Curtin University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Undersøg på et universitet placeret i verdens øverste procent.

Curtin University er et innovativt, globalt universitet kendt for sin forskning med stor indflydelse og stærke branchepartnerskaber og for at forberede de studerende til at udmærke sig i fremtidige arbejdspladser.

placering

  • Top 1% af universiteterne over hele verden Academic Rankings of World Universities 2019
  • Anden i verden inden for mineral- og mineteknik QS World University Rankings efter emne 2019
  • 5-stjerners ansættelsesevne QS Stars 2018
  • 5-stjerneklassificering for over samlet erfaring, startløn, undervisningskvalitet, elevinddragelse og læringsressourcer The Good Universities Guide 2019-2020
  • 95% af forskningen rangeret til eller over verdensstandarden Excellence in Research Australia 2018

Arbejd integreret læring

Erfaringsmæssig læring værdsættes meget af arbejdsgivere og anvendes i alle vores kurser. I løbet af dine studier vil du være nedsænket i teknologirige miljøer, der gentager virkelige arbejdspladser, hvilket giver dig sand livsoplevelse.

Afhængigt af dit kursus anvender du dine færdigheder og viden gennem brancheprojekter, praktikpladser, feltarbejde, forskningsinitiativer eller webstedsbesøg. Denne virkelige verden læring holder dig et skridt foran konkurrencen og giver dig værdifuld professionel eksponering.

Du kan også drage fordel af Curtins stærke links til erhvervslivet og have muligheder for at deltage i netværksbegivenheder, branche-gæsteforelæsninger og workshops. Nogle af vores branchepartnere inkluderer BHP, Cisco, Chevron, NASA, Tencent og Woodside.

Graduate resultater

En ph.d.-grad fra Curtin kan forbedre dine fremtidsudsigter. Rapporten for kvalitetsindikatorer for læring og undervisning (QILT) i 2018 fandt, at Curtin-kandidater med en postgraduate grad opnåede de højeste lønninger blandt deres kandidater i det vestlige Australien.

Den praktiske læring og praktiske oplevelse styrker dine arbejdspladsevner, så du kan blomstre i din karriere, når du studerer. Som kandidat tilslutter du dig et globalt alumnefællesskab, der er 230.000 stærke, og som giver industri- og peer-forbindelser gennem din professionelle rejse.

Curtin-studerendes oplevelse

Curtin Perth i Western Australia er en livlig og indbydende campus med moderne bygninger og smukke indfødte haver. Vi ligger kun 15 minutter fra byens centrum, så du er tæt på større forretninger, forretningsområdet og kulturelle begivenheder.

På campus kan du nyde en række aktiviteter, herunder sport og fitness, sociale klubber, gratis underholdning og frivilligt arbejde. Der er forskellige madmuligheder og rum til at studere, slappe af og slappe af. Du har også adgang til supporttjenester, herunder sundhed, børnepasning, bolig, læring og karrieresupport.

123304_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722e7cd3944dc55c_1280.jpgStockSnap / Pixabay

Stipendier

Vi tilbyder et antal stipendier til at hjælpe dig i dine studier . Stipendier er tilgængelige til kandidatuddannelser på tværs af områderne erhverv, humaniora, sundhedsvidenskab, videnskab og teknik.

Forskning

Vi er en førende institution for ekspertise og innovation inden for forskning . Vores forskning har til formål at løse definerede problemer for industrien og samfundet og udvide grænserne for menneskelig viden.

Vores stærke partnerskaber med erhvervslivet, akademiske grupper og regeringsgrupper tiltrækker fremtrædende studerende og ansatte fra hele verden, som bidrager til forskningsresultater, der er til stor fordel for lokale og globale samfund. Nogle af vores forskningsinitiativer er blevet oversat med succes til nye produkter og tjenester og er blevet ASX-børsnoterede virksomheder.

Placeringer

Perth

Curtin University

Address
Kent Street
6102 Perth, Western Australia, Australien
Telefonnummer
+61 8 9266 9266

Dubai

Curtin Dubai

Address
Block 11, 4th floor
Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater
Telefonnummer
+971 4 245 2500

Moka

Curtin Mauritius

Address
QGC7+G8 Moka
Moka, Moka District, Mauritius
Telefonnummer
+230 401 6511

Singapore

Curtin Singapore

Address
90 & 92 Jalan Rajah
Singapore, Singapore
Telefonnummer
+65 6593 8000

Miri

Curtin Malaysia

Address
CDT 250
98009 Miri, Sarawak, Malaysia
Telefonnummer
+60 85 63 0100 (GMT +8)