Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i Østfinland er et af de fem største universiteter i Finland. Universitetet har mere end 15.500 studerende og mere end 2.500 fakultetets medlemmer. Universitets campus ligger i Joensuu og Kuopio i det østlige Finland.
Universitetet i Østfinland er et omfattende tværfagligt universitet med mere end 100 fag. Der er 22 internationale kandidatuddannelser.
Det Østlige Finlands Universitet har fire kollegier, et filosofinstitut, et videnskabs- og skovbrugsklinik, et sundhedsvidenskabskollege og et samfundsvidenskabeligt og forskningsinstitut.
Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Finsk

Denne skole tilbyder også:


University of Eastern Finland

Kandidatuddannelsen Miljø, Naturressourcer og Klimaændringer i Miljøpolitik og Ret er et nyt tværfagligt toårigt kandidatuddannelsesprogram, der kombinerer højtuddannet u ... [+]

Programoversigt

Kandidatuddannelsen Miljø, Naturressourcer og Klimaændringer i Miljøpolitik og Ret er et nyt tværfagligt toårigt kandidatuddannelsesprogram, der kombinerer højtuddannet undervisning med fagligt orienterede uddannelsesmæssige mål. Programmet giver avanceret træning i politik, lov og konsekvensanalyser for klimaændringer og bæredygtig forvaltning af naturressourcer.

Programmet er baseret på to alternative majors:

Natural Resources Governance ogMiljø- og klimaændringsloven.

Alle studerende er forpligtet til at tage kurser i Natural Resources Governance, Environmental Law og Policy, og i Climate Change Law og Policy før de vælger deres store.

Hvem er vi?... [-]
Finland Joensuu
September 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk