Læs den officielle beskrivelse

Wits er strategisk placeret i Johannesburg, en verdensklasse byen og økonomiske centrum i Sydafrika, med utallige muligheder for studerende og medarbejdere til at engagere sig med og præsentere løsninger, der vil bidrage til vores lands viden-base og bygge vores fremtid. Med sine mere end 160.000 kandidater i sin 95-årige historie har Wits lavet og vil fortsætte med at gøre sit mærke nationalt og internationalt. Wits er placeret 24th af Times Higher Education placering blandt verdens top 100 universiteter, hvorfra Fortune 500 administrerende direktører gradueret.

Kom til at kende Wits

Wits University er et center for videregående uddannelse og forskning af højeste kvalitet. Sin lange historie og omdømme er bygget på at fremme frihed undersøgelse og søgen efter viden og sandhed. Den fortsætter med at styrke sin position som en førende forsknings-intensive universitet i Sydafrika.

Wits dag

Vid og sans, en af ​​Afrikas førende forskning universiteter stræber efter at være innovative, hvor grænserne for viden bliver skubbet, og hvor der er fokus på at fastholde globalt konkurrencedygtige standarder for ekspertise i læring, undervisning og forskning.

Undersøgelse ved Wits

Studerende vælger at studere på Wits, fordi det er en internationalt respekteret forskning intensiv universitet. Wits har højt kvalificerede og internationalt anerkendte videnskabelige medarbejdere. Baseret i Johannesburg, det økonomiske centrum i Afrika, Wits tilbyder et bredt udvalg af uddannelser med vores professionelle grader blive internationalt anerkendt. Wits tilbyder studerende social dynamik samt kulturel mangfoldighed.

Postgraduate studier

Ønsker du at forbedre din karriere? Behov konkurrencefordel? Deltag Wits, hvor vi tilbyder intellektuelt stimulerende forskningsområder på det postgraduate niveau, fremragende tilsyn og støtte forskning, samt midler til fortjenstfulde studerende og dem i økonomisk trang.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLM

University of the Witwatersrand

Den LLM Programmet er velegnet til jurister og jurister, der er interesserede i forskning og skrivning, og som har tid, samt evnen til at påtage sig temmelig omfattende j ... [+]

Den LLM Programmet er velegnet til jurister og jurister, der er interesserede i forskning og skrivning, og som har tid, samt evnen til at påtage sig temmelig omfattende juridisk forskning på et avanceret akademisk niveau. På grund af den krævende karakter af forskning komponent, er adgang til programmet begrænset til ansøgere med en fremragende akademisk rekord i LLB. Men der er alternative indrejse ruter for ansøgere, der er i stand til at vise deres egnethed til programmet.

Den kursusaktiviteter komponent består af fire kurser, som kan tages enten på et specialiseret område eller i det generelle område. Forskningen komponent består af en fremmøde kursus i Research Methodology, to forskningsprojekter essays af 5 000 ord hver og en forskningsrapport på 10 000 ord. ... [-]

Sydafrika Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 find din doctor juris
på universitet
Læs mere på dansk