Læs den officielle beskrivelse

Æren for den MIPLC såsæd idé skyldes professor Schricker, den tidligere direktør for Max Planck Instituttet for intellektuel ejendomsret og konkurrenceret (nu MPI for innovation og konkurrence). Fra denne frø idé voksede planen om at oprette en international top-kvalitet LL.M. program til at undervise IP-ret til et varieret studerende. Gennemførelsen af ​​denne plan blev behandlet af professor Joseph Straus, en af ​​professor Schricker efterfølgere som direktør for Max Planck Instituttet, og Max Planck Society, især dens daværende generalsekretær Dr. Barbara Bludau.

Med studerende fra udviklingslande og udviklede lande, fra praksis og den akademiske verden, fra juridiske, tekniske og andre uddannelsesmæssige baggrunde i tankerne, var det klart, at det deraf følgende program skulle være så omfattende som muligt. Således Dr. Bludau og professor Straus sat sig for at finde egnede partnere med stærke akkreditiver i undervisningen immaterialret, lovgivning i almindelighed, samt økonomi og erhvervsliv.

De fandt universitetet i Augsburg; Technische Universität München; og The George Washington University Law School (Washington, DC).

Efter længere forhandlinger München Intellectual Property Law Center (MIPLC) blev indviet ved en stiftende ceremoni den 17. marts 2003. Med den generøse samarbejde af den bayerske ministerium for videnskab, forskning og kunst, de fire partnere var i stand til at opnå en formel godkendelse af kandidatuddannelsen "Intellectual Property og konkurrenceret" på rekordtid. Samtidig var vi travlt med at rekruttere fakultet fra hele verden, færdiggøre de administrative oplysninger om programmet, og begynder at reklamere for studerende.

I oktober 2003 havde vi været i stand til at tiltrække studerende fra otte lande, som ligger på fem kontinenter. I august 2004 disse 13 elever i vores første klasse dimitterede fra MIPLC, med University of Augsburg overdragelse "Master of Laws" grad. Vores første studieår - trods alle børnesygdommene af dette ambitiøse nye bestræbelse - havde afsluttet med succes. I det andet studieår, vores tilmelding steg til 18 studerende fra 13 lande. Derudover MIPLC LL.M. Programmet blev udvalgt til at bidrage til den videre uddannelse af syv ASEAN lærde, der sluttede sig til programmet for vinteren sigt 2004/05 inden for rammerne af ECAP II-programmet.

I 2008 var vi i stand til at tilmelde 30 nye studerende for første gang, og var midt i en akkrediteringsproces, der er i mellemtiden blevet afsluttet med succes. Den nuværende klasse af 2013/14 rummer 23 studerende fra 15 nationer i Europa, Nord-og Sydamerika, Afrika og Asien.

Vi står i gæld til mange mennesker for deres kritiske bidrag til denne nye venture. Fra begyndelsen, lederne af de fire MIPLC partnerne viste deres faste tilsagn om at denne unikke samarbejde, og håndteres komplicerede problemstillinger dygtigt og fleksibelt.

Hjertelig tak skyldes især professor Wolfgang A. Herrmann og Dr. Ludwig Kronthaler, President og (dengang) Kanzler af Technische Universität München; Professor Wilfried Bottke, den afdøde præsident for University of Augsburg; Professor Michael K. Young, så dekanen for The George Washington Law School (Washington DC), og professor Martin J. Adelman GW Law.

Alle disse personer var medvirkende til at hjælpe oprettet MIPLC som en stærk multi-samarbejdspartner. Yderligere tak til professor Thomas MJ Möllers fra University of Augsburg og den afdøde Dr. Manfred Scholz, et tidligere medlem af vores bestyrelse, der tilsammen sikrede en betydelig finansiel støtte fra Gesellschaft der Freunde der Universität Augsburg eV

Sidst men ikke mindst, professor Josef Drexl, nu formand for MIPLC Managing Board, var medvirkende til at udarbejde og undersøgelsesfase regulativer, som alle MIPLC studerende er underlagt.

Uden deres støtte, og uden den venlige og hjælpsomme tilgang af den bayerske ministerium for videnskab, forskning og kunst, kunne vi aldrig har startet LL.M. program i efteråret 2003 var blot seks måneder efter center blevet oprettet.

Og selvfølgelig, uden vores mere end 65 videnskabelige medarbejdere, ville vi ikke have været i stand til at skabe en så forskelligartet og mangesidet program. Ikke mindst på grund af deres fortsatte engagement i MIPLC programmet, garanterer kvaliteten af ​​uddannelse de MIPLC tilbud deres dedikerede foredrag.

Også, vi takker vores akademiske vejledere, som ved udførelse af en-til-en tutorial sessioner med deres elever, gør et vigtigt bidrag til kvaliteten af ​​vores LL.M. program.

På denne baggrund ser vi frem til udviklingen af ​​de nuværende og fremtidige akademiske år, og bestræbe sig på løbende at forbedre kvaliteten af ​​vores program med endnu mere øget forbundethed kurserne ved at tilpasse kurserne til behovene hos de studerende, og ikke mindst ved at tilbyde nye kurser.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLM

Munich Intellectual Property Law Center MIPLC

MIPLC giver en virkelig international og tværfaglig oplevelse takket være sine fire partnere, internationale fakulteter og studerende fra hele verden. ... [+]

Vores Program

MIPLC giver en virkelig international og tværfaglig oplevelse takket være sine fire partnere, internationale fakulteter og studerende fra hele verden.

Med kun 38 studerende (maksimum) om året er vores program meget mindre end andre. Dette garanterer intensiv interaktion mellem studerende, professorer og medarbejdere samt personlig support. Vores kurser er designet specielt til vores program og vores studerende.

Vores program er:

Specialiseret og fuldt akkrediteret og intensivVelegnet til juridikere og studerende med anden baggrundUndervist udelukkende på engelskMulti-jurisdiktion, der dækker civilret og fællesretstraditioner og flere landeDiverse med en bred vifte af moduler at vælge imellemTværfaglig, diskuterer alle aspekter af IP fra de juridiske og relevante økonomiske perspektiverGældende, med de praktiske aspekter af IP omfattet af simuleringer, case-studier og praktikopholdSuppleret med studiebesøg hos European Patent Office og andre IP-organisationer, et valgfrit studiebesøg i Washington, DC, og gæsteforedrag og foredrag i løbet af åretEt medlem af EIPIN-netværketBeliggende i Europas IP Capital MunichVores fakultet... [-]
Tyskland Munich
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
1 find din doctor juris
på universitet
Læs mere på dansk
Munich Intellectual Property Law Center MIPLC
Address
Max Planck Institute for Innovation and Competition MIPLC Marstallplatz 1
80539 Munich, Bavaria, Tyskland
Hjemmeside
Telefonnummer
+49 (89) 24246-5321