ITM University, School of Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den ITM Law School er en næste generations Law School etableret med det formål at levere verdensklasse juridisk uddannelse, der sigter mod at forberede juridiske fagfolk, der vil spille afgørende lederroller, ikke blot som fortalere praktiserer i domstolene, men også som akademikere, lovgivere, dommere, politikere, embedsmænd, aktivister fra civilsamfundet samt advokatbistand i den private sektor, at opretholde de højeste standarder for faglig etik og en ånd af offentlig tjeneste.

Den Hon'ble Indiens præsident Smt. Pratibha Devisingh Patil, ved indvielsen af ​​National Law School of Delhi University den 3 September, 2008 fremhævet, at "... Vi lever i en udfordrende tid, hvor store forandringer, der finder sted i verden. Retssystemer har til at klare virkningerne af teknologi 21. århundrede inden for Information Technology, bio-teknologi, medicin og intellektuel ejendomsret. Erhverv og handel opererer nu i et internationalt miljø. Juridisk uddannelse skal ruste jurister til at imødekomme de nye udfordringer og dimensioner af at fungere i et globalt integreret verden. Ekspertise i international ret og viden om retssystemerne i andre lande mangler stadig i vores land. Law kurser skal tage internationale og sammenlignende ret perspektiver i pensum sammen med nødvendige forståelse for den nationale lovgivning ... "The Hon'ble premierminister i Indien, Dr. Manmohan Singh, mens åbningen af ​​konferencen af ​​nationale høring for andengenerationssatellitter Reformerne i juridiske uddannelse i New Delhi på 1 maj 2010 med rette påpeget, at "... de mest udfordrende opgaver i juridiske uddannelse i Indien er at finde en passende balance for at sikre, at vores studerende bliver undervist en rimelig blanding af kurser, der giver dem viden og uddannelse i indisk lovgivning, men samtidig forberede dem til at klare globaliseringens udfordringer, hvor indenlandske retlige mekanismer interagerer med både internationale og udenlandske retssystemer. Dette samspil kommer til at uddybe i de kommende år, og vores lov skoler skal forberede sig på at tage denne udfordring op ... "Vel vidende grundigt godt, at i dag, juridisk uddannelse skal opfylde ikke blot kravene i Bar og de nye behov for handel, handel og industri, men også kravene til globalisering, vil ITM Law School sikrer akademisk ekspertise og forberede jurister, der er udstyret til at imødekomme de nye udfordringer og dimensioner af internationalisering, hvor arten og tilrettelæggelsen af ​​lov og juridiske praksis undergår et paradigmeskift. ITM Law School forpligtelse til stringent og spændende juridisk uddannelse er tæt forbundet til ITM Universitets engagement i sti bryde stipendium. Ved hjælp af en bred vifte af metoder og bringe til at bære indsigter fra mange andre akademiske discipliner, fakultetet for ITM Law School vil gå i dybden med alt.

ITM Law School, vil være et sted for kontinuerlig aktivitet og vedholdende vitalitet. Den vifte af erfaringer og muligheder Law School vil tilbyde; den vifte af akademiske og fritidsaktiviteter sammen med en række af fakultetet og de studerende vil gøre hver dag en potentiel eventyr for hver eneste elev på ILS.

Placeringer

Gurugram

Address
ITM University
HUDA Sector 23-A

122017 Gurugram, Haryana, Indien