Læs den officielle beskrivelse

UNIVERSITAS GADJAH MADA betragtes som en af de ældste universiteter i Indonesien som en søjle af uddannelsesopvækst i Indonesien og påstår at være en forsvarer og formidler af Pancasila.

På UNIVERSITAS GADJAH MADA får eleverne en lang række muligheder for at udvikle kreativitet og innovation i deres rige gennem støtte fra moderne infrastruktur og informationsteknologi. Som et verdensklasse forskningsuniversitet har UGM været meget opmærksom på forskningsaktiviteter ved at motivere fakultetets medlemmer såvel som studerende til at udføre og offentliggøre deres forskning. Desuden er denne indsats forfrisket ved at udvikle 25 studiecentre på forskellige videnskabelige områder. UGM er udstyret med rene ressourcer på 3.608 fakultetets medlemmer og 4.324 medarbejdere, der er stærkt forpligtet til at gøre UGM det bedste universitet og den fremtrædende uddannelsesreference i Indonesien.

Introduktion til UGM

UNIVERSITAS GADJAH MADA er et indonesisk offentligt ivy league research universitet beliggende i Yogyakarta, Indonesien, grundlagt den 19. december 1949. UGM er den ældste og største institution for videregående uddannelse i Indonesien. Beliggende i Yogyakarta, Indonesien, består 360-acre universitetet af 18 fakulteter, 68 bacheloruddannelser, 23 diplomuddannelser, 104 master- og specialuddannelser og 43 ph.d.-uddannelser.

Den har cirka 55.000 studerende, 1.187 udenlandske studerende og 2.500 fakultetets medlemmer i øjeblikket. UNIVERSITAS GADJAH MADA er blevet anset for at være en af de mest prestigefyldte universiteter i Indonesien.

UGM gennemfører et educopolis-område, et skridt taget af universiteterne for at skabe et befordrende miljø for kontinuiteten i læringsprocessen. Disse bestræbelser forfølges i sammenhæng med at udvikle tværfaglige samarbejder og reagere på økologiske spørgsmål for at opnå universitetets vision. Nogle af trinene reducerer forurening og udstødning af køretøjer, udvikling af fodgængere, begrænsning af køretøjer, der kommer ind i campusen, opførelse af nye sovesale på campus, udvikling af parkeringslommer, plantning af træerne grønt og mange flere.

Den særlige region Yogyakarta hvor UGM er beliggende er en af de mindste provinser i Indonesien og har været kendt som et center for japansk kultur samt et center for læring. Den har 3.400.000 indbyggere, hvoraf 511.000 er bosiddende i byen Yogyakarta. Dets betegnelse som center for læring er præget af eksistensen af 120 statslige og private tertiære uddannelsesinstitutioner med en elevpopulation på over 300.000.

Vision

At være fremragende og innovativt verdensklasse universitet, gennemsyret nationens kulturelle værdier baseret på Pancasila som stats ideologi og dedikeret til nationens interesse og menneskehed.

Mission

At udføre uddannelse, forskning og samfundstjeneste samt bevarelse og udvikling af viden, der er fremragende og nyttigt for samfundet.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLM

UNIVERSITAS GADJAH MADA

LLM-klassen ved UGM-fakultetet er designet til at opfylde behovet for eksperter inden for forskellige lovområder, som er vigtige for Indonesien, både lokalt og globalt. D ... [+]

LLM-klassen ved UGM-fakultetet er designet til at opfylde behovet for eksperter inden for forskellige lovområder, som er vigtige for Indonesien, både lokalt og globalt. Det tilbyder unikke moduler til at forbedre elevernes viden og evne til at analysere loven i den indonesiske kontekst samt bidrage til udviklingen af loven i den globale kontekst. Udrustet med en LLM-grad er vores alumner rettet mod at kunne udfylde kritiske juridiske stillinger inden for en bred vifte af felter, fra multinationale selskaber til internationale organisationer.

Gennem vores koncentrationsområder vil LLM-studerende blive udsat for ekspertise fra undervisere fra UGMs partneruniversiteter fra hele verden. Mulighederne er åbne for mange udvekslings- og togradsprogrammer med skræddersyede ordninger til University of Queensland, Queen Mary University London, Erasmus University Rotterdam, University of Leiden, University of Reading og andre fremtrædende universiteter over hele verden.... [-]

Indonesien Yogyakarta
August 2019
Engelsk
Fuldtid
4 semestre
på universitet
Læs mere på dansk