Læs den officielle beskrivelse

Jon Terje Hellgren Hansen

UIT The Arctic University of Norway er verdens nordligste universitet. Dens beliggenhed på kanten af ​​Arktis indebærer en mission. Arktis er af stigende global betydning. Klimaændringer, udnyttelse af arktiske ressourcer og miljømæssige trusler er emner af stor offentlig interesse, og som Universitetet i Tromsø har en særlig interesse. På UIT The Arctic University of Norway kan du udforske globale spørgsmål ud fra et nært perspektiv.

Kendskab på toppen af ​​verden

Livet i den nordlige del er formet af vild natur, kontrasterende lys og vejrforhold, geografiske afstande og multikulturalisme. Mange af UiTs forskningscentre og studieprogrammer afspejler det arktiske norge.

Jørn Berger-Nyvoll

UiTs nøgleforskning fokuserer på polar miljø, klimaforskning, urfolk, fred og konfliktomdannelse, telemedicin, medicinsk biologi, rumfysik, fiskevidenskab, marine bioprospektering, lingvistik og beregningskemi.

Centres of Excellence

UiT's Center for Avancerede Studier i Teoretisk Lingvistik, CASTL og CTCC, Center for Teoretisk og Computational Chemistry, er begge blevet udpeget som Norwegian Excellence Centers. I 2002 blev Tromsø-baserede NST, Det Norske Center for Telemedicin, udnævnt til et WHO-samarbejde.

ARCTOS-netværket på Det Biovidenskabelige Fakultet, Fiskeri og Økonomi, er førende inden for forskning på marine arktiske økosystemer og en vigtig partner for det norske polarinstitut i Tromsø. Institut for Fysik fokuserer på nordlys og rumforskning. Alle disse institutter har et højt internationalt ry.

Arktiske grænser

Universitetet er en del af FRAM - Nordens Forskningscenter for Klima og Miljø (Fram Center) i Tromsø. I januar inviterer den internationale konference Arktiske Frontier forskere, politikere og forretningsrepræsentanter til at diskutere arktiske problemstillinger på tværs af fagområder. Sekretariatet for Arktisk Råd er placeret på Fram Center. Forskere fra Universitetet og Fram Center er involveret i flere internationale programmer fra Arktisk Råd.

Et internationalt knudepunkt

16000 studerende og 4000 medarbejdere studere og arbejde på UiT Arktis Universitet i Norge. Undervisningen er forskningsbaseret. UiTs syv fakulteter tilbyder, på trods af et engagement i nordlige spørgsmål, en bred vifte af uddannelser.
Det akademiske samfund i Tromsø er meget internationalt. Mere end 20% af de akademiske medarbejdere og 10% af den studerende er fra udlandet. Universitetet tilbyder mere end 20 engelsklærte kandidatuddannelser, og alle fakulteter tilbyder engelsk undervisede kurser på både bachelor- og kandidatniveau.

Jon Terje Hellgren Hansen

UIT The Arctic University of Norway er et grundlægger af Arktisuniversitetet, et internationalt netværk af 140 studie- og forskningsinstitutioner i den cirkumpolare region. Men universitetet samarbejder med alle dele af verden. 200 internationale aftaler sikrer en aktiv faglig udveksling af studerende og medarbejdere med partnerinstitutioner over hele verden.

Campusser over hele Nord Norge

Universitetet har otte campuser. De er beliggende i Tromsø, Narvik, Harstad, Alta, Bodø, Mo i Rana, Hammerfest og Kirkenes. Universitetet er blevet en endnu vigtigere drivkraft for Nordnorge og internationalt samarbejde i Norden.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:


UIT The Arctic University of Norway

Oceanerne dækker over 70 procent af jordens overflade. Det er afgørende for kommunikation, militær og strategisk brug og for dets levende og ikke-levende naturressourcer. ... [+]

Oceanerne dækker over 70 procent af jordens overflade. Det er afgørende for kommunikation, militær og strategisk brug og for dens levende og ikke-levende naturressourcer. I de senere år har der været en stigende betydning for den marine biodiversitet. LL.M. Programmet har til formål at udvide den traditionelle tilgang til havretten fra jurisdiktionsspørgsmål til også at omfatte væsentlig lovgivning som bevarelse og bæredygtig udnyttelse af biologiske ressourcer og beskyttelse af biodiversitet og miljø. Selvom studieprogrammet har en klar global profil, vil den også have en tydelig arktisk dimension. Meget af arktikken består af havområder. Globale klimaændringer vil i stigende grad udsætte disse områder for forskellige anvendelser som navigation, olie og gasudnyttelse, fiskeri og forskning. De arktiske regioner giver unikke muligheder for at studere både globale og regionale juridiske tilgange til beskyttelse og bevarelse af havmiljøet. Forskningssamfundet i Tromsø er verdensledende inden for marine arktiske spørgsmål, herunder naturvidenskab, historie, statsvidenskab og lov. Udover Tromsø Universitet ligger det norske polarinstitut i Tromsø. Formålet med LL.M. Programmet er at introducere eleverne til sådanne perspektiver, så de kan forbedre deres evne til at forstå lovens funktion og lære at fortolke det.... [-]

Norge Tromsø
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Welcome to UiT The Arctic University of Norway!