EIT RawMaterials Academy SUMA

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fra jern og stål i vores jernbanenet, der kræves til transport af mennesker og varer, til guld og sølv, der anvendes i mobilkredsløb, der er nødvendige til at sende information, er materialer afgørende for det moderne liv. Materialer er også afgørende for omdannelsen til en økonomi, der udsender færre drivhusgasser. Elektriske køretøjer har brug for kobolt og lithium til genopladelige Li-ion batterier, solceller og solpaneler er afhængige af silicium, og gearløse vindmøller kræver sjældne jordarters elementer til at generere vedvarende energi.

Materialer er også begrænsede. Smarte, cirkulære, ressourceeffektive måder at sikre forsyningen af ​​primære og sekundære materialer til den europæiske industri og økonomi er efterspurgt. Vi har brug for mennesker med den rette viden, færdigheder og holdninger til at banke denne overgang. Vores EIT-mærkede programmer forbereder eleverne til at være en del af løsningen!


EIT RawMaterials er i stand til at tilbyde eleverne en unik mulighed for at lære i et dynamisk miljø med fokus på virkelige udfordringer.

EIT RawMaterials er initieret og finansieret af ETI (Det Europæiske Institut for Innovation og Teknologi), et organ i Den Europæiske Union. EIT-mærket er et kvalitetscertifikat, der kun tildeles fremragende uddannelsesprogrammer på kandidat- og ph.d.-niveau.

Som studerende på et EIT RawMaterials-mærket program vil du være en del af det største europæiske råmaterialepartnerskab - med mere end 120 kerne- og associerede partnere og 180 projektpartnere fra over 22 europæiske lande, der kommer fra videregående uddannelser, forskningsinstitutioner og industri. Som EIT Label-studerende får du mulighed for at blive en del af dette engagerede partnerskab såvel som mester og bidrage til EIT RawMaterials mål om at finde nye, innovative løsninger til sikring af en bæredygtig udbud af råmaterialer på tværs af værdikæden - fra efterforskning , minedrift og udvinding til mineralforarbejdning, genbrug og udvikling af strategier for cirkulær økonomi.

EIT RawMaterials har til formål at skabe en ny generation af innovatører i Europa, der er udstyret med den nødvendige iværksætterindstilling til at designe og levere løsninger. Du får også chancen for at samarbejde internationalt for at udvikle kreative og bæredygtige løsninger til at presse ressource og samfundsmæssige udfordringer.

Kort sagt, det er en fantastisk mulighed for at blive en global game-switch, opnå den viden, færdigheder og erfaring, som arbejdsgivere søger i fremtidige kandidater, og blive en del af RawMaterials Academy Label-studenternes samfund.


EIT RawMaterials Mærkede programmer tilbyder dig

 • Speciale praktikophold hos førende europæiske virksomheder
 • Viden om at blive ekspert i en bestemt råmaterialedisciplin kombineret med et overblik over hele råvareværdikæden
 • Europæisk mobilitet - studie i mindst to europæiske lande
 • Innovative 'learning-by-doing', udfordringsbaserede kurser, der fokuserer på virkelige problemer
 • Medlemskab af ETI-etiketten Alumni Community
 • Kurser, der er designet til at pleje opstartsideer på acceleratorer og inkubatorer
 • Studieture og besøg på virksomheder til virksomheder og industriområder
 • Nye måder at lære - online kurser, virtuelle og forstørrede virkelighed og MOOCs
 • Kursusmoduler dedikeret til iværksætteri og innovation færdigheder og kompetencer
 • EIT RawMaterials Innovation support: forretningsplan konkurrencer, innovation bootcamps, frø finansiering
 • EIT RawMaterials sommerskoler og tværfaglige kurser


Finansiel støtte til studerende

RawMaterials Academy tilbyder stipendier på op til EUR 9.000 pr. Studerende, der ønsker at forfølge et kandidatuddannelse med yderligere økonomisk støtte til deltagernes deltagelse i konferencer, sommerskoler og andre arrangementer. Yderligere stipendier er tilgængelige for udvalgte programmer gennem nationale eller europæiske finansieringsorganer.


EIT RawMaterials Alumni Association

En stor fordel ved at studere et EIT RawMaterials-mærket program er medlemskab af den eksklusive EIT RawMaterials Alumni Association. Dette samler deltagere fra hele spektret af EIT RawMaterials aktiviteter, herunder master- og ph.d.-programmer, nystartede virksomheder, forretningside konkurrencer og faglige udviklingskurser. Foreningen trækker på de forskellige talenter og erfaringer inden for EIT RawMaterials samfund for at give sine medlemmer netværk og faglige udviklingsmuligheder, ikke kun inden for råmaterialer, men også ved at tilbyde links gennem EIT til det bredere EIT Alumni. Dette bringer kolleger fra innovationssamfundene Raw Materials, Climate, InnoEnergy, Digital, Food and Health sammen for at udvikle innovative løsninger til samfundsmæssige udfordringer og støtte den faglige udvikling af sine medlemmer.

Placeringer

Espoo

Address
Espoo, Finland

Delft

Address
Delft, Sydholland, Holland

Bordeaux

Address
Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Frankrig

Grenoble

Address
Grenoble, Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrig

Liège

Address
Liège, Vallonien, Belgien

Metz

Address
Metz, Grand Est, Frankrig

Luleå

Address
Luleå, Norrbotten County, Sverige

Gent

Address
Gent, Flandern, Belgien

Alsike

Address
Uppsala
752 36 Alsike, Uppsala County, Sverige

Leuven

Address
Leuven, Flandern, Belgien

Leoben

Address
8700 Leoben, Steiermark, Østrig

Trento

Address
Trento, Trentino-Sydtyrol, Italien

Milano

Address
Milano, Lombardiet, Italien

Programmer

Denne skole tilbyder også: