triOS College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Trios College har hjulpet over 20.000 studerende bliver vellykkede, job-parate kandidater i over 20 år. Trios er registreret som en privat karriere kollegium under Det Private Career Colleges Act 2005.

Canadisk ejet og drevet, trioer er en prisbelønnet privat karriere kollegium, hvis vision er at forbedre liv gennem udveksling af information og teknologi. Trios byder på mange karriere-fokuserede diplomuddannelser på tværs af 5 fakulteter, der tillader de studerende at opdage en rigere, mere givende fremtid.

Med 9 praktiske steder i det sydvestlige Ontario, blev Trios College blev grundlagt i 1992 af sine medstiftere, der fortsætter med at give hands-on ledelse og lederskab.

Grundlæggere

Frank Gerencser, Chief Executive Officer

Frank Gerencser er den administrerende direktør og medstifter af Trios College Business Technology Healthcare. Frank er en leder i Career College sektor, der tjener som forbi formand for Ontario Association of Career Colleges og medlem af National Association of Career Colleges samt co-formand indflydelsesrige udvalg om beskæftigelse, fjernundervisning, International markedsføring og mere. Frank har en universitetsgrad i Systems Design Engineering fra University of Waterloo.

Stuart Bentley, President og Chief Operating Officer

Stuart Bentley er President og Chief Operating Officer i Trios College. Han har siddet i CompTIA Learning rådgivende råd diverse Microsoft Corporation, og og fokusgrupper samt en række private og offentlige selskabs bestyrelse, herunder AME Learning Inc. Desuden Stuart er et medlem af Institut for Corporate Directors. Stuart har en Bachelor of Commerce grad fra McMaster University.

Placeringer

Mississauga

Address
triOS College
6755 Mississauga Rd., Suite 103

L5N 7Y2 Mississauga, Ontario, Canada