Læs den officielle beskrivelse

Siden 1991 har Brickfields Asien College (BAC) etableret sig som den hurtigste & smarteste måde at UK Law & Business grader. Efter at have sendt mere end 6500 jurister i praksis, har kollegiet etableret et fremragende ry som leverandør af et højt uddannelsesniveau. Dens kandidater er meget efterspurgt af lokale og internationale virksomheder i både den offentlige og den private sektor.

BAC har i øjeblikket partnerskaber og tilhørsforhold med mere end 20 udenlandske universiteter (hovedsagelig i Det Forenede Kongerige) og faglige organisationer, der tilbyder de studerende adgang til over 70 verdensklasse Law og Erhvervsministeriet grader og faglige kvalifikationer, der kan udfyldes lokalt eller i udlandet.

BAC har produceret over 200 Verden og National Top studerende, Book Prize Winners, 1. klasse og 2. Overmateriale i de seneste to år alene. Succesen med de studerende viser BAC forpligtelse til at levere en bemærkelsesværdig lærerig oplevelse. I erkendelse heraf blev BAC tildelt Brand Laureate Best Brand i Legal Education for 2012 og SMV anerkendelse Award 2013 for Service Excellence.

BAC berømte fakultet af højt kvalificerede forskere og erfarne praktikere giver rygraden til BAC succeshistorie i at levere det bedste for sine studerende. Sammen med metodisk undersøgt og forberedt undervisningsmaterialer, e-learning portal giver runde-the-clock støtte, så alle studerende til at realisere deres fulde potentiale.

BAC er forpligtet til at gøre alt studerendes uddannelsesmæssige oplevelse på kollegiet en fornøjelig, givende og vellykket og samtidig øge deres kvalifikationer for at sikre deres fremtidige succes. BAC ser frem til at byde de studerende til at gøre deres uddannelsesmæssige oplevelse på kollegiet sjovt, givende og vellykket.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLB

Brickfields Asia College

BAC har en britisk Transfer Degree Programme (lov), hvor de studerende har mulighed for at fuldføre en 1 + 2 (1 år ved BAC og 2 år på en britisk partner University) eller ... [+]

BAC har den meget populære britiske Transfer Degree Programme (lov), hvor de studerende får mulighed for at gennemføre en 1 + 2 (1 år ved BAC og 2 år ved en partner UK University) eller 2 + 1 (2 år på BAC og 1 år på en partner UK University) afhængig af deres præferencer og sender i området fra 600 til 700 studerende om året for at færdiggøre deres sidste år i Det Forenede Kongerige. Nogle eventuelle andre institutioner give de studerende vælge at få adgang til et så stort antal universiteter til at forfølge deres sidste år og bedste af alle studerende får en anerkendt UK adgangsgivende eksamen.

Efter en vellykket afslutning af programmet, vil de studerende blive tildelt et internationalt anerkendt LLB (Hons) grad fra deres valgte UK partner universitet. Eleverne kan vælge mellem en række forskellige grader, der tilbydes af en række top notch universiteter som universiteterne i Reading, Cardiff, Aberystwyth, Northumbria, Liverpool, Sheffield, Hull og Hertfordshire. ... [-]

Malaysia Kuala Lumpur Petaling Jaya Shah Alam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Brickfields Asia College

The University of London er virkelig en af ​​de store universiteter i verden. En føderation af 18 verdensklasse Gymnasier og 10 specialiserede institutter, sit ry for høj ... [+]

The University of London er virkelig en af ​​de store universiteter i verden. En føderation af 18 verdensklasse Gymnasier og 10 specialiserede institutter, sit ry for høje akademiske standarder er blevet bygget på den fremragende undervisning og forskning af sin Colleges 1836. University of London grader er internationalt anerkendt af regeringer, universiteter, arbejdsgivere og faglige organer som værende af den højeste akademiske kvalitet.

Siden 1858 har University of London grader været tilgængelige for studerende over hele verden gennem University of London internationale programmer, de længste stående fleksible og distance learning-programmer i verden. Gennem årene har mange usædvanlige mennesker, der har studeret med University of London internationale programmer formet vores verden. Tidligere studerende omfatter syv nobelpristagere, ledere Commonwealth-lande, ministre, berømte forfattere, akademikere, dommere og erhvervsledere. I dag, University of London internationale programmer er virkelig international karakter med over 52.000 studerende i mere end 190 lande. ... [-]

Malaysia Kuala Lumpur Shah Alam Petaling Jaya
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk