Edinburgh Law School - The University of Edinburgh

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor Edinburgh Law School

Kendt for vores internationale og tværfaglige udsigter har vi været i centrum for juridisk uddannelse og forskning i mere end 300 år.

1707 markerede grundlaget for det juridiske fakultet, nu kendt som Edinburgh Law School, som er beliggende i historiske Old College i hjertet af Edinburgh, minutter fra både domstolene og Skotlands parlament.

Ved at studere i Edinburgh Law School deltager du i et levende, aktivt fællesskab af verdensledende forskere, jurister og studerende på alle stadier af deres uddannelse.

placering

Når du vælger hvor du skal studere, kan et universitet med et stærkt ry være ret højt på din prioritetsliste, og navnet på University of Edinburgh er en, der har stor indflydelse over hele verden.

  • 14. i Times Higher Education World University Rankings for lov.
  • 25. i verden og 6. i Storbritannien for lov i 2018 QS World University Rankings efter emne: Law.
  • 4. i Storbritannien for forskningskraft, baseret på kvaliteten og bredden af ​​vores forskning (Research Fortnight Power Rank, REF 2014).

Byen

Skotlands hovedstad er en smuk, historisk by, der regelmæssigt er blevet stemt som et af de mest ønskelige steder at bo i verden. Stor nok til at tilbyde noget for alle, men små nok til at føle sig som hjemme, Edinburgh er en moderne, sofistikeret og smuk europæisk by med et varieret, multikulturelt fællesskab.

  • Universitets campus er ranket som den 2. smukkeste i Storbritannien (Times Higher Education, 2017).
  • Edinburgh er rangeret i de 20 bedste studerende byer i verden, 2. i Storbritannien (QS Best Student Cities 2017).
  • Edinburgh blev nummer to i verden for livskvalitet (Deutsche Bank, 2017).
  • Edinburgh blev udnævnt til den tredje sikreste by i verden ifølge en undersøgelse foretaget af Post Office Travel Insurance i 2015.

Vi støtter dig for at nå dine karrieremål

Alle vores elever har adgang til en special advokatrådgiver, der kan tilbyde skræddersyet support til din karriereplanlægning og -udvikling.

Vi opbygger også nyttige evner i vores undervisning og vurdering, opmuntrer vores elevernes skriftlige og præsentationsfærdigheder og kommunikations- og analytiske evner samt udvikler din viden på dit valgte område.

Du bliver en del af et imponerende netværk

Som en postgraduate studerende ved Edinburgh Law School lærer du direkte fra akademikere, hvis arbejde har indflydelse på politik og praksis, både her i Storbritannien og verden over.

Du vil studere sammen med elever, der kommer fra et usædvanligt udvalg af lande og faglige eller akademiske baggrunde, og hvis perspektiver kun vil berige klassediskussioner.

Selvfølgelig handler din tid ikke kun om undersøgelse. Universitetet har et stort udvalg af studiefællesskaber til at deltage, eller du kan blive involveret med lovskolens egen studentledede postgraduate samfund for at hjælpe dig med at skabe venskaber uden for klassen.

Student samfund

Edinburgh Law Postgraduate Hub arrangerer sociale arrangementer for at hjælpe Law School's postgraduate studerende lære hinanden at kende.

Edinburgh Law Connections er et alumni-fællesskab specifikt til LLM eller MSc kandidater. Gruppen organiserer regelmæssige netværksbegivenheder med tidligere studerende.

Vi tilbyder masser af valg

Uanset om du overvejer en ph.d. eller et undervist program, finder du en ekstraordinær bredde af emner, der tilbydes her, fra strafferet til handelsret eller fra intellektuel ejendomsret til international bankregulering.

Du kan studere hos os her i Edinburgh eller fjernt takket være vores Online Learning-programmer.

Placeringer

Edinburgh

Address
David Hume Tower
George Square
Edinburgh

EH8 9JX Edinburgh, Skotland, Det Forenede Kongerige

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig