Europa-Institut

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Europa-Institut for Saarlands Universitet er det næststørste institut af sin art i Europa og har stået for fremragende uddannelse og forskning i europæisk og international ret i mere end seks årtier. Allerede i begyndelsen af 1951 , institutets første direktør, prof. Dr. Joseph-François Angelloz, visionen om videnskabeligt forskning ved Europa-Institut "Fremtidens Europa, at formidle dette Europa af en ungdom uddannet i overensstemmelse med de traditionelle læringsmetoder i de forskellige lande, at være for alle disse lande europæisk tænkende lærere og måske snart at uddanne Europas ledende kræfter ". Ikke alene er denne vision blevet virkelighed ved Det Europæiske Institut; Det har snarere udviklet sig til et globalt institut i de senere år.

I mere end tre årtier har i de tre lande mødes Frankrig, Luxembourg og Tyskland ligger Institutden jeg nternational prestigefyldte grad i europæisk og international lovgivning på. Siden da har mere end 5.000 studerende succesfuldt gradueret og har nu ledende stillinger i europæiske og internationale institutioner, internationale advokatfirmaer, virksomheder og nationale regeringer og administrationer. Hvert år lærer kendte foredragsholdere fra hele verden studerende fra mere end 30 nationer for optimalt at forberede dem på udfordringerne på det europæiske og internationale arbejdsmarked.

Derudover anvender internationalt anerkendte forskere og gæstetalere fra hele verden de fremragende forskningsforhold ved Europa-Institut med eget bibliotek, som også er det europæiske dokumentationscenter. Det nyoprettede netværk Sydøsteuropa, mange europæiske sommerkurser og vinterskoler understøtter instituttets internationale betydning inden for forskning og videreuddannelse. Instituttets egne publikationer understreger instituttets forskningskarakter, mens dets praksisorienterede fokus afspejles i konstant udvidede tilbud inden for videreuddannelse samt omfattende karriereydelser. Europa-Institut har altid været en pålidelig partner i alle sine aktiviteter i EVER eV, alumniforeningen for Europa-Institutet , med et vidtrækkende netværk over hele verden.

certificeret ekspertise

Det Europa-Institut er støttet af udenrigsministeriet, Forbundsministeriet for Uddannelse og Forskning, Europa-Kommissionen og den tyske Academic Exchange service. Den er karakteriseret ved høje uddannelsesmæssige standarder, tætte kontakter og regelmæssige udvekslinger med institutionerne i Den Europæiske Union, Europarådet og med udenrigsministeriet fra.

Som en del af systemakkreditering af Saarlands Universitet har Europa-Institut været omfattende evalueret og certificeret af det internationale akkrediteringsagentur ACQUIN. Program Europa-Institut officielt bekræftet, at Europa-Institut står for fremragende forskning samt undervisning af høj kvalitet. Europa-Institut har også modtaget "Certificate of Internationalization Quality (CeQuInt)" for sin succesfulde internationaliseringsstrategi i sit kandidatuddannelse.

Placeringer

Saarbrücken

Address
Universität des Saarlandes
Campus, Building B2. 1

66123 Saarbrücken, Saarland, Tyskland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig