University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

WroclawUni02

The University of Wroclaw har en rig historie på mere end tre århundreder. Grundlagt af Leopold I Habsburg universitetet udviklet sig fra en beskeden skole drevet af jesuitterne i en af ​​de største akademiske institutioner i Polen. I begyndelsen af ​​det 19. århundrede universitetet havde fem fakulteter: Filosofi, katolsk teologi, evangelisk teologi, jura og medicin. Det blev senere udvidet med en lang række sektioner, laboratorier og en naturlig museum, der findes frem til i dag.

I dag er det først og fremmest fokus på University of Wrocław er videnskabelig forskning. Vores lærde har mange forbindelser med deres kolleger forskere fra andre højere læreanstalter i Polen og i hele verden. Den succes, som vores forskere er for nylig blevet anerkendt af polske myndigheder, der væsentligt flere midler til både udstyr og forskning på vores universitet med 80% i forhold til tidligere år.

Akademisk Inkubator for Entreprenørskab er en ny enhed af universitetet i Wroclaw designet til at støtte de studerende i at starte egen virksomhed ved at tilbyde gratis iværksætter rådgivning, afholdelse af konferencer, seminarer, subsidiere udvalgte investeringer og tilbyde kontorlokaler. Akademisk Inkubator for Entreprenørskab samarbejder med Wrocław Technology Park, et teknologisk center med laboratorier, kontorer, konferencecenter og moderne multimedie udstyr. Formålet med Technology Park er at skabe betingelser for anvendelsen af ​​den videnskabelige og industrielle potentiale i Wrocław og regionen og for at stimulere den avancerede teknologi industrien. University of Wrocław er stolt over at være en af ​​sine aktionærer.

I dag universitetet i Wrocław er det største universitet i regionen og underviser mere end 40.000 studerende og omkring 1300 ph.d.-studerende på 10 fakulteter. 9000 studerende opgradere fra universitetet hvert år.

WroclawUni01

Juridiske Fakultet, og Økonomi

Det Juridiske Fakultet, og Økonomi er en af ​​de største i Polen. Dens tradition går tilbage til den preussiske lov skole etableret i 1811. Over 12.000 studerende undervises på dette fakultet med 200 forskere og 170 studerende er indskrevet i ph.d.-programmer. Fakultetet tilbyder internationale udvekslingsprogrammer og er stolt over at være vært for internationale studerende fra Europa, Rusland, Kasakhstan, og de afrikanske lande. Eleverne kan blive medlemmer af klubber og foreninger og deltage i nationale og internationale konferencer og symposier.

Områder af undersøgelsen:

 • lov
 • ADMINISTRATION
 • økonomi

Forskning:

Områder af ekspertise omfatter:

 • Historien om Polen og polsk lovgivning
 • Administrative, civile, strafferetlige, finansielle og privatret
 • International og europæisk lovgivning
 • Teori i økonomi

Internationale links:

Fakultetet har akademiske partnerskaber med omkring 40 institutioner i mere end 18 lande verden over, herunder:

 • Hidalgos Center for Videregående Uddannelse i Mexico,
 • Center for Latinamerika forfatningsret i Buenos Aires,
 • School of tyske lov,
 • Postgraduate Center, Strasbourg
 • CEDIMES Institute, Frankrig
 • Cambridge University engelsk og europæisk Law Course.

FACILITETER:

en af ​​de største juridiske biblioteker i Polen med state-of-the-art udstyr, auditorier, undervisningslokaler, computerrum og et studie værelse med adgang til internet og databaser

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se Law LLM » Se BBA'er » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

LLM

Master i International og europæisk lovgivning

på universitet Fuldtid 2 år October 2019 Polen Wrocław

LLM International & European Law - Graduate vil besidde færdigheder og almen viden på området dogmatiske discipliner International og europæisk lovgivning. Afhængig af den valgte specialisering, vil kandidat får en særlig viden og færdigheder er relevante for profilen af ​​aktiviteter, der gennemføres af enheder, der opererer i området for international handel eller deltager i forskellige aspekter af beskyttelse af menneskerettighederne i den internationale domæne. [+]

Juridiske Fakultet, administration og økonomi ved universitetet i Wroclaw, med sine rødder i begyndelsen af ​​det 16. århundrede og Alma Mater af 9 nobelpristagere, har den ære at byde dig velkommen til LLM international og europæisk ret, to års Master program med specialiseringer:

International Business Law Moderne menneskerettighedslovgivning.

Ved afslutningen af ​​den anden cyklus program LLM International & European Law, vil kandidat besidde færdigheder og almen viden på området dogmatiske discipliner af international og europæisk lovgivning. Afhængig af den valgte specialisering, vil kandidat får en særlig viden og færdigheder er relevante for profilen af ​​aktiviteter, der gennemføres af enheder, der opererer i området for international handel eller deltager i forskellige aspekter af beskyttelse af menneskerettighederne i den internationale domæne. Kandidater fra LLM International & European Law er parat til at påtage beskæftigelse i alle nationale og internationale organisationer (offentlige og ikke-offentlige), der kræver grundlæggende viden fra de juridiske videnskaber. Kandidater besidder interpersonelle færdigheder og evnen til at kommunikere i beslutningsprocesser samt til at udføre rollen som forhandler, mægler og voldgiftsmand i konfliktløsning processer baseret på både national og international ret. Kandidater opnår også færdigheder vitale for påbegyndelse kommerciel aktivitet på det internationale aspekt. Fungerer effektivt i et meget konkurrencepræget miljø af moderne kommercielle relationer kræver viden om elementer af intellektuel ejendomsret, økonomi og specifikke områder af juridisk videnskab specifikke for profilen af ​​en given virksomhed.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
Pl. Uniwersytecki 1
Wrocław, Lower Silesian Voivodeship, 50-137 PL