Læs den officielle beskrivelse

Introduktion til LCC KSA

The Leadership Community College (LCC), Med Oxford Academy for engelske og Virksomhedsstudier (oprettet i 2005), er en leder i kvalitet Community College uddannelse for gymnasieelever og arbejder fagfolk.

The Leadership Community College (LCC) er en moderne indrettet undervisning campus facilitet med rummelige klasseværelser, information datacentral, bibliotek og et moderne foredrag auditorium hal. Anlægget er udstyret med overhead audiovisuelt og computer undervisning laboratorium for business management undervisning. Campus er inde Sultan Mall, som har en moderne fødevarer domstol, caféer, moderne butikker og en rummelig parkeringsplads.

LCC akademiske undervisning fakultet består af både nationale og udenlandske kvalificerede akademiske medarbejdere, der har taget eksamen i business grader med MBA, MSc og ph.d. grader fra KSA, UK, USA, Canada, Europa, Asien og Australien.

Leadership Community College (LCC) er nu accepterer registrering til optagelse på sin Diploma of Business Programmer, som er godkendt af Saudi-Arabien Teknisk erhvervsuddannelse Corporation og internationalt anerkendt af UK Pearsons Company. Pearson, Storbritanniens største undersøgelse tildeling krop tilbyder akademiske og erhvervsmæssige kvalifikationer, der er globalt anerkendte og bænk mærket, og tildeler Edexcel og BTEC kvalifikationer Pearson er i øjeblikket verdens førende læring selskab, med 40.000 medarbejdere i mere end 70 lande arbejder for at hjælpe folk i alle aldre til at gøre målbare uddannelse fremskridt i deres liv gennem læring.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Diploma

Leadership Community College KSA

Diploma of Business (Specialisering i lov) ... [+]

Adgang til LCC Diploma Program er åbent for studerende 4 gange om året. Nye studerende, der ønsker at tilmelde sig Diploma Program rådes til at udfylde og indsende ansøgningsskemaet som tidligst som muligt, for at kunne tilmelde sig begrænsede tilgængelige plads i deres krævede semester.

Optagelse Adgangskrav til LCC

Adgang til optagelse på Diploma of Business er åben for både borgere fra Saudi-Arabien og expats i alle oversøiske lande.

I øjeblikket optagelse er kun åben for mandlige studerende. Planerne er at åbne adgang for kvindelige studerende fra Sept 2017.

Optagelse Adgangskrav i Diplom Business Programmer er til studerende på minimum 18 år.

... [-]
Saudi-Arabien Jeddah
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk