Læs den officielle beskrivelse

Regent Business School (RBS) blev oprettet for at imødekomme den stigende efterspørgsel efter lederuddannelse i det sydlige Afrika. RBS er registreret som en privat videregående uddannelsesinstitution af Institut for højere uddannelse og erhvervsuddannelse (DHET) i Sydafrika. Desuden har Rådet for Højere Uddannelse (CHE) akkrediteret RBS programmer, herunder dens flagskib Master of Business Administration grad (MBA). RBS har også forskellige andre anerkendelser fra forskellige institutioner. RBS tilbyder en række akkrediterede programmer fra højere certifikat til postgraduate kvalifikationer. Den RBS distance og støttet læring programmer giver en faglig pædagogisk kvalifikation, der vil udstyre kandidat med praktisk viden om erhvervslivet for at aktivere succes i det stærkt konkurrenceprægede og globalt arbejdsmiljø. RBS er opmærksom på behovet for sine programmer til at reflektere førende international forretningspraksis. Undersøgelse og støttemateriale omfatter casestudie simulering af reelle forretningsmæssige situationer specielt designet til at afspejle banebrydende udvikling i arbejdssituationen og deres indvirkning på forretningspraksis.

RBS er stærkt engageret i at udvikle erhvervslivet og iværksætterevner i det sydlige Afrika og samtidig sikre vores studerende en konkurrencefordel i et hurtigt skiftende forretningsmiljø.

Hvorfor vælge REGENT Business School (RBS)

RBS har udviklet en serie af programmer, der er designet til at give enkeltpersoner og organisationer med ledelsens kompetencer og kritiske færdigheder er nødvendige for at opbygge og opretholde konkurrencemæssige fordele i et hurtigt skiftende og komplekst forretningsmiljø. RBS ekspertise har udviklet sig gennem løbende forskning og udvikling, der iværksættes i at levere en række lokale og internationale business og management uddannelser.

Som en specialiseret uddannelse leverandør af management relaterede undervisningsprogrammer, RBS har kapacitet, systemer og ressourcer til at levere kurser med fleksibiliteten i onsite, offsite samt web-baseret undervisning og læring. Det er velkendt, at succesfulde virksomheder gøre en bevidst indsats for at sikre, at uddannelse af personalet går ikke på kompromis produktion og business tid. RBS leverer kurser, der er fleksibel og støttes af en række understøttende anlæg dvs telefonsupport, ansigt til ansigt foredrag, online og web support og virtuelle klasseværelser. Dette placerer organisationer på forkant med konkurrenceevnen har deres personale uddannet og opløftet samtidig stadig opretholde en optimal produktivitet.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

Regent Business School

Islamisk bankvirksomhed og finans er den hurtigst voksende sektor i Financial Services Industry, optagelse ... [+]

Hvorfor Et program i islamiske Finance and Law?

Islamisk bankvirksomhed og finans er den hurtigst voksende sektor i Financial Services Industry, optagelse årlige vækstrater på over 15%. I Sydafrika initiativer til fremme islamisk Bank og Finans er blevet sat på plads. Skat love er blevet ændret med henblik på at tiltrække petro dollars fra lande i Mellemøsten. Sydafrika kan være centrum for islamisk bankvirksomhed i Afrika. Derudover er der stigende interesse for islamisk finanstilsyn i Afrika og islamisk lov danner grundlag for dette. Et program i islamiske Finance and Law vil bidrage til udvikling af menneskelig kapital på dette område.

Hvad vil jeg vinde ved dette program? ... [-]
Sydafrika Durban Johannesburg
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk