University Of Zurich - Faculty of Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i Zürich

Universitetet i Zürich (UZH) med sine 26.000 indskrevne studerende er Schweiz største universitet. Grundlagt i år 1833 UZH var Europas første universitet, der fastsættes af et demokratisk politisk system; dag, UZH er en af ​​de førende universiteter i den tysktalende verden. Består af syv fakulteter dækker nogle 100 forskellige fagområder, universitetet tilbyder en bred vifte af bachelor-, kandidat- og ph.d.-programmer. Desuden UZH s efteruddannelser tilbyder fremragende læringsmuligheder.

Det juridiske fakultet Takket være sine mange års erfaring i LL.M. programmer giver de studerende en akademisk uddannelse på højeste niveau. Det juridiske fakultet tilbyder ikke kun det bredeste sortiment af forskellige specialer i Schweiz, men også udmærker sig ved sin enestående netværk af anerkendte professorer fra hele verden, der underviser de mange programmer og kurser.

LL.M. International Business Law fra University of Zürich Den LL.M. International Business Law fra University of Zürich tilbyder en praksis-relaterede postgraduate kursus på højeste niveau. Du har mulighed for at vælge at studere et af følgende områder af specialisering i større dybde: 1. International Banking and Finance Law (udbydes på engelsk på en Full-Time base og i tysk på deltid base) 2. Internationale forretningstransaktioner og teknologioverførsel (tilbydes kun på tysk) 3. International Retssager og voldgift (tilbydes kun på tysk) 4. Mergers & Acquisitions og Corporate Law (tilbydes kun på tysk) fem. International Sports Law (udbydes på engelsk på en Full-Time base og i tysk på deltid base) -> Specialiseringen sektion kan også være til stede som et certifikat (CAS) kursus.

Med sine omhyggeligt udvalgte områder af specialisering, LL.M. International Business Law opfylder de juridiske behov i en globaliseret forretningsverden, og det ...

  • Kan være afsluttet på fuld tid eller på arbejdspladsen - brillerer med sin lange erfaring - er kendetegnet ved sin fremragende netværk af internationalt anerkendte undervisere - tilbyder det bredeste udvalg af specialisering i Schweiz - er internationalt orienteret med ture til USA, Kina og EU - tilbyder sine deltagere fremragende støtte i løbet af studiet - opfordrer til diskussion og diskurs - understøtter udveksling blandt studerende og fakultetet gennem intensive weekender i seminar hoteller - giver deltagerne personlig vejledning under uddannelsen nyder adgang til tilbud på universitetet i Zürich - overskud fra de tilbud af Europa Institut ved universitetet i Zürich.

Placering Schweiz har meget at tilbyde i form af kulturel mangfoldighed, sprog, smukke landskaber og naturligvis dets folk. Der er ca. 8,1 millioner mennesker, der bor i Schweiz, og landet har fire officielle sprog: tysk, fransk, italiensk og rætoromansk.

Schweiz har haft økonomisk stabilitet i de seneste årtier. Trods Schweiz mangel af naturressourcer, og det faktum, at den schweiziske økonomi er meget afhængig af eksporten, dets BNP pr indbygger er højere end i de fleste andre industrialiserede lande. Den schweiziske befolkning i det hele har en høj levestandard og Schweiz har et stærkt ry for høj kvalitet i mange sektorer, herunder sundhed, industri, offentlig transport, uddannelse osv

I rapporten Global Competitiveness udgivet af World Economic Forum i 2015/2016 Schweiz topper den samlede placering. "Brainforce" er også højt værdsat i Schweiz, og dette afspejles af Schweiz 'førende position på "European Innovation Union Scoreboard 2016".

studieliv At studere i Zürich betyder bor i Schweiz pulserende og spændende kulturelle kapital. Langt mere end en handel og finans centrum Zürich også kendt som den "lille storby". Dette skyldes, Zürich tilbyder alle fordelene ved byens liv og samtidig attraktive rekreative faciliteter på sit dørtrin med sin fantastisk smukke sø og nærliggende bjerge.

Placeringer

Zürich

University of Zurich - Faculty of Law

Address
University of Zurich
Hirschengraben 56


CH-8001 Zürich, Zürich, Schweiz
Telefonnummer
+41 44 634 22 36

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig