Læs den officielle beskrivelse

University Paris 2 Panthéon-Assas fortaler mangfoldighed og dyrker en sand synergi mellem forskning, instruktion og anvendelse. Det tilbyder et bredt udvalg af kurser både i grundskole og efteruddannelse, sammenlægning af studier i udlandet og feltarbejde.

Universitetet Paris 2 Panthéon-Assas betragtes som Frankrigs første lovuniversitet og er dedikeret til at opretholde den tradition, hvorfra den opstod, bevarede og alligevel stræber efter at øge sit ekspertiseniveau inden for følgende discipliner: Privatret og kriminologi, offentligret, Statsvidenskab, romersk lov, juridisk historie, økonomi, ledelse, informations- og kommunikationsvidenskab.

Vores omfattende partnerskaber, ikke kun hos store franske, europæiske og internationale agenturer, men også med store finansielle og industrielle virksomheder, sikrer forankring i den professionelle verden og garanterer den ægte polyvalens, som vi er kendt for.

Opmærksom på elevernes behov giver universitetet akademiske programmer tilpasset og organiseret inden for LMD-rammerne. Forskellige digitale tjenester, tutorials, en stadigt voksende og omfattende bibliotek database, kursus og professionel rådgivning, samt et udvalg af udenlandske atletiske og kulturelle aktiviteter handler alle sammen om at afslutte og harmonisere hver elevs universitetsoplevelse.

European College of Paris

Inden for University Paris 2 og som en del af det, samler European College of Paris et team af højt kvalificerede professorer i Paris 2 med speciale i europæisk lov, kendt for sin ekspertise inden for uddannelse og forskning samt sine stærke forbindelser med fransk, Europæiske og internationale institutioner, erhvervsliv og juridiske erhverv.

Universitetet er beliggende i Latinerkvarteret, i hjertet af pladserne for magt og kultur, der gør Paris til et unikt sted at studere.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLM

Université Paris II Panthéon-Assas

LL.M. (Master of Laws) i europæisk lov giver eleverne mulighed for at erhverve en omfattende forståelse af europæisk lov på de fleste områder, der falder ind under Den Eu ... [+]

EU er en af ​​de mest komplekse, men fascinerende socioøkonomiske organisationer i nutidens verden, og det er i dag væsentligt at forstå, hvordan dets retssystem fungerer og karakteriserer. Som en stor international aktør har EU etableret bånd med lande over hele verden inden for handel, samarbejde, finansiel og humanitær kapacitet. Den Europæiske Union vokser stadigt, og der kræves mere indsigtige eksperter på området. LLM i europæisk lov på Université Paris II er et unikt og koncist program, der helt undervises på engelsk, hvilket giver dig mulighed for at studere de mest relevante lovområder og få indblik i de politiske, juridiske og finansielle konsekvenser det indebærer. Et ægte europæisk team af højt kvalificerede professorer underviser i kurser og giver dig mulighed for at erhverve de nødvendige færdigheder til at møde de spændende udfordringer og muligheder i vores tid.... [-]

Frankrig Paris
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Paris, Île-de-France, FR