Læs den officielle beskrivelse

Truman Bodden Law School

Truman Bodden Law School er beliggende i George Town, Caymanøernes hovedstad og har været i drift siden 1982.

Law School er tilknyttet University of Liverpool i Storbritannien, som validerer og tildeler bacheloruddannelsen. Universitetet i Liverpool er et Russell Group University (svarende til US Ivy League) og derfor er graden internationalt anerkendt.

Hvad vi gør

Formålet med Law School i samarbejde med University of Liverpool i levering af sin bachelor LL.B grad er at give de studerende en standard på tertiær niveau juridisk uddannelse svarende til den, der hersker i Det Forenede Kongerige og hos andre udbydere af juridisk uddannelse på tværs af den fælles ret verden.

På den måde søger lovskolen at skabe et miljø for sine elever, der opmuntrer og gør det muligt for dem at opnå deres fulde potentiale i stræben efter viden og akademisk ekspertise.

De kurser, der tilbydes af Law School, er beregnet til at være til gavn, ikke kun for de studerende, der ønsker at komme ind i advokatbranchen, men også til dem, der har en bred vifte af andre professionelle karrieremuligheder.

International Finance er den seneste tilføjelse til lovskolens tilbud. Den LLM-Master of Laws i International Finance, også tilgængelig som postgraduate diplom, tilbydes på fuld tid og deltid, med indgang i september.

På postgraduate niveau tilbyder lovskolen også erhvervsuddannelse i form af en fjerde års professionel praksis kursus, som efter færdiggørelse af artikler af clerkship fører til kvalifikation som en advokat ved Caymanøernes lov. Dette kursus har også til formål at give juridisk uddannelse på et sammenligneligt niveau til det, der tilbydes på lignende erhvervsuddannelser i Det Forenede Kongerige og på tværs af common law verdenen.

Formålet med lovskolen er at give eleverne et indgående kendskab til engelsk og Caymanøerne loven og samtidig udvikle overførbare færdigheder, avanceret forskningskapacitet, analytiske evner, logisk tanke, koncistens og kritisk evne.

Law School søger at fremme bevidstheden om de juridiske, etiske og moralske spørgsmål, der er relevante for udviklingen af lovbestemmelser og i praksis i loven.

Undergraduate befolkning: Ca. 100; repræsenterer et personale-studentforhold på 10: 1

Sidste dato for anvendelse til september 2019 indgang: Slutningen af juli 2019

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLB

Truman Bodden Law School

Vores længe etablerede LLB grad er et højt anerkendt program, som er den eneste kvalificerende LLB tildelt og faktisk undervist i samarbejde med University of Liverpool i ... [+]

Bachelor of Laws - LLBOversigt

Vores længe etablerede LLB grad er et højt anerkendt program, som er den eneste kvalificerende LLB tildelt og faktisk undervist i samarbejde med University of Liverpool i Caribien. Fordelene ved Truman Bodden Law School (TBLS) i Cayman Islands bacheloruddannelse involverer oplevelsen af at studere for en grad i et øparadis med en afslappet livsstil.

Det giver også eleverne den ekstra fordel at opnå en streng grad, der er valideret og overvåget af et højt respekteret britisk universitet, med den ekstra bonus af undervisning i mindre grupper, individuel opmærksomhed og en ægte åben dørpolitik. Dette er virkelig det ideelle miljø for en spirende advokat at studere og trives under tilsyn af vores dedikeret akademiske team. Law School har fremragende tilbagemelding fra nuværende studerende, der hævder, at den personlige kontakt og kvalitet af undervisningen modtaget er "usædvanlig".... [-]

Cayman-øerne Cayman Islands Online
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

LLM

Truman Bodden Law School

Tjenestemester (LL.M) eller et Postgraduate Diploma (PGDip) i International Finance i verdens femte største finansielle center, kendt for sin ekspertise inden for finansi ... [+]

Programoversigt

LL.M og PGDip i 'International Finance: Law and Regulation' er de nye kandidatkvalifikationer, der tilbydes i samarbejde med University of Liverpool ved Truman Bodden Law School , Grand Cayman.

Programmerne giver avanceret juridisk uddannelse og tilbydes af det erfarne Truman Bodden Law School forelæsningshold sammen med de omfattende ressourcer og ekspertise, som Universitetet i Liverpool har.

To studie spor tilbydes: LL.M eller Postgraduate Diploma både i International Finance: Law and Regulation.

Programmerne er designet til at dække behovene hos enkeltpersoner, der søger avanceret juridisk viden om international finansiering og regulering både inden for og uden juridisk erhverv.... [-]

Cayman-øerne Cayman Islands Online
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
Truman Bodden Law School
Address
Truman Bodden Law School Old CIBC Building, 54 Edward St, 2nd & 3rd floor
George Town Cayman Islands Online, Cayman-øerne
Hjemmeside
Telefonnummer
+1 345-945-0077