Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited

Universitetet i Lausanne (UNIL) består af syv fakulteter:

  • Det Teologiske Fakultet og Religionsvidenskab;
  • Fakultet for Kunst og Skole for Fransk som fremmedsprog;
  • Det Samfundsvidenskabelige Fakultet;

Rangeret som nummer femt i Europa hvad angår betydningen af ​​publikationer, er forskning et centralt emne for Lausanne Universitet.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLM

University of Lausanne

Master of Advanced Studies in International Taxation (MASIT), der tilbydes af skattepolitikcentret for Lausanne Universitet (UNIL), er Schweiz rettet mod dem, der ønsker ... [+]

Velkommen til Master of Advanced Studies i International Skat (MASIT)

Skattepolitikcentret, et fælles initiativ mellem Det Økonomiske og Sociale Fakultet | HEC Lausanne og Det Juridiske Fakultet, Criminal Sciences & Public Administration tilbyder Master of Advanced Studies i International Taxation (MASIT) program. Målet med MASIT er at give højkvalitetsuddannelse i skattelovgivning.

Master of Advanced Studies in International Taxation (MASIT), der tilbydes af Lausanne Universitet (UNIL), er Schweiz rettet mod dem, der ønsker at udøve skattelovgivning i en lov eller konsulentfirma, en bank, som et internt råd for en virksomhed Eller med skatteadministrationen.

Da MASIT er designet til dem, der praktiserer i udlandet eller i Schweiz, tilbyder den både en international skat og schweizisk skatteplan, som kan udføres på deltid (1,5 år) eller på fuld tid (1 år).... [-]

Schweiz Lausanne
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
12 - 18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Master of Advanced Studies in International Taxation