Læs den officielle beskrivelse

Hibernia College , er en etableret leder inden for banebrydende nye uddannelsesteknologier og omfavner forandringer i den stadigt voksende verden af ​​uddannelse.

Hibernia College grundlagt af Sean Rowland Ph.D. ved årsskiftet af det nye årtusinde og følger en ambitiøs og fremtidsrettet strategi for at spille en ledende rolle i fremtidens uddannelse. Dr. Rowland bragte sine kolleger fra corporate, education and technology communities sammen for at skabe Hibernia College , en akkrediteret online uddannelsesinstitution.

Vi mener, at vores programmer skal måles ikke kun efter deres akademiske stringens, men i deres effektivitet til at hjælpe vores elever med at møde de udfordringer, de står over for hver dag i deres professionelle liv.

Efter 18 år kan vi være stolte af vores fremragende fakultet, med et dedikeret hold på mere end 350 fakulteter / deltidsfakulteter. Udestående på deres områder og på tværs af industrien omfatter de fakultet fra Harvard, Det Kongelige Kirurger i Irland, Trinity College Dublin Drug Safety Research Unit, IE Business School, Madrid og andre fremtrædende institutioner.

Hibernia College har udviklet en model af online uddannelse, der er vellykket, fordi den er dedikeret til at hjælpe fagfolk med at opfylde deres nuværende arbejde udfordringer og ved løbende at bygge på samspillet mellem studerende og fakultet.

Vi uddanner fagfolk rundt omkring i verden, der ønsker adgang til den allerbedste online uddannelse, der er til rådighed.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Hibernia College explainer video

Hibernia College Gaeltacht Experience

Hibernia College
Address
Hibernia College Dublin Block B, The Merrion Centre, Merrion Road, Dublin 4.
Dublin, County Dublin, Irland
Hjemmeside
Telefonnummer
+353 1 661 0168