Læs den officielle beskrivelse

Vores mission er at yde akademisk ekspertise i fjernundervisning til studerende over hele verden gennem anvendelse af avancerede teknologier.

Robert Kennedy College er en privat uddannelsesinstitution i Zürich, Schweiz, der blev grundlagt i 1998. Collegeet pionerer på schweizisk kvalitet online læring; Vi tilbyder strenge, men fleksible læringsprogrammer, der er forbedret ved den nyeste online e-learning-teknologi, der er udviklet helt internt.

University of Cumbria, University of Salford og York St John University. Vores instruktører er kandidater fra nogle af de bedste universiteter verden over, og med over 5.000 studerende fra 130 forskellige lande er vi en virkelig international virksomhed. Vores programmer kombinerer schweizisk kvalitetsuddannelse på afstand med boliger i kollegiums lokaler i Zürich, Schweiz og i England på vores eksklusive partneres campus. Ugens ophold er en unik mulighed for, at eleverne kan kombinere deres online læringserfaring med et traditionelt klasseværelse.

Studentcentreret filosofi

På RKC er du ikke bare et studentnummer. Du er en del af vores online læringssamfund involveret med fakultetets medlemmer og andre studerende.

Sammen er vi et team

Et overordnet mål med dette hold er at gøre det muligt for os at konsekvent forbedre uddannelsens kvalitet - din uddannelse.

State of the Art Technology

I vores engagement i at levere state of the art tjenester til studerende bruger vi avanceret software, der er skræddersyet til online kursusudlevering. OnlineCampus er en altomfattende interaktiv og brugervenlig software, der gør online studie til en virkelig fornøjelig oplevelse.

World Class Faculty

RKC beskæftiger højtuddannede instruktører, som er kandidater fra førende universiteter som Harvard Business School , Stanford University , Oxford University , New York University og Wharton for blot at nævne nogle få.

Verdensomspændende anerkendelse

Efter eksamen, vil du få samme grad som studerende, der studerer på campus ved University of Cumbria, University of Salford eller York St John University. Graderne er anerkendt over hele verden.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLM

Robert Kennedy College

Online Cand.jur (LL.M.) i International Business Law er den primære ledelse kvalifikation for advokater og ledere, der ønsker at styrke deres juridiske viden; forskning v ... [+]

Online Cand.jur (LL.M.) i International Business Law er den primære ledelse kvalifikation for advokater og ledere, der ønsker at styrke deres juridiske viden; forskning viser, at LL.M er en katalysator for personer med stærke karriere inden for kunstverdenen. The University of Cumbria tilbyder nu studerende mulighed for at gennemføre en LL.M af blended learning, så de kan studere samtidig med at arbejde.

Den LL.M kvalifikation fortsætter med at være den gyldne standard for karriereudvikling ikke kun inden for den juridiske sektor, herunder dem, der praktiserer loven i kommercielle og forretningsmæssige områder, men også i Business and Management område. Det er ofte et middel til at få forfremmelse til ledere og mellemledere, ved at demonstrere et bredere kapacitet og viden end i erhvervslivet alene. Som global erhvervsret udvikling fortsætter med at vokse og udvikle sig, dette program giver mulighed for at dem, der ønsker at udvikle deres karriere at vinde kvalifikation på bare et år.... [-]

Schweiz Zürich Schweiz Online Det Forenede Kongerige By Carlisle  + 1 Mere
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Robert Kennedy College

Dette kursus giver jurister med mulighed for avanceret læring i centrale områder af international handelsret, herunder: internationalt salg af varer, International Intell ... [+]

3 gode grunde til at studere International Commercial Law ved Salford Tilbyder den meget prestigefyldte Master of Laws kvalifikation Giver jurister mulighed for at tage undervises moduler i avancerede internationale erhvervsret emner Lær i et internationalt orienteret miljø med adgang til et globalt netværk af ligesindede fagfolk VARIGHED

Minimum 12 måneder, højst tre år

Kursus Oversigt

Dette kursus giver jurister med mulighed for avanceret læring i centrale områder af international handelsret, herunder: internationalt salg af varer, International Intellectual Property Law, International Corporate Law og Governance, og Advanced aftaleret og Forhandling.

Levering er koncentreret på en kontekstuel business bias, og de studerende drage fordel af de netværk og beskæftigelsesmuligheder, der tilbydes af en stor og dynamisk Business School.... [-]

Schweiz Zürich Schweiz Online Det Forenede Kongerige Salford UK Online  + 2 Mere
Åben tilmelding
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Address
Robert Kennedy College Technoparkstrasse 1
8005 Zürich, Zürich, Schweiz
Telefonnummer
undefined
Address
Schweiz Online, Schweiz
Telefonnummer
undefined
Address
York St John University Lord Mayor's Walk
YO31 7EX York, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
undefined
Address
The University of Salford The Crescent, Salford
M5 4WT Salford, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
undefined
Address
UK Online, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
undefined
Address
University of Cumbria, Fusehill Street,
CA1 2HH By Carlisle, England, Det Forenede Kongerige
Telefonnummer
undefined