Erasmus School of Law - Erasmus University Rotterdam

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Erasmus School of Law er en af ​​de skoler i Erasmus University Rotterdam: En verdensklasse universitet rangeret 71. i Times Higher Education World Universities Ranking. Vores LLM programmer kombinerer akademisk tænkning med praktisk uddannelse. Ud over de regelmæssige kurser fieldtrips er organiseret til advokatfirmaer, internationale domstole og internationale virksomheder til at opleve (lovlig) praksis: hvor Loven møder Business.

Som studerende på Erasmus School of Law, vil du blive en del af et internationalt samfund: vores medarbejdere og studerende repræsenterer over 45 forskellige nationaliteter! Du vil deltage i undervisningen med mennesker fra mange forskellige juridiske kulturer og forbedre dine internationale og interkulturelle kompetencer, der forbereder dig til en international juridisk karriere. Erasmus School of Law ligger i Rotterdam.

Med den største havn i Europa, Rotterdam er en af ​​de vigtigste drivkræfter for den hollandske økonomi. Som et resultat Rotterdam i dag er et levende kosmopolitisk og multikulturel by, der er hjemsted for over 160 nationaliteter og et væld af multinationale og lokale virksomheder, ligesom Unilever og Shell.

Placeringer

Rotterdam

Erasmus School of Law

Address
Burgemeester Oudlaan 50,
3062 PA Rotterdam, Sydholland, Holland
Telefonnummer
+31 10 408 1571

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig