Læs den officielle beskrivelseMed studerende fra udviklingslande og udviklede lande, fra praksis og akademia, fra juridisk, teknisk og anden uddannelsesmæssig baggrund, var det klart, at det efterfølgende program skulle være så omfattende som muligt. Dr. Bludau og professor Straus forsøgte således at identificere egnede partnere med stærke legitimationsoplysninger i undervisning i intellektuel ejendomsret, lovgivning generelt samt økonomi og forretning.

De fandt University of Augsburg; Technische Universität München; og George Washington University Law School (Washington, DC).

Efter forlængede forhandlinger blev München Intellektuel ejendomsret ( MIPLC ) indviet ved en stiftelsesceremoni den 17. marts 2003. Med det generøse samarbejde fra det bayerske ministerium for videnskab, forskning og kunst kunne de fire partnere få formel godkendelse af kandidatuddannelsen "Intellektuel ejendomsret og konkurrenceret" på rekordtid. På samme tid var vi travlt med at rekruttere fakultet fra hele verden, færdiggøre de administrative detaljer om programmet og begyndte at annoncere for studerende.

I oktober 2003 havde vi været i stand til at tiltrække studerende fra otte lande beliggende på fem kontinenter. I august 2004 tog disse 13 studerende fra vores første klasse kandidateksamen fra MIPLC , med University of Augsburg, som MIPLC graden "Master of Laws". Vores første studieår - til trods for alle børnesygdomme i denne ambitiøse nye indsats - var afsluttet med succes. I det andet studieår steg vores tilmelding til 18 studerende fra 13 lande. Derudover MIPLC LL.M. -programmet blev valgt til at bidrage til videreuddannelse af syv ASEAN-lærde, der tiltrådte programmet for vinterperioden 2004/05 inden for rammerne af ECAP II-programmet.

I 2008 kunne vi tilmelde 30 nye studerende for første gang og var midt i en akkrediteringsproces, der i mellemtiden er afsluttet med succes. Den nuværende klasse 2013/14 har 23 studerende fra 15 nationer i Europa, Nord- og Sydamerika, Afrika og Asien.

Vi er mange gæld gældt for deres kritiske bidrag til denne nye satsning. Fra begyndelsen viste lederne af de fire MIPLC partnere deres faste engagement i dette unikke samarbejde og håndterede komplicerede problemer dygtigt og på en fleksibel måde.

En oprigtig tak er især takket være professor Wolfgang A. Herrmann og Dr. Ludwig Kronthaler, præsident og (dengang) Kanzler fra Technische Universität München; Professor Wilfried Bottke, den afdøde præsident for University of Augsburg; Professor Michael K. Young, derefter dekan ved George Washington Law School (Washington, DC) og professor Martin J. Adelman fra GW Law.

Alle disse individer var medvirkende til at hjælpe med at oprette MIPLC som et stærkt samarbejde med flere partnere. Endvidere tak til professor Thomas MJ Möllers fra University of Augsburg og afdøde Dr. Manfred Scholz, et tidligere medlem af vores bestyrelse, der sammen sikrede betydelig finansieringsstøtte fra Gesellschaft der Freunde der Universität Augsburg eV

Sidst men ikke mindst var professor Josef Drexl, nu formand for MIPLC bestyrelsen, medvirkende til at hjælpe med at udarbejde de undersøgelses- og eksamensbestemmelser, som alle MIPLC studerende er underlagt.

Uden deres støtte og uden den venlige og hjælpsomme tilgang fra det bayerske ministerium for videnskab, forskning og kunst, kunne vi aldrig have startet LL.M. -programmet i efteråret 2003, kun seks måneder efter, at centret var blevet oprettet.

Og selvfølgelig, uden vores mere end 65 fakultetsmedlemmer, ville vi ikke have været i stand til at skabe et så mangfoldigt og mangefacetteret program. Ikke mindst på grund af deres fortsatte engagement i MIPLC programmet garanterer deres dedikerede forelæsninger kvaliteten af den uddannelse, som MIPLC tilbyder.

Vi takker også vores akademiske vejledere, der ved at gennemføre en-til-en-undervisningssessioner med deres studerende yder et vigtigt bidrag til kvaliteten af vores LL.M. program.

På dette grundlag ser vi frem til udviklingen af de nuværende og fremtidige akademiske år og bestræber os på løbende at forbedre kvaliteten af vores program ved at øge kursernes indbyrdes sammenhæng ved at tilpasse kurserne til de studerendes behov, og, ikke mindst ved at tilbyde nye kurser.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLM

Munich Intellectual Property Law Center MIPLC

MIPLC giver en virkelig international og tværfaglig oplevelse takket være sine fire partnere, internationale fakulteter og studerende fra hele verden. ... [+]

Vores Program

MIPLC giver en virkelig international og tværfaglig oplevelse takket være sine fire partnere, internationale fakulteter og studerende fra hele verden.

Med kun 38 studerende (maksimum) om året er vores program meget mindre end andre. Dette garanterer intensiv interaktion mellem studerende, professorer og medarbejdere samt personlig support. Vores kurser er designet specielt til vores program og vores studerende.

Vores program er:

Specialiseret og fuldt akkrediteret og intensivVelegnet til juridikere og studerende med anden baggrundUndervist udelukkende på engelskMulti-jurisdiktion, der dækker civilret og fællesretstraditioner og flere landeDiverse med en bred vifte af moduler at vælge imellemTværfaglig, diskuterer alle aspekter af IP fra de juridiske og relevante økonomiske perspektiverGældende, med de praktiske aspekter af IP omfattet af simuleringer, case-studier og praktikopholdSuppleret med studiebesøg hos European Patent Office og andre IP-organisationer, et valgfrit studiebesøg i Washington, DC, og gæsteforedrag og foredrag i løbet af åretEt medlem af EIPIN-netværketBeliggende i Europas IP Capital Munich... [-]
Tyskland München
Oktober 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Munich Intellectual Property Law Center MIPLC

Munich Intellectual Property Law Center MIPLC
Address
Max Planck Institute for Innovation and Competition MIPLC Marstallplatz 1
80539 München, Bayern, Tyskland
Hjemmeside
Telefonnummer
+49 (89) 24246-5321