Læs den officielle beskrivelse

Pulserende, multikulturel og dynamisk, det Johannesburg Universitet (UJ) deler tempo og energi kosmopolitiske Johannesburg, den by, hvis navn den bærer. Stolt sydafrikanske, universitetet er i live ned til sine afrikanske rødder, og velforberedt for sin rolle i aktualisere det potentiale, de videregående uddannelser gælder for kontinentets udvikling.

Den fænomenale succes for universitetet er en, der har overrasket kritikere og vandt over skeptikere. At være en institution, der roser sig i sin tilgængelige ekspertise, efter kun 11 år UJ har etableret sig som en institution i den globale ekspertise og verdensklasse statur.

I sine første fem leveår, UJ fordoblet sin akkrediterede forskningsresultater og øget antallet af fremtrædende sydafrikanske Research Stole fra ingen til syv. Denne bemærkelsesværdigt resultat blev nået i god tid inden det fastsatte mål for 2015. 2010 forskning resultat Det var resultatet af UJ ønske, i den indledende periode, til at etablere UJ som en grundig forskning fokuseret universitet.

UJ er den første og eneste afrikanske universitet optaget til den højt respekterede konsortium af 28 forskningsintensive universiteter i verden, Universitas 21 - en vigtig blåstempling af den stigende internationale statur UJ.

UJ prale verdensklasse, internationalt anerkendte akademiske programmer baseret på læseplaner informeret af banebrydende udvikling i både bachelor og postgraduate uddannelse. UJ programmer inden for sine ni fakulteter, er designet til at forberede de studerende til arbejdsmarkedet og for globalt medborgerskab. Universitetet har fire campusser, nemlig Auckland Park Bunting Road Campus; Auckland Park Kingsway Campus; Den Doornfontein Campus; og Soweto Campus.

Baseret på valg af UJ Orange Tæppe førsteårsstuderende - dem med en APS score lig med og større end 40 point - flagskibsprogrammerne omfatter: Regnskab; Elektrisk og elektronisk / mekanisk / Civil / Mining Engineering; LLB / BA Law / HD Law; Matematik / anvendt matematik; IT / Computer Sciences; Humanfysiologi; Optometri; Finans; Psykologi; og læreruddannelsen.

For at gøre UJ undervisningsmæssige, forskning og innovation mål til en realitet, UJ har i løbet af de seneste otte år, investeret i over R2 milliarder i opgradering og udvidelse af levende og læring faciliteter på alle sine campusser og til at skabe et sikkert og sikker, verdensklasse læring og forskningsmiljø for både medarbejdere og studerende.

UJ også indført håndholdte enheder (en tablet eller bærbare computer) i første års klasseværelser i 2014, i et forsøg på at forbinde disse unge hjerner med den verden af ​​e-viden, som de vokser i, og at omdanne deres evne til at bidrage og konkurrere.

UJ Graduate succesrate er nu 83,4%, og den samlede årlige graduate produktion er på over 11.400 studerende. Universitetets første år Experience-programmet (FYE), et initiativ der tilbyder faglige færdigheder forstærkning med en accent på studerende mentorordninger medstuderende, er en af ​​de støtteprogrammer, der hjælper lette skole til universitet overgang. Næsten 1.300 studerende tutorer, valgt fra tredje-års niveau og op, fungerer som en grænseflade mellem studerende og undervisere. UJ også indført akademiske rådgivere i kollegier og godkendt off-campus indkvartering faciliteter. Under UJ Academic Excellence program, er 250 studievejledere betjener 2.000 første-års studerende på 25 boliger.

Bemærkelsesværdige, også er at UJ, med mere end 49.500 elever; 2.300 internationale studerende; 6.700 kandidater og berømte videnskabelige medarbejdere, er en institution med en beundringsværdig graduering sats. UJ er hjemsted for 133 bedømte forskere, hvoraf seks er A-mærket, og har syv National Research Foundation stole. Derudover er det producerer flest sorte revisorer på alle akkrediterede boligområder universiteter i landet.

Mens UJ forfølger globale ekspertise og statur, påtænker at universitetet nationalt lydhør på en måde, som kun UJ kan. I denne forbindelse blandt Sydafrikas seks førende universiteter, kun UJ held giver adgang til næsten 2.000 første års studerende, der kommer fra de fattigste samfund, at give dem, hvor det er nødvendigt, med top-up NSFAS finansiering, stipendier og to sunde måltider om dagen .

I de næste ti år, har UJ sæt seks strategiske mål, nemlig:

Global Excellence i forskning og innovation.
Global Excellence i undervisning og læring.
En international profil Fit for Global Excellence og statur.
En fremragende Student Experience.
Active Global Reputation Management, og
En institution og People Fit for Global Excellence og statur.

Vision

En international Universitet valg, forankret i Afrika, dynamisk forme fremtiden.

Mission

Inspirerende sin samfund til at omdanne og tjene menneskeheden gennem innovation og samarbejde udøvelse af viden.

Værdier

IMAGINATION SAMTALE REGENERATION ETISK FOUNDATION

Udformning af fremtiden

Tænker uafhængigt
Udvikling af en kosmopolitisk identitet
Udstiller ambitioner og drev
Vedtagelsen iværksættervirksomheder tilgange

Learning sammen fra vores mangfoldighed

Gør kloge beslutninger kollektivt

Inddragelse meningsfuldt med hinanden
Visning af gensidig respekt
førende consultatively

Udvikle bæredygtigt gennem kreative bidrag

Introspecting for fornyelse

Innovation for det fælles gode
Gør positiv forandring
Drage fordel af oversete muligheder

Treasuring akademisk frihed

Søger balance i forfølgelsen af ​​viden

Facing udfordringer med mod og tjene tillid
Handle ansvarligt ved at være fair, konsekvent og gennemsigtig
Deltagelse i og hjælpe samfundet (Ubuntu) *
  • Ubuntu er evnen til at udtrykke medfølelse, retfærdighed, gensidighed, værdighed, harmoni og menneskelighed af hensyn til at opbygge, vedligeholde og styrke fællesskabet. Ubuntu taler til vores inter-forbundethed, vores fælles menneskelighed og ansvaret for at hver der flyder fra vores forbindelse.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Cursus

University of Johannesburg

Disse korte studieprogrammer er specifikt udviklet til at imødekomme de behov, der er identificeret på arbejdspladsen. Der kræves dedikeret engagement fra personer, der b ... [+]

”Fremragende advokater og et sundt retssystem er forudsætninger for ethvert civiliseret samfund. Retssystemet indeholder reglerne inden for hvilken statens administration, erhvervslivet, enkeltpersoner og organisationer, faktisk hele samfundet opererer. I ethvert land, hvor loven hersker højest, skal advokater anvende juridiske regler og fungere som vagthunde for at sikre, at alle overholder samfundets normer. Fordi loven spiller en enorm og vidtrækkende rolle, dækker juridiske studier et bredt og spændende felt: reglerne i den hårde erhvervsliv og de forretningsenheder, der opererer inden for den, beskyttelsen af menneskerettigheder, intime familieforhold, retsforfølgelsen af kriminelle og konklusionerne af kontrakter, for blot at nævne nogle få. ”Dette er ordene fra dekanen ved Det juridiske fakultet, prof LG Mpedi .... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

LLB

University of Johannesburg

Formålet med LLB-graden er at udstyre den studerende med en reflekterende forståelse af loven for at gøre det muligt for den studerende at anvende lovgivningen i den komp ... [+]

Formålet med LLB-graden er at udstyre den studerende med en reflekterende forståelse af loven for at gøre det muligt for den studerende at anvende lovgivningen i den kompetente og effektive levering af juridiske tjenester til samfundet.

Minimumsperioden for studiet er fire (4) år (selvom den kan reduceres til to (2) år, hvis en BCom (jura) eller BA (jura) allerede er afsluttet).

Den vellykkede afslutning af LLB-graden kan give adgang til LLM-studier.

KarrieremulighederAdvokat i den private sektorAdvokat inden for den private sektorAnklager (magistrates 'domstole), statsadvokat (High Courts)StatsadvokatCorporate juridisk rådgiverStatlig juridisk rådgiverRettens personaleMaster of High CourtRegistrator for forskellige institutioner (Virksomheds- og intellektuel ejendomsret, Handelskontor, Patenter og Varemærkekontor)Kontoret for familieadvokatenStillinger i den sydafrikanske lovkommissionOffentlig forsvarer / beskytterStillinger i MenneskerettighedskommissionenJuridisk akademiskStillinger hos internationale organisationer f.eks. FN / ILO osvconveyancerNotar.... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk

LLM

University of Johannesburg

LLM i arbejdsret (et års fuldtids eller to års deltidsstudier) giver studerende en mulighed for at udvikle deres intellektuelle og teoretiske kompetencer på et avanceret ... [+]

LLM i arbejdsret (et års fuldtids eller to års deltidsstudier) giver studerende en mulighed for at udvikle deres intellektuelle og teoretiske kompetencer på et avanceret niveau og styrke deres evne til at forstå arbejdsret ud fra kritisk synspunkt analyse af de underliggende principper.

moduler

LLM i arbejdsret består af følgende obligatoriske moduler:

MODULS NAVN

Programformat Moduler præsenteres i en kombination af ugentlige og intensive formater. Foredrag finder sted mellem 18:00 og 20:00 på hverdage for at imødekomme studerende, der arbejder i løbet af dagen.Minimum adgangskrav Generelt skal studerende som et minimumsoptagelseskrav have nået et gennemsnit på 65% for de juridiske fag i deres LLB-grad.Legater Priser er tilgængelige. Kontakt venligst Daphney Nemakhavhani (011 559 4409 eller daphneyn@uj.ac.za) for mere information om fortjenestestipendier. Derudover kan studerende, der tilmelder sig første gang i 2017 og gennemføre sin kandidatgrad inden for en periode på to år, kvalificere sig for en refusion af deres fulde studieafgift (ekskl. Registreringsgebyret og ikt-afgiften) på visse betingelser.Forespørgsler Anmodninger om information kan rettes til:Fru P Magongoa: Auckland Park Kingsway Campus Tlf: 011 559 3843, e-mail: phaladim@uj.ac.za, web: www.uj.ac.za/law... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

University of Johannesburg 's LLM i banklovgivningsprogram er designet til at give studerende specialiseret viden om aspekter af loven, der er yderst relevante for bankse ... [+]

University of Johannesburg 's LLM i banklovgivningsprogram er designet til at give studerende specialiseret viden om aspekter af loven, der er yderst relevante for banksektoren. Det er designet til at blive afsluttet af fuldtidsstuderende inden for et år og af deltidsstuderende over to år.

Dette program består af en mindre afhandling (60 studiepoeng) sammen med tre obligatoriske undervisningsmoduler (3x40 point), nemlig:

(i) Bankret (udbydes i det første semester): Dette modul har et særligt privatretligt fokus. De centrale begreber om penge og betaling undersøges ved introduktion. Dette efterfølges af en undersøgelse af banker som betalingsformidlere (i forskellige metoder til indenlandsk og international betaling), banker som garant (både uafhængige og tilbehør) og banker som långivere. Endelig handler modulet om bankansvar, der stammer fra kontrakt, delikt eller berigelse. De fleste af forelæsningerne ledes af prof. Charl Hugo, der leder universitetets Center for Banking Law. Gæsteforelæsere bruges lejlighedsvis på grund af deres særlige ekspertise.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Er du interesseret i forsikringsbranchen, og hvordan den fungerer i Sydafrika? Ønsker du at vide, hvordan forsikringsprodukter fungerer i finanssektoren? Ønsker du at få ... [+]

Er du interesseret i forsikringsbranchen, og hvordan den fungerer i Sydafrika? Ønsker du at vide, hvordan forsikringsprodukter fungerer i finanssektoren? Ønsker du at få ekspertviden om specialiserede spørgsmål vedrørende forsikringssager?

Forsikring er et nagekøb, og mange sydafrikanere erhverver kun dette særlige finansielle produkt som en del af kredittransaktioner. Andre typer forsikringsprodukter bruges ofte af forsigtige forbrugere som en del af en opsparingsstrategi. Det er som det måtte være, der er en række forskellige forsikringsprodukter tilgængelige, og disse produkter markedsføres og sælges dagligt. Derudover er det ikke tænkeligt, at enhver advokat, der praktiserer handelsret, ikke skal have et velbegrundet kendskab til forsikringsret. Forsikring, som vi kender, har haft en interessant udvikling i Sydafrika, og mange retssystemer påvirkede forsikringskontrakten, som vi kender den. Den seneste udvikling som indførelsen af loven om finansiel rådgivning og formidlingstjeneste 37 fra 2002 og indførelsen af det såkaldte "Twin Peaks" -system med finansiel regulering skabte en ret kompleks juridisk ramme for forsikring, og dette har ført til spændinger i branchen . Udfordringen er derfor at få kendskab til de juridiske rammer, at identificere de udfordringer, som sydafrikanske forbrugere står overfor, overveje forsikringsreglerne for forsikringstager og andre forbrugerbeskyttelsesforanstaltninger og evaluere systemet ved at sammenligne det med andre retssystemer. Forsikring er et kraftfuldt værktøj, som forbrugerne kan beskytte sig mod farer med, men spørgsmålet er fortsat, om aktuelle produkter er opmærksomme på det sydafrikanske markeds unikke karakter.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Kandidatuddannelsen i kommerciel ret er en fleksibel kvalifikation, der tillader et bredt udvalg af moduler, der kan kombineres i henhold til interesser og fokus for hver ... [+]

Mange store forretnings- og kommercielle transaktioner finder sted i Johannesburg, Sydafrikas økonomiske knudepunkt. UJ Law Fakultet er således godt placeret til at tilbyde en meget relevant LLM i handelsret, der trækker studerende fra førende kommercielle firmaer. Holdet med involverede undervisere kombinerer intellektuelt lederskab og avanceret praktisk indsigt, som afspejles i deres undervisning.

Kandidatuddannelsen i kommerciel ret er en fleksibel kvalifikation, der tillader et bredt udvalg af moduler, der kan kombineres i henhold til interesser og fokus for hver studerende. Det kan afsluttes på et år for fuldtidsstuderende og over to år for deltidsstuderende.

Denne kvalifikation består af en mindre afhandling om et handelsretligt emne sammen med tre underviste moduler valgt blandt følgende:... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Denne LLM sigter mod at give den studerende de nødvendige værktøjer til at navigere i IP-landskabet og skabe opmærksomhed om faldgruber eller muligheder, der måtte præsen ... [+]

Hvis du vil være en strategisk tænker på IP, skal du udfylde LLM på UJ!

"Nationens fremtid afhænger i ingen ringe grad af effektiviteten af industrien, og effektiviteten af industrien afhænger i ingen lille del af beskyttelsen af intellektuel ejendomsret." Dommer Richard Posner i Rockwell Graphic Systems, Inc. v. DEV Industries , 925 F.2d 174 (7. Cir. 1991)

Feltet med intellektuel ejendomsret (IP) når bredt og er sandsynligvis det mest dynamiske retfelt, da det konstant ændres. Hvad har det at gøre med? Arten af IP forstås bedst gennem en sammenligning med andre, håndgribelige former for ejendom. Et eksempel er fast ejendom, såsom et stykke jord.

Andre eksempler er ting, såsom et køretøj, et ur eller en fodboldbold. I disse tilfælde har man rettigheder til selve objektet. Med andre ord ville dine rettigheder blive krænket, hvis objektet ødelægges. Positionen med IP er anderledes. Et eksempel kan være et patent på et par nattesynskikkert. Patenthaverens immaterielle rettigheder ville ikke blive krænket, hvis kikkerten ødelægges. Årsagen til dette er, at det er opfindelsen, der er beskyttet og ikke kikkerten. IP er følgelig det retlige organ, der regulerer oprettelse og anvendelse af immateriel ejendom og håndhævelse af resulterende rettigheder. Objekterne for de forskellige IP-rettigheder inkluderer typisk patenter, copyright, registreret design og varemærker.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

LLM i international handelsret på University of Johannesburg (flagskibsprogrammet for det juridiske fakultet) er designet til at blive afsluttet af fuldtidsstuderende ind ... [+]

LLM i international handelsret på University of Johannesburg (flagskibsprogrammet for det juridiske fakultet) er designet til at blive afsluttet af fuldtidsstuderende inden for et år og af deltidsstuderende over to år. Programmet består af modulerne International Commercial Law A, B og C samt en mindre afhandling om et emne i International Commercial Law. International handelsret A og B tilbydes i løbet af det første semester og International handelsret C i det andet.

LLM-programmet giver den studerende en oversigt over de privatretlige aspekter af international handel med vægt på private internationale juridiske spørgsmål. Kursets konfliktorientering gør det faktisk unikt, og der anvendes en bred komparativ tilgang i denne henseende, omfattende retssystemer i Afrika, Australasien, Europa, Mellemøsten, Fjernøsten og Nord- og Sydamerika sammen med de relevante regionale , overnationale og internationale instrumenter på dette område. De fleste forelæsninger tilbydes af prof. Jan L Neels, fremtrædende professor i international handelsret og direktør for Research Center for International International Law i Emerging Countries ved University of Johannesburg . Prof Neels var medlem af arbejdsgruppen, der var ansvarlig for udarbejdelsen af Haag-principperne om valg af lov i internationale kommercielle kontrakter og den officielle kommentar til principperne i regi af Haag-konferencen om international privatret. Han er medlem af Styrelsesrådet for UNIDROIT i Rom. UJ har formelle aftaler med Haag-konferencen og UNIDROIT, og UJ Law Library er et depotbibliotek for begge internationale organisationer. Dr. Eesa Fredericks, vicechef for Research Center, er modulkoordinator for international handelsret A. Prof Michael Martinek fra University of Saarland i Tyskland tilbyder forskellige forelæsninger... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Er du interesseret i aktuelle anliggender? Har idéen om at studere international ret i den mest livlige by i Afrika appellerer til dig? Ønsker du at videreføre dine studi ... [+]

Er du interesseret i aktuelle anliggender? Har idéen om at studere international ret i den mest livlige by i Afrika appellerer til dig? Ønsker du at videreføre dine studier inden for et levende og dynamisk lovområde?

I en stadig mere globaliseret verden er det ikke længere tilstrækkeligt at være bekendt med den nationale lovgivning. Uanset om du er interesseret i retsforfølgelse af krigsforbrydelser eller i global opvarmning, tilbyder LLM i international ret, der er tilbudt af Det juridiske fakultet ved University of Johannesburg dig en chance for at specialisere dig inden for retlige områder, som ikke kun er interessante, men også i stigende grad nyttig og relevant. Det eneårige kursus tager en tværfaglig tilgang og vurderer internationale juridiske spørgsmål ud fra perspektivet om international ret såvel som fra et regionalt afrikansk perspektiv.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Formålet med denne kvalifikation er at lade en studerende gennem forskeruddannelse demonstrere en evne til at mestre på et avanceret niveau den aktuelle tilstand af speci ... [+]

Formålet med kvalifikationen

Formålet med denne kvalifikation er at lade en studerende gennem forskeruddannelse demonstrere en evne til at mestre på et avanceret niveau den aktuelle tilstand af specialiseret viden om et givet emne inden for en bestemt gren af loven og at give en sund uddannelse i forskningsmetoder.

Regler for adgang

Generel

jeg. Minimumskrav til indrejse er en LLB-grad (eller tilsvarende kvalifikation) på NQF-niveau 7 eller 8 og et mindsteantal på 624 point. Kandidater til optagelse i kandidatuddannelser skal generelt have opnået deres tidligere grad med et gennemsnitskarakter på mindst 65%.

ii. Den relevante institutleder kan tillade en ansøger at registrere sig som studerende med henblik på at modtage vejledning med og bruge universitetets faciliteter til udarbejdelse af et forskningsforslag. Dette skaber ikke en forventning om, at den studerende får adgang til kandidatstudier, og sådan registrering er foreløbig, indtil bestyrelsen for Det Juridiske Fakultets godkendelse af den studerendes optagelse. Bestyrelsen for Det Juridiske Fakultet godkender optagelsen af en studerende på grundlag af den studerendes akademiske fortjeneste, det forskningsforslag, som den studerende har forelagt, og fakultetets evne til at give passende og kontinuerlig studievejledning og vejledning.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Studerende forventes at gennemføre en mindre afhandling om ethvert emne inden for det brede felt af grundlæggende rettigheder. De vil drage fordel af forskningsworkshops, ... [+]

Ønsker du at bidrage mod opbygning af et transformeret Sydafrika, der respekterer og beskytter de grundlæggende rettigheder? Vil du lære mere om menneskerettigheder og social retfærdighed? Ønsker du at studere på The Historic Constitution Hill, hvor forfatningsdomstolen ligger?

Tilmeld dig LLM om MENNESKERETTIGHEDER ved UJ Juridisk Fakultet, der tilbyder følgende fremragende elementer:

PROGRESSIV: LLM vil undersøge den mest aktuelle udvikling og akademiske skrivning om grundlæggende rettigheder og søge at tackle fremtiden for grundlæggende rettigheder i Sydafrika og Afrika.GLOBAL: LLM vil undersøge grundlæggende rettigheder i en global kontekst under hensyntagen til international ret såvel som udenlandsk retspraksis.TRANSFORMATIV: LLM vil overveje den måde, hvorpå grundlæggende rettigheder i Sydafrika er designet til at transformere vores samfund, og vil overveje både de praktiske og teoretiske metoder til at gøre det.FAKULTET: Kurset udsætter de studerende for en række gæsteforelæsere, fra dommere til praktikere.BELIGGENHED: Foredragene finder sted på den historiske Constitution Hill, som i sig selv repræsenterer en bro fra en fortid med undertrykkelse og ulighed til en fremtid med social retfærdighed, frihed og lighed. Forfatningsdomstolens bibliotek er en fantastisk ressource, som studerende vil blive opfordret til at bruge. Johannesburg er naturligvis den by, der rejser mange spørgsmål, der vedrører forfatningsmæssigt demokrati i Sydafrika, og bymiljøet vil blive brugt som baggrund, hvorpå man kan udforske disse spørgsmål.... [-]
Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

En LLM i selskabsret giver det ideelle grundlag for specialisering inden for dette populære fokusområde. UJ er unik i at tilbyde fire dedikerede selskabsretlige moduler. ... [+]

De seneste materielle lovgivningsreformer har ført til øget efterspørgsel efter ekspertise inden for erhvervs- og værdipapirret. En LLM i selskabsret giver det ideelle grundlag for specialisering inden for dette populære fokusområde. UJ er unik i at tilbyde fire dedikerede selskabsretlige moduler.

Kandidatuddannelsen i selskabsret kan afsluttes om et år for fuldtidsstuderende og over to år for deltidsstuderende. Det består af en mindre afhandling om et selskabsretligt emne sammen med tre underviste moduler som beskrevet nedenfor:

Virksomhedsret (første semester)

Dette obligatoriske modul, som forankrer LLM i selskabsret, beskæftiger sig i det væsentlige med problematiske aspekter af virksomhedernes personlighed: arten af juridisk personlighed og gennemboring af virksomhedssløret; virksomhedernes kapacitet; virksomheds strafferetligt ansvar; virksomhedernes sociale ansvar; selskabsledelse; direktørers pligter og ansvar; aktionærbeskyttelse; kreditorbeskyttelse; virksomhedsgrupper og virksomheder og forfatningen. Specifikke aspekter af den sydafrikanske selskabslovgivning betragtes på baggrund af et konceptuelt eller teoretisk grundlag. Dette modul præsenteres af professor Kathleen van der Linde. Plus ethvert af følgende:... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Skattelovgivningen er blevet mere og mere kompliceret i det sidste århundrede. Der er for nylig blevet indført flere og flere foranstaltninger til at undgå undgåelse for ... [+]

Skattelovgivningen er blevet mere og mere kompliceret i det sidste århundrede. Der er for nylig blevet indført flere og flere foranstaltninger til at undgå undgåelse for at begrænse effektiviteten af skatteunddragelsesstrukturer og således øge mængderne af skattebestemmelser, der gælder for den daglige handelstransaktion. Master's in Law Law er en struktureret kvalifikation, der er beregnet til at give kandidater en dybdegående forståelse af skattekernen samt udvikle skattelove i Sydafrika og i det internationale samfund.

Minimums varighed for denne grad er to år, og den tilbydes på deltid. Klasser eller seminarer i de underviste moduler præsenteres om aftenen på hverdage fra 18.00 til 20.00 (et seminar pr. Uge pr. Modul). Det næste studerendes indtagelse er i februar 2018. For at blive optaget skal studerende generelt have opnået et gennemsnit på mindst 65% for de juridiske fag i deres LLB-grad. Derudover vil der blive taget højde for en ansøgers mærke for skatteret på bachelorniveau.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Johannesburg

Er du interesseret i at forhandle, udarbejde og udføre kontrakter? Er idéen om at studere aftaleret i Sydafrikas pulserende kommercielle knudepunkt til dig? Ønsker du at ... [+]

Er du interesseret i at forhandle, udarbejde og udføre kontrakter? Er idéen om at studere aftaleret i Sydafrikas pulserende kommercielle knudepunkt til dig? Ønsker du at tilegne dig den viden og de færdigheder, der er nødvendige for at udmærke sig i udarbejdelsen af kontrakter?

I en kommerciel atmosfære, hvor flere og flere vedtægter udbreder forbrugernes rettigheder, og hvor almindeligt sprog bliver stadig vigtigere, kan tegneren af nutidige kontrakter ikke længere ty til udskæring og indsættelse af usammenhængende, arkaiske og endda ulovlige sætninger og derved fudser sammen kontrakt. Tværtimod er viden om gældende lovgivning vedrørende udarbejdelse og fortolkning af kontrakter og fremragende sprogfærdigheder de værktøjer, der kræves af advokater, der forhandler og udarbejder kontrakter. Faktisk er praktisk såvel som teoretisk viden om udarbejdelse og fortolkning af kontrakter uundværlig for praktiserende advokater.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

PhD

University of Johannesburg

Formålet med denne kvalifikation er at lade studerende demonstrere en evne til at yde et eget, karakteristisk og nyt bidrag til viden om et bestemt emne juridisk undersøg ... [+]

Formålet med kvalifikationen

Formålet med denne kvalifikation er at lade studerende demonstrere en evne til at yde et eget, karakteristisk og nyt bidrag til viden om et bestemt juridisk studieemne.

Regler for adgang

Generel

jeg. Minimumskrav til indrejse er en LLM-grad (eller tilsvarende kvalifikation) på NQF-niveau 8 eller 9 og et minimumsantal på 892. Kandidater til optagelse i ph.d.-grader skal generelt have opnået deres tidligere grad med et gennemsnitskarakter på mindst 65%.

ii. Fakultetsbestyrelsen kan kræve, at de studerende underkaster sig en mundtlig prøve på fastlagt studiemateriale for at demonstrere deres kompetence til doktorgradsforskning, før de får adgang til kvalifikationen.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk

UJ Corporate video 2016

UJ generations of accomplishment

Location address
University of Johannesburg
PO Box 524

Johannesburg, Gauteng, 2006 ZA
Social Media