtDu vil drage nytte af ekspertisen hos ledende akademikere i et stimulerende forskningsmiljø. Vores forskningsgrupper omfatter:Center for erhvervsret og praksis (CBLP)Center for Criminal Justice Studies (CCJS)Center for Ret og Social Retfærdighed (CLSJ)Center for Innovation og Forskning Uddannelse (CIRLE)Kursusindhold... [-]
Det Forenede Kongerige Leeds
September 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 24 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Beech Grove House University of Leeds
LS2 9JT Leeds, England, Det Forenede Kongerige