University of Manitoba

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores mission, vision og værdier

MISSION Hvis du vil oprette, bevare, formidle og anvende viden, der bidrager til den kulturelle, sociale og økonomiske velfærd for befolkningen i Manitoba, Canada og verden.

VISION At tage vores plads blandt førende universiteter gennem en forpligtelse til transformativ forskning og stipendium, samt innovativ undervisning og læring - entydigt styrket af Indigenous viden og perspektiver.

VA lues For at nå vores vision, kræver vi en forpligtelse til et fælles sæt af idealer. The University of Manitoba værdier: Akademisk frihed, ansvarlighed, Kollegialitet, Equity og inklusion, Excellence, innovation, integritet, respekt og bæredygtighed.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Law LLM » Se Health Bachelor » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

LLM

LLM

på universitet Fuldtid 1 - 3 år September 2019 Canada Winnipeg

En Robson Hall uddannelse er et pas til at udføre banebrydende juridiske arbejde overalt i verden. I over 100 år har Robson Hall Juridiske Fakultet været kendt for sin dynamiske og tværfaglig tilgang til studiet af loven. Som den eneste Law School i Manitoba, Robson Hall har en stærk, eksklusivt samarbejde med praktiserende advokater og dommere i samfundet, der underviser og mentor eleverne i hele deres studier. Robson Hall tilbyder en enestående uddannelse parret med støtte og muligheder for at opbygge en succesfuld juridisk karriere. [+]

En Robson Hall uddannelse er et pas til at udføre banebrydende juridiske arbejde overalt i verden. I over 100 år har Robson Hall Juridiske Fakultet været kendt for sin dynamiske og tværfaglig tilgang til studiet af loven. Som den eneste Law School i Manitoba, Robson Hall har en stærk, eksklusivt samarbejde med praktiserende advokater og dommere i samfundet, der underviser og mentor eleverne i hele deres studier. Robson Hall tilbyder en enestående uddannelse parret med støtte og muligheder for at opbygge en succesfuld juridisk karriere.

grad muligheder JD Juris Doctor - 3 år LL.M. Cand.jur - 1 år Interessante kurser The Art of Deal Populære Kultur og loven Aboriginal Law & Policy Unikke muligheder ... [-]