EBS Universität

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

EBS er det ældste private erhvervsliv universitet i Tyskland, vores kandidater har succes over hele verden i mere end 40 år. Grunden til dette er konceptet: Inden for rammerne af EBS Universitet, kombinerer vi på EBS Law School og EBS Business School forskningsbaseret uddannelse med innovative koncepter og særlig intensiv pleje og støtte den enkelte elev. Økonomi og juridiske fakultet dermed virker synergistisk sammen og danner et stærkt fundament for innovativ forskning samt din praksis-orienteret uddannelse.

Hos EBS Universitet for at erhverve den faglige og personlige kompetencer til at klare faglige udfordringer. Af alle vores kurser væk vi står for:

  • akademisk ekspertise
  • Internationalitet
  • praktisk
  • personlighed udvikling
  • Tværfaglig tænkning
  • social ansvarlighed
  • livslang læring

På grund af deres forståelse af topkvalitet EBS taler til universitetets studerende og professorer, der er begavet og entusiastiske, effektiv og kreativ.

Vores vision

Vi er verdens førende private erhvervsliv universitet i Tyskland, og en af ​​de mest prestigefyldte universiteter ved at tilbyde en sofistikeret uddannelseskoncept og uddanne vores elever til at blive kompetente og ansvarlige beslutningstagere, der vil nyde godt af et særligt netværk af alumner og corporate partnere og aktivt bidrage til den fortsatte ekspansion.

Vores mission

Vi er et internationalt orienteret universitet, der uddanner sine elever til at være fordomsfri, kritisk reflekterende og højt kvalificeret beslutningstagere, ledere og iværksættere. Vi giver vores kandidater til at håndtere de udfordringer, fremtiden og til at træffe de rigtige beslutninger i en verden af ​​usikkerhed og konstant forandring i verden.

Placeringer

Oestrich-Winkel

Address
Rheingaustraße 1
65375 Oestrich-Winkel, Hesse, Tyskland