Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor HELBUS ?

HELBUS er en privat handelsskole i Finland grundlagt i 2012. Gennem partnerskabet med British University of Northampton, tilbyder den bachelor og ph.d.-grader i business og management udstedt af University of Northampton. Det tilbyder også Higher National Diploma, en toårig kvalifikation akkrediteret af Pearson, den største akkrediteringsorganisation i Storbritannien. Denne erhvervsuddannelse leveres fuldt ud i Finland og giver dig mulighed for at udvikle de grundlæggende færdigheder og viden, der er nødvendige for at forfølge en karriere i international forretning. Hvis du er interesseret i en karriere i international forretning, skal du udforske vores hjemmeside og overveje, hvad HELBUS har at tilbyde dig!

International orientering

Programmer på HELBUS undervises helt på engelsk. Vores besøgsinstruktører kommer fra prestigefyldte universiteter i tolv lande og vil udfordre dig til at tænke globalt. Studerende tager en aktiv rolle i lektionerne og udvikler dermed deres kommunikations- og præsentationsfærdigheder, som arbejdsgiverne har stor værdi for. Over 80% af HELBUS instruktører har en doktorgrad og alle har et væld af undervisningserfaring såvel som fagfolk inden for deres egne ekspertområder.

Individuel fokus og effektiv læringsmetode

HELBUS har en forholdsvis lille klasse størrelse og elev til fakultet ratio. Din læring optimeres gennem en modulbaseret kursusstruktur, hvor eleverne studerer kun ét emne ad gangen i tre uger i fuldtids bacheloruddannelsen. Fremskridt er konstant, og vores frafaldssatser er lavere end dem i skoler, der bruger traditionelle studiemetoder.

Skridt til globale muligheder

HELBUS forbereder eleverne til deres karriere i international forretning. Læreplanen understreger de færdigheder og viden, som arbejdsgiverne kræver i det 21. århundrede. Derudover lærer eleverne vigtige personlige færdigheder, såsom kritisk tænkning, problemløsning og interaktion.

Programmer undervist i:
Engelsk
Address
Strömberginkuja 3
00380 Helsinki, Finland