Læs den officielle beskrivelse

University of Coruña Blev grundlagt under den galiciske universitets lov 11/1989 den 20. juli 1989. Den konstituerende forsamling vedtog universitetets vedtægter den 4. februar 1992 og disse blev offentliggjort i den officielle bulletin den 17. september 1992.

Universitetet i Coruña ligger territorielt i Campus Coruña og Campus Ferrol.

University of Coruña er en offentlig institution, hvis primære formål er at generere, forvalte og formidle kultur og videnskabelig, teknologisk og faglig viden gennem udvikling af forskning og undervisning.

Universitetet i Coruña opfatter sit væsentlige formål som en offentlig kvalitetstjeneste med det formål at opnå større velfærd for samfundets gruppe gennem udøvelse af sociale, videnskabelige og teknologiske fremskridt inden for rammerne af etiske værdier. En del af dens mission er dannelsen af ​​et åbent, kritisk, demokrati og solidaritetsborgerskab, der er i stand til at analysere virkeligheden, diagnosticere problemer, formulere og implementere løsninger baseret på viden og orienteret om det fælles gode.

University of Coruña udtrykker udtrykkeligt sin forpligtelse til at studere og integrere udviklingen af ​​Galicien, dets sociale, kulturelle og sproglige identitet, og den vil fremme sin fulde integration i den europæiske videregående uddannelse og og projiceringen i Latinamerika. University of Coruña Foundation, et privat velgørende og akademisk fundament, er oprettet for at give universitetet permanent social støtte.

En coruña

Mission Statement

Universitetet i Coruñas rolle er at støtte samfundets kulturelle, sociale og økonomiske udvikling gennem opmuntring, forvaltning og formidling af kulturel, videnskabelig, teknologisk og faglig skabelse. Dets mission er at levere høj kvalitet, galicisk offentlig service.

Centralt i denne mission er uddannelse af åbne, kyndige, kritiske, engagerede, demokratiske og samarbejdende borgere med en stærk solidaritetsfølelse og evnen til at analysere deres virkelighed, identificere problemer og foreslå og implementere løsninger baseret på viden og forståelse og Fælles gode.

Som led i sin tjenestepligt til samfundet er universitetet forpligtet til at:

 • Oprettelse, udvikling, kommunikation og kritisk analyse af videnskab, teknologi og kultur.
 • Forbereder eleverne til professionelt liv gennem undervisning i videnskabelig og kunstnerisk viden og praksis.
 • Overførsel, formidling og fremme af viden til fremme af kultur, livskvalitet og økonomisk udvikling.
 • Spredning af viden og kultur gennem universitetets opsøgende og livslang læring.
studerende

Vision

Ser frem til 2020, søger UDC at:

 • Opret stærke forbindelser med hele samfundet for at forstå dets behov og reagere på de ændringer, der foregår i vores samfund.
 • Samarbejde med alle arbejdsmarkedets parter og offentlige og private organer for at undersøge, identificere og give løsninger på de udfordringer, som vores samfund står over for.
 • Åbn kanaler med aktiv solidaritet, med et stærkt engagement i miljøbeskyttelse og bæredygtig udvikling gennem innovation.

Universitetet vil fortsætte med at:

 • Tilbyde uddannelse og uddannelse skræddersyet til nutidens og fremtidens behov i vores samfund og tilpasse denne læring til de enkelte udviklingsbehov for hver elev gennem fremme af effektive og innovative undervisningsmetoder for at sikre erhvervelsen af ​​de evner og kompetencer, som kræves af vores grader.
 • Hjælp eleverne til at udvikle færdigheder, der forbedrer deres beskæftigelsesegnethed på lokalt, nationalt og internationalt plan.
 • Støtte til oprettelse og udvikling af nationale og internationale netværk af grundlæggende og anvendte forskningsgrupper til fremme af videnskabelige, teknologiske, økonomiske og sociale fremskridt.
 • Være anerkendt for den forskning, der udføres på universitetet og de innovative strategier og initiativer til vidensoverførsel, som muliggøres af UDC Teknologiske Parks tekniske og videnskabelige tjenester.
 • Kombiner fremme af almen viden på alle områder med specialisering inden for videnskab og teknologi, hvor universitetet er stærkest.
 • Administrer vores ressourcer retfærdigt, effektivt, produktivt og gennemsigtigt og arbejde for at sikre stabil og tilstrækkelig finansiering fra staten med supplerende finansiering gennem vores partnerskaber i den private sektor.
 • Forbedre UDC's ry i udlandet baseret på vores undervisnings- og forskningsaktiviteter.
 • Fremme et system af strategisk ledelse for at nå vores kollektive mål i samarbejde og konsultation med hele universitetssamfundet.

Værdier og principper

UDC, som en offentlig, civil, autonom, inkluderende og sekulær institution og i overensstemmelse med sine egne mål vil blive styret af følgende værdier og principper:

 • Lige muligheder, baseret på principperne om fortjeneste, evne, lighed, universel adgang til uddannelse på tredje niveau og fremme af en ikke-forskelsbehandlingskultur.
 • Personlig indsats som et af hovedaspekterne ved individuel udvikling og udvikling og evnen til at finde en balance mellem personlige ønsker og evnen til at tilfredsstille dem som en hjælp til problemløsning, konfliktløsning og opnåelse af kollektive mål for det fælles gode .
 • Deltagelse i beslutningsprocessen og fremme af kommunikationskanaler mellem alle medlemmer af universitetssamfundet som en måde at maksimere alle tilgængelige talenter og ressourcer på.
 • Socialt ansvar og engagement, som en måde at bidrage aktivt til forbedring af samfundsøkonomiske forhold i vores samfund og skabelse af større økonomisk velfærd i samfundet som helhed.
 • Forpligtelse til Galicien og omdannelsen og udviklingen af ​​det galiciske samfund: At skabe, beskytte, kommunikere og transmittere Galiciens kunstneriske, bymæssige, arkitektoniske, dokumentariske og sproglige kulturarv og kultur.
 • Respekt for miljøet, som et socialt ansvarligt universitet, maksimerer og styrer ressourcerne til vores rådighed så effektivt som muligt for at minimere miljøpåvirkningen.
 • Effektiv udnyttelse af de offentlige ressourcer for at sikre, at de bruges mest til at imødekomme samfundets behov og af hensyn til det fælles gode.
 • Kvalitet som et hovedmål med en kollektiv vilje og ønske om at arbejde for at opnå højere standarder for undervisning, forskning, ledelse og service med henblik på større social velfærd.
 • Gennemsigtighed som en ansvarlig mekanisme for at tage højde for alle beslutninger og handlinger, der træffes af universitetet.
Programmer undervist i:
 • Engelsk
 • Spansk

Denne skole tilbyder også:

LLM

Universidade da Coruña

The Masters i lov, der giver adgang til den praktiske prøve til titlen som advokat / en, er givet i fællesskab af UDC og ICACOR gennem School of Legal Practice "Iglesias ... [+]

Introduktion

Med de nye regler fastsat af lov 34/2006, den 30. oktober, om adgangen til erhvervene advokat og advokat og kongelig anordning 775/2011 af 3. juni om godkendelse af forordningen om godkendelse af lov 34/2006, den 30. oktober, om adgang til erhvervene advokat med møderet for domstolene, gennemføre forberedende uddannelse bliver obligatorisk krav om at udvikle den juridiske profession.

Den Masters i lovSom giver adgang til den praktiske prøve til titlen som advokat / en, der undervises i fællesskab af UDC og ICACOR gennem School of Legal Practice "Iglesias Corral Dean."

Hovedformålet med Master til formål at gøre de studerende får de færdigheder, evner og færdigheder, der sætter dem i stand til at udøve advokaterhvervet engang overstiger den relevante statslige test. Således kan du colegiarse og åbne den relevante faglige kontor.... [-]

Spanien En Coruña
September 2020
Spansk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Uddannelsen af ​​studerende på Master i Business juridisk rådgivning (MAXE) rettes at uddybe relevante emner i erhvervslivet og viden om nye ressourcer, juridiske og elle ... [+]

Introduktion

træning studerende Master i Business juridisk rådgivning (MAXE) Det vil blive dirigeret til at uddybe relevante emner i erhvervslivet og viden om nye ressourcer, juridiske og ellers, der kan klare sikkert mange forskellige situationer. Indholdet uddannelse vil blive tilpasset konflikt og selskabets egne juridiske behov, erhverve de nødvendige færdigheder til at handle selvstændigt i en kompleks eller uvante omgivelser færdigheder.

Hvad du lærer

Strukturen i Master vil give studerende til at modtage undervisning på generel juridisk rådgivning fra selskabet og har specialiseret sig i tre områder af stor interesse på nuværende uddannelse: fast ejendom og entrepriseret, by- og miljøret.... [-]

Spanien En Coruña
September 2020
Spansk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Hovedformålet med Master EU består af faglært uddannelse i europæisk administration og forvaltning af EU-fagfolk ressourcer. ... [+]

Introduktion

Den Master i jura: European Union Studies (Master EU) undervises i det juridiske fakultet ved universitetet siden 1998. Den blev gennemført som Master of akademisk-forsker i 2006, ved dekret fra Undervisningsministeriet af Xunta de Galicia nr. 51/2006 af 23. marts. Studerende af forskellige kampagner har afsluttet deres studier med en høj grad af specialisering i EU-retten, som har gjort det muligt nogle af dem til en professionel spring ind i det internationale arena og arbejde i dag i EU-institutionerne europæisk.

Hovedformålet med Master EU består af faglært uddannelse i europæisk administration og forvaltning af EU-fagfolk ressourcer. Således du ønsker at reagere på den stigende efterspørgsel af disse fagfolk eksisterer på arbejdsmarkedet og især i de forskellige lokale, regionale, nationale og europæiske myndigheder såvel som virksomheder, og generelt i de økonomiske og juridiske agenter, som er kaldet til at operere i et indre marked og en fælles valuta, hovedsageligt er omfattet af EU-retten.... [-]

Spanien En Coruña
September 2020
Spansk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

PhD

Universidade da Coruña

Den ph.d.-program i iberisk-amerikanske forvaltningsret er en officiel Interkollegiale titel, der sigter mod at uddanne latinamerikanske læger i offentlig ret med beføjel ... [+]

Introduktion

program PhD i forvaltningsret Iberoamericano Det er en officiel Interkollegiale titel, der sigter mod at uddanne latinamerikanske læger i offentlig ret med beføjelser til at udvikle videnskabelige og faglige aktiviteter helst relateret til offentlige myndigheder.

Deltagende universiteter:

Universidade da Coruña, Spanien (koordinator) University of Montevideo, Uruguay University of St. Tomás de Aquino i Tunja, Colombia Hispanoamericana University, Nicaragua Universidad Monteávila, Venezuela University of Guanajuato, Mexico Universidad Veracruzana, Mexico Nordøstlige National University, Argentina University of Piura, Peru Universidad Nacional del Litoral, Argentina Free University School of Law, Costa Rica Hvorfor studere graden ... [-]
Spanien En Coruña
September 2020
Spansk
Fuldtid
Deltid
3 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidade da Coruña

Ph.d.-uddannelsen i jura er en officiel universitetsgrad uddannelse, der behandler de juridiske og sociale forskning. ... [+]

Introduktion

Programmet LL.D. Det er en officiel universitetsgrad uddannelse, der behandler de juridiske og sociale forskning Formålet er at træne på metodiske og instrumentale færdigheder til at udvikle forskningsprojekter i lov og samfundsvidenskab:

Advokater-formular forskere i stand til at påtage sig, direkte, deltage og koordinere forskning for at foreslå løsninger på de forskellige problemer af juridisk art, som fremføres af den galiciske, nationalt og internationalt virkelighed. Tillad ph.d. specialisering i deres forskeruddannelse inden for rammerne af juridisk viden videnskabsmand. Forbered juridiske forskerhold til at styre og overtage akademisk lederskab i deres faglige eller undervisningspraksis, gennem anvendelse af metoder og forskning teknikker i juridiske videnskaber. metodisk fremme uddannelse af kommende universitetslærere og reagere på de uddannelsesmæssige og videnskabelige behov i universitetssystemet. Fremme oprettelsen af ​​internationale forskningsnetværk og adresse juridisk forskning fra et tværfagligt perspektiv, der tillader udstyret med omfattende uddannelse inden for juridisk forskning Hvorfor studere graden ... [-]
Spanien En Coruña
September 2020
Spansk
Fuldtid
Deltid
3 - 5 år
på universitet
Læs mere på dansk

UDC introduction

Location address
Rúa da Maestranza, 9
A Coruña, Galicien, 15001 ES
Social Media
Location address
Paseo de Ronda, 51
A Coruña, Galicien, 15011 ES
Location address
Avd. da Habana, 6-7
A Coruña, Galicien, 15011 ES
Location address
Leopoldo Alas Clarín, 2
A Coruña, Galicien, 15008 ES
Location address
Campus de Elviña
A Coruña, Galicien, 15071 ES
Location address
Campus da Zapateira
A Coruña, Galicien, 15071 ES
Location address
Avd. Ernesto Che Guevara, 121.
Pazos, Liáns

A Coruña, Galicien, 15179 ES
Location address
Campus de Oza
A Coruña, Galicien, 15006 ES
Location address
Campus de Esteiro
Ferrol, Galicien, 15403 ES
Location address
Avda. 19 de febrero, s/n.
Ferrol, Galicien, 15405 ES