University of Hamburg, Institute of Law & Economics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i Hamburg

Som Nordtysklands største forsknings- og uddannelsesinstitution og G ermany tredjestørste universitet, Universität Hamburg kombinerer studiemuligheder forskellige med fremragende forskning. Det giver et bredt disciplinær spektrum med mange tværfaglige muligheder og forfølger samarbejde med et omfattende netværk af top regionale, nationale og internationale institutioner. Universität Hamburg er afsat til langfristet stipendium og videnskab og fremmer bæredygtighed forskning i alle skoler.

Som en del af den føderale Excellence Initiative, Universität Hamburg fået tilladelse i 2007 til et Center of Excellence i klimaforskningen: Den KlimaCampus Hamburg er et pædagogisk center for klimaforskning og jord systemer videnskab. Udover "Klima, Jord, Miljø," yderligere særligt vellykket centrale forskningsområder omfatter: Matter og universet, struktur og funktion af biomolekyler, Neurovidenskaber, flersprogethed, god forvaltningspraksis, Kultur og teknologi samt heterogenitet og uddannelse.

Universität Hamburg tilbyder cirka 150 uddannelser i de følgende seks skoler: School of Law; School of Business; Økonomi og Samfundsvidenskab; School of Medicine; Pædagogiske Universitetsskole, psykologi og menneskelig bevægelse; School of Humanities og School of Mathematics, Informatik og naturvidenskab.

Desuden flere museer og samlinger tilhører Universität Hamburg, såsom Zoologisk Museum, Herbarium Hamburgense, Geologisk-Palæontologisk Museum, Botanisk Have og Hamborg Planetarium.

Universität Hamburg blev grundlagt i 1919 af lokale private borgere. Vigtige stiftende tal omfatter Senator Werner von Melle og forretningsmand Edmund Siemers. Nobel prisvindere såsom Otto Stern, Wolfgang Pauli og Isidor Rabi var aktive på Universität og mange andre velkendte lærde såsom Ernst Cassirer, Erwin Panofsky, Aby Warburg, William Stern, Agathe Lasch, Magdalene Schoch, Emil Artin, Ralf Dahrendorf og Carl Frierich von Weizsäcker, for blot at nævne et par stykker, underviste her.

Institut for Law & Economics

Instituttet som et forskningscenter startede med den teoretiske analyse af civilretten mere end 40 år siden. I dag er instituttet anvender instrumenterne i den økonomiske analyse af loven til de fleste aspekter af det retlige område, herunder offentlig og international ret.

I de senere år har den empiriske analyse af juridiske normer bliver mere og mere vigtig for området for den økonomiske analyse af loven. I denne forbindelse også, at medlemmerne af instituttet bidrager til videnskabelig innovation med banebrydende forskning.

Den vigtigste opgave for instituttet er at fremme tværfaglig undervisning og forskning inden for jura og økonomi med særligt fokus på den økonomiske analyse af civilretten. Direktør er Prof. Dr. rer. pol Thomas Eger.


Instituttet fører, som en del af den juridiske uddannelse, det område af specialisering "Economic Analysis of Law" og administrerer postgraduate program "Europæisk Master i jura og økonomi" samt den "Graduate College for jura og økonomi". Hertil kommer, at instituttet for jura og økonomi deltager i det internationale ph.d.-programmet "Europæisk doktorgrad i jura og økonomi".

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Tysk

Se Law LLM »

Studier

Denne skole tilbyder også:

LLM

Europæisk mester i lov og økonomi (emle)

på universitet Fuldtid 1 år October 2019 Frankrig Aix-en-Provence Italien Rome Belgien Ghent Israel Haifa Østrig Vienna Tyskland Hamburg Holland Rotterdam Polen Warsaw Indien Mumbai Spanien Barcelona + 18 mere

Denne europæiske Master i jura og økonomi (EMLE) program giver en unik mulighed for tværfaglige studier af jura og økonomi på to eller endda tre europæiske og ikke-europæiske universiteter. Der vil være en fælles LL.M. grad udstedt af universiteterne i Hamburg, Gent og Rotterdam og alle andre partneruniversiteter vil tildele en yderligere kandidatgrad (LL.M./Mac./M.Sc.). [+]

europæisk mester i jura og økonomi (emle)

Dette europæiske program inden for lov og økonomi (EMLE) tilbyder den unikke mulighed for tværfaglige studier af lov og økonomi hos to eller endda tre europæiske og ikke-europæiske universiteter . Hvert partneruniversitet uddeler en kandidatgrad (LL.M./Ma./M.Sc. eller en fælles grad). Programmet giver de studerende med en avanceret forståelse af de økonomiske virkninger af divergerende love og forbereder de studerende til en professionel karriere, for eksempel i offentlige organisationer, i multinationale advokatfirmaer eller konsulentfirmaer. Kandidater er også godt forberedt til doktorgrad forskning i et ph.d.-program som Den Europæiske doktorgrad i jura og økonomi (Edle). Den EMLE er blevet anerkendt af Europa-Kommissionen som en Erasmus + Program for "ekstraordinær akademisk kvalitet". Erasmus + label tillader EMLE program til årligt at give et betydeligt antal stipendier (herunder flere fulde stipendier til studerende fra "partnerlande"). For jurastuderende, kendskab til de specifikke bestemmelser i deres hjemland er for snæver en base for rådgivning virksomheder, der er aktive i den internationale handel. Derudover har en fortrolighed med de økonomiske virkninger af retsregler bliver uundværlig for at forstå deres kunders forretningsmæssige behov. Tilsvarende vil økonomistuderende profitere af en præcis forståelse af de institutionelle retlige rammer for markedsøkonomi. For både jurister og økonomer, kendskab til den anden disciplin og internationale kontakter er afgørende for en succesrig fremtid karriere. Det EMLE programmet er den institutionelle svar på disse udfordringer.... [-]


Kontakt

University of Hamburg, Institute of Law and Economics

Adresse, linje 1 Johnsallee 35 Hamburg, D-20148 DE
Hamburg, Hamburg, Tyskland
Hjemmeside http://emle.org/
Telefon +49 40 428380

Adresse, linje 1 Barcelona, Catalonia, Spanien