University of Deusto

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Deusto er en institution med mere end 130 års erfaring. I dag er det vært for mere end 12.000 studerende på sine forskellige områder og uddelt med 1. universitetsuddannelse i Spanien i 2017.

Det tilbyder følgende fagområder:

 • Etik
 • Fritidsstudier
 • ingeniørarbejde
 • Internationale og interkulturelle studier
 • Handelsskole
 • Psykologi
 • Lov
 • iværksætteri
 • Uddannelse
 • Teologi

De to campuser ved University of Deusto er beliggende i Bilbao og San Sebastian. Baskerlandet er kendt for sin historie, industrielle tradition, iværksætterånd, unik kultur, gastronomi og naturmiljø, blandt andre.

Bilbao er for nylig blevet tildelt Lee Kuan Yew World City-prisen, der betragtes som Nobelprisen for byer for sin omdannelsesproces, betragtes som et arkitektonisk benchmark over hele verden.

San Sebastian har været europæisk kulturby 2016 og tildelt den bedste europæiske strand

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
 • Spansk

Se Law Diplomas » Se Law LLM » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Avanceret Program i International Legal Studies

på universitet Fuldtid 10 uger September 2019 Spanien Bilbao

Internationale Studier ved Det Juridiske Fakultet på Deusto har en lang track record både inden for undervisning og inden for forskning (Erasmus Mundus Plus, europæiske projekter H2020). [+]

Internationale Studier ved Det Juridiske Fakultet på Deusto har en lang track record både inden for undervisning og inden for forskning (Erasmus Mundus Plus, europæiske projekter H2020).

Hvad er et avanceret program?

Dette er en avanceret specialisering program, der giver selektiv uddybning intensive og komplekse og nuværende problemer med international juridisk virkelighed.

Deltager profil

Dette er en avanceret specialisering for studerende inden for loven:

Studerende med bachelor eller Degree i lov

Desuden er de godkendt af Direktoratet for titel personer med bachelorgrad eller understøttet i International Relations, Statskundskab, Sociologi og Business Administration.... [-]


LLM

Cand.jur (LLM) i International Legal Studies

på universitet Fuldtid 1 år September 2019 Spanien Bilbao

En Cand.jur er en postgraduat grad, der gør det muligt for en uddybning inden for loven, kan give en generalist eller specialiseret juridisk uddannelse. [+]

Hvad er en Cand.jur?

En Cand.jur er en postgraduat grad, der gør det muligt for en uddybning inden for loven, kan give en generalist eller specialiseret juridisk uddannelse.

I tilfælde af Cand.jur (LL.M.) i International Legal Studies ved University of Deusto er en Master specialisering i juridiske og internationale spørgsmål. Den studerende kan vejlede læring i henhold til deres interesse ved at vælge frit blandt de udbudte kurser årligt, eller følge en af ​​to orienteringer, der tilbydes af programmet:

Transnational LawFolkeretAdgang og AdgangskravVære i besiddelse af en universitetsgrad inden for loven, opnået i et udenlandsk universitet. Kandidater og kandidater i spanske universiteter har adgang til det internationale program Advanced Program i International Retlige Studier (30 ECTS).Det kan evaluere optagelse af kandidater fra internationale forbindelser, statskundskab, sociologi og Business Administration.program... [-]

Kontakt

Adresse, linje 1 Avenida de las Universidades,
2448007 Bilbao, Basque Country, Spanien