GCU - Glasgow School for Business and Society

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Glasgow Caledonian University er et karakteristisk, inklusiv og fremadrettet universitet, der er forpligtet til sin sociale mission for at fremme det fælles gode. Vi er blevet et internationalt ekspertcenter inden for videregående uddannelse, fremme beskæftigelsesegnethed og globalt statsborgerskab i vores kandidater. Vi vinder priser for vores støtte og engagement i den studerendes oplevelse, samtidig med at vi leverer innovation gennem vores verdensklasse forskning på vigtige områder af styrke. Vi har en tradition for at udvide adgangen til videregående uddannelse til talentfulde individer uanset deres baggrunde, og vi udnytter vores intellektuelle og sociale kapital til gavn for de samfund, vi tjener i Skotland og internationalt.

Glasgow Caledonian University (GCU) er et levende, innovativt og multi-prisvindende universitet for det fælles gode.

Vi tilstræber at bidrage til samfundet på en måde, der omfatter, men går endnu ud over det traditionelle rolle som et universitet. GCU's For det fælles gode engagement er bragt til liv og leveret af studerende og ansatte på tværs af akademiske skoler og afdelinger.

Velkommen til Glasgow School for Business og Society

Vi trives på ideer, understøtter innovation og værdsætter vigtigheden af ​​socialt ansvar. Studerende kommer til os for vores viden og erfaring til at forbedre deres karriere og personlige ambitioner. Vores eksterne partnere kommer til os for at finde den nyeste forskningsledte tænkning og få adgang til vores elevers talent.

Corporate responsibility og sustainability er grundlæggende bekymringer for enhver organisation. Glasgow School of Business and Society søger at løse de komplekse udfordringer i den globale økonomi, samtidig med at de yder social fordel for lokale og globale samfund.

Globalt statsborgerskab, ansvarlig ledelse, iværksætteri og social retfærdighed er kernen i vores undervisning, forskning og offentlige engagementsaktiviteter.

Vores karakteristiske, forskningsorienterede portefølje tilbyder fremragende og tilgængelige videregående uddannelsesmuligheder i Glasgow, London og New York. Vores programmer er godkendt af faglige og akademiske akkrediteringer, der bekræfter, at din kvalifikation er blandt de bedste i verden.

Corporate ansvarlighed og bæredygtighed er nu grundlæggende bekymringer for enhver organisation. Som universitet for det fælles gode spiller vi en central rolle i den globale omdannelse af erhvervsuddannelse. Vi søger at løse de komplekse udfordringer i verdensøkonomien i det 21. århundrede, samtidig med at det giver sociale fordele for lokale og globale samfund.

Vi er særligt tilfredse med, at vores succes med at integrere etik, ansvar og bæredygtighed på tværs af alle aspekter af livet på Glasgow School for Business and Society er blevet anerkendt gennem vores medlemskab af ASHOKA U, FN's Global Compact og PRME samt lokale initiativer som f.eks. WRAP og forretning i Fællesskabet.

Vi er også blevet det første universitet i Skotland for at slutte sig til det prestigefyldte EPAS globale netværk. Jeg glæder mig over denne anerkendelse af vores højkvalitets læring og lærerfaring, der uddanner vores kandidater med færdigheder og viden til at lykkes i det globale marked. EPAS akkreditering er et tegn på en bredere institutionel forpligtelse til at anvende de allerhøjeste internationale benchmarks til at bevise kvaliteten af ​​vores bestemmelse. Dette giver robust beroligelse til vores medarbejdere, studerende, akademikere og forretningspartnere, at vi er et globalt netværk, der er indlejret i vores lokalsamfund.

Vi udfordrer vores medarbejdere og elever til at være kritiske og uafhængige elever, at blive ansvarsledere og at yde positive bidrag til erhvervslivet og samfundet. Vi inviterer dig til at deltage i vores engagement i det fælles gode.

Professionelle tilknytninger

Glasgow School for Business and Society har en stærk track record af samarbejde med faglige organer, der sikrer, at vores kurser er relevante for arbejdsmarkedets skiftende behov.

Vores professionelle tilknytninger holder os ikke alene i stand til at holde de nyeste advarsler i erhvervslivet opdaterede, men de hjælper vores kandidater med at blive standset, når de søger arbejde og i nogle tilfælde giver en særlig status ved afslutningen.

Eksempler på faglige organer, som GSBS er forbundet med, er:

 • AACSB
 • ABS (Association of Business Schools)
 • Virksomhed i Fællesskabet
 • CEEMAN
 • EFMD (European Foundation for Management Development)
 • ESRC (Rådet for Økonomisk og Socialt Forskning)
 • UN PRME-initiativet (Principles of Responsible Management Education)
 • Guld-godkendt læringscenter for ACCA
 • Godkendt Undervisningscenter for Det Charterede Institut for Personale og Udvikling (CIPD)
 • Center of Excellence med det Chartered Institute for Securities and Investment (CISI)

Vi tilbyder programmer og moduler akkrediteret af:

 • ACCA (Association of Chartered Certified Accountants)
 • Broadcast Journalism Training Council (BJTC)
 • Chartered Banker
 • Chartered Institute for Securities
 • Chartered Institute of Logistics and Transport (CILT)
 • Chartered Institute of Marketing (CIM)
 • Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD)
 • Chartered Institut for Indkøb og Forsyning (CIPS)
 • Chartered Insurance Institute (CII)
 • Chartered Management Institute (CMI)
 • CIMA (Chartered Institute of Management Accountants)
 • EPAS (European Foundation for Management Development Program Accreditation Scheme)
 • ICAEW (Institut for Chartered Accountants i England og Wales)
 • ICAS (Skattedirektør for Skotland)
 • Institut for Erhvervsundhed (IOSH)
 • Institut for Operations Management (IOM)
 • Institut for Risk Management (IRM)
 • IOR (Institut for Operationel Risiko)
 • Skotlands advokatsamfund
 • Nationale Råd for Uddannelse af Journalister (NTCJ)
 • British Psychological Society
 • SHRM (The American Society for HRM)
 • Institut for Gæstfrihed (IHA)
 • Institut for rejse og turisme (ITT)
 • Turisme samfund (TS)
 • Tourism Management Institute (TMI)

Vores afdelinger

Juridik, økonomi, regnskab

Vores afdeling samler akademikere med interesser og ekspertise inden for juridik, risiko, økonomi, regnskab og finansiering. Vi er stolte af vores tætte forbindelser med erhvervsorganisationer, herunder ikke-for-profit organisationer og faglige organer, der akkrediterede en række af vores programmer.

Institut for Erhvervsledelse

Vores afdeling er fokuseret på den moderne og innovative brug af ledelsesmetoder og teknikker, ressourcer og processer til at forbedre og udvikle organisationer i den private og offentlige sektor på en stærkt konkurrencedygtig global markedsplads

Institut for Samfundsvidenskab, Medier og Journalistik

Afdelingen har mere end halvtreds medarbejdere, både en stærk forskningskultur og en forpligtelse til at undervise i ekspertise. Bedømt som internationalt fremragende og verdensledende inden for flere områder i den sidste forskningsvurdering.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se Law LLB » Se Online Postgraduate Certificates » Se Postgraduate Certificates » Se Certifikater efter bachelor (graduate) » Se BAs » Se MA » Se MSc »

Studier

Denne skole tilbyder også:

LLB

Bachelor af love med risiko

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Det Forenede Kongerige Glasgow

Med den stigende regulering på tværs af alle sektorer er der et stigende behov for ekspertise inden for erhvervsliv og juridisk risiko. Akkrediteret af Law Society of Scotland, tilbyder denne LLB dig en specialisering inden for business og juridisk risikostyring for at imødekomme denne efterspørgsel. [+]

Akkrediteret af: Law Society of Scotland

Dette program, den første af sin art i Skotland, er udviklet som reaktion på væksten af ​​lovlig regulering på tværs af alle sektorer, og det tilsvarende behov for erhvervsorganisationer til at opfylde deres overholdelseskrav.

Nylige begivenheder, herunder den globale finanskrise og for nylig 'Brexit'-afstemningen, har fremhævet det usikre og voksende omfang og den grad af risiko, der står over for forretningen, og det har således fremhævet behovet for ekspertise inden for erhvervsmæssig og juridisk risiko. Således er der en stigende forventning om advokater at være proaktive i forudsigelsen og forebyggelsen af ​​uetisk såvel som ulovlig adfærd på tværs af alle samfundsområder.... [-]


Bachelor of Laws

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Det Forenede Kongerige Glasgow

Akkrediteret af Law Society of Scotland, tilbyder vores LLB små klasser og fleksibiliteten til at kombinere dine juridiske studier med en anden beslægtet disciplin, herunder sprog, kriminologi, personlig finansiel tjeneste, bank og corporate finance. [+]

Akkrediteret af: Law Society of Scotland

Hvis du gerne vil forfølge en karriere som en professionel advokat, er LLB-kandidaten den vigtigste adgangsvej til erhvervet. Du vil udvikle din juridiske viden og færdigheder ved at studere kerneområder inden for privat, offentlig, kriminel og handelsret.

Programmets hovedmål, som er akkrediteret af Law Society of Scotland, er at give dig viden og forståelse af Skotlands retssystem og lov. Du vil få gavn af små klasser, god adgang til medarbejderstøtte og mulighed for at få praktisk erfaring gennem vores GCU Law Clinic, mens du hjælper lokalsamfundet.

Mange kandidater fortsætter med at tage Diploma i Professional Legal Practice (PEAT1), som er næste fase for dem, der ønsker at kvalificere sig som advokat.... [-]


Bachelor of Laws Fast-track

på universitet Fuldtid 2 år September 2019 Det Forenede Kongerige Glasgow

Akkrediteret af Law Society of Scotland, vores 2-årige hurtige track LLB er tilgængelig for dem, der allerede har en Honours-grad i en anden disciplin. Programmet giver en grundlæggende viden [+]

Akkrediteret af: Law Society of Scotland

Vores toårige hurtige LLB er tilgængelig for dem, der allerede har en Honours-grad i en anden disciplin. Programmet giver en grundlæggende viden og forståelse af de vigtigste funktioner i Skotlands retssystem og lov.

Programmets hovedmål, som er akkrediteret af Law Society of Scotland, er at give dig viden og forståelse af Skotlands retssystem og lov. Du vil få gavn af små klasser, god adgang til medarbejderstøtte og mulighed for at få praktisk erfaring gennem vores GCU Law Clinic, mens du hjælper lokalsamfundet.

Mange kandidater fortsætter med at tage Diploma i Professional Legal Practice (PEAT1), som er næste fase for dem, der ønsker at kvalificere sig som advokat.... [-]