Read the Official Description

Om OsgoodePD

Osgoode Professional Development er verdens førende inden for lovskole livslang læring. En del af Osgoode Hall Law School, en af ​​de ældste og bedste lovskoler i Canada, tilbyder vi kredit og ikke-kredit-programmer til canadiske og internationale advokater, advokater, fagfolk og virksomheder og organisationer.

Vores fortsatte juridiske uddannelsesprogrammer spænder fra en times briefings til konferencer og korte kurser undervist ved at praktisere advokater og en række eksperter i andre discipliner. For en grundig undersøgelse af et bestemt juridisk emne eller for at skærpe dine evner skal du overveje et af OsgoodePDs certifikatprogrammer for advokater eller fagfolk. Du kan også tilpasse dit eget gruppeprogram til at levere den dybtgående, praktiske træning, dine medarbejdere eller hold kræver.

OsgoodePDs flagskib akademiske programmer omfatter en kursusbaseret Professional LLM grad med 14 forskellige specialer undervist på campus eller gennem fjernundervisning af Osgoode's prisbelønnede professorer, seniorer, dommere og politikere. LLM og canadiske fælles lov LLM programmer er designet specielt til internationalt uddannede advokater. Hvis en grad ikke er dit mål, kan du vælge mellem et udvalg af LLM kurser, der tilbydes hvert år som enkeltkurser.

De fleste af vores kurser og programmer tilbydes på stedet og gennem bekvemmeligheden af ​​fjernundervisning ved hjælp af webcast og video streaming. OsgoodePD er også glad for at tilbyde Programmer On Demand, et udvalg af tidligere tilbudte og eksklusive on-demand-kurser, der er tilgængelige, når din tidsplan tillader det.

Uanset hvad du lærer rejse, vil den blive understøttet af OsgoodePDs uvældet engagement i kvalitet, tilgængelighed og kundeservice. Osgoode Professional Development opererer i hjertet af Torontos forretningsområde på Yonge og Dundas Streets, få skridt væk fra byens undergrundslinje, finansdistrikt og offentlige kontorer.

Bekræftelse af oprindelige folkeslag og traditionelle områder

York University anerkender, at mange indfødte nationer har langvarige forbindelser med de områder, hvor vores campus er placeret, der går forud for oprettelsen af ​​York University. Vi anerkender vores tilstedeværelse på de traditionelle områder af Mississaugas of New Credit, Huron-Wendat, Haudenosaunee Confederacy og Métis Nation of Ontario.

Lav historie med os

Osgoode har formet fremtiden for juridisk uddannelse siden 1889.

Som Canadas største og mest forskelligartede lovskole har Osgoode opnået et globalt ry for at tiltrække talentfulde studerende og top-niveau fakultet.

Vi forbereder morgendagens ledere gennem vores uovertruffen udvalg af kurser og innovativ tilgang til undervisning, der integrerer juridisk teori og erfaringsmæssig læring. Vores passion for samfundsmæssigt engagement, en uovertruffen elevoplevelse, service til samfundet, tankeledende stipendium og tilgængelighed i alle dets mange former er, hvad der definerer vores værdier og vores engagement i at bryde ny grund i juridisk uddannelse.

Opret din fremtid og lav historie med os.

Vores lederskab

Innovation i juridisk uddannelse

Innovation er vores kendetegn. På baggrund af vores allerede stærke fundament stræber vi hele tiden om at udvikle nye kurser, programmer og andre initiativer, der fremmer Osgoode's overordnede juridiske uddannelse.

Udformning af den offentlige debat

Osgoode's tankeledere skubber grænser og udøver indflydelse på akademisk stipendium, national og international politisk beslutningstagning, indenlandsk og international retspraksis, lovreform og offentlig debat.

Mangfoldighed og inddragelse

Osgoode er et forskelligartet og støttende samfund, der tager alvorligt sin faglige og etiske forpligtelse til at tjene offentligheden.

Retfærdighed og Fællesskab

En væsentlig del af Osgoode's engagement i samfundsindsats støtter adgang til domstolene, enten gennem Osgoode Public Interest Requirement (OPIR), Osgoode's 19 kliniske og intensive programmer og vores fakultetets mange forskningsbidrag til adgangen til domstolene.

Vores historie

Ved åbningen af ​​Osgoode Hall Law School i 1889 udtrykte præsident William Reeve sit håb: "... at vi alle, både lærere og studerende, vil bøje vores energier for at få succes til den nye lovskole."

I over 125 år har Osgoode's mission været udøvelse af faglig og faglig ekspertise og retfærdighed gennem loven. Vi har ført til nogle af de vigtigste innovationer inden for canadisk juridisk uddannelse. Besøg Osgoode History hjemmeside for at lære mere.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Certificate

OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Dette program er primært designet til kandidater af juridiske uddannelser fra uden for Canada, der er interesseret i at forfølge graduate juridiske studier i Canada. ... [+]

Winter 2018 Applications - Lukket

Ansøgninger er nu afsluttet for vinter 2018 indtagelse af certifikatet i Foundations for Graduate Legal Studies.

Dette program er designet til at give dig det fundament du har brug for til en vellykket graduate juridisk undersøgelse. Studerende i dette program

studere grundlaget for canadisk offentlig og privat ret i en interaktiv klasseindstillinglære og praktisere fælles ret juridiske, analytiske og skriftlige evner ved at bygge fra simple til mere komplekse problemer og dokumenter, med mulighed for små gruppe og individuelle feedback og vejledninglægge fundamentet for succesfulde præstationer i LLM kurser og i din fremtidige juridiske karriereHvem er dette program til?... [-]
Canada Toronto
September 2019
Fuldtid
2 uger
på universitet
Læs mere på dansk
OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Du bør tage dette program, hvis du allerede har din NCA-vurdering, eller dine vurderingsresultater afventer, og du planlægger at skrive dine NCA-eksamener i de næste 12 m ... [+]

Planlægger at sætte dine NCA eksamener? OsgoodePD kan hjælpe dig med at forberede.Online NCA eksamen forberedelse

Designet til internationalt uddannede advokater, der har deres NCA-vurdering eller planlægger at skrive deres NCA-eksamener i de næste 12 måneder.

OsgoodePDs NCA Exam Prep Program er specielt designet til internationalt kvalificerede advokater og jurister, der planlægger at skrive en eller alle de nationale obligatoriske eksamenskomiteer:

Fundamentals of Canadian LawCanadisk forfatningsretCanadisk forvaltningsretCanadiske strafferetProfessionelt ansvarHvem er dette program til?

Du bør tage dette program, hvis du allerede har din NCA-vurdering, eller dine vurderingsresultater afventer, og du planlægger at skrive dine NCA-eksamener i de næste 12 måneder (et af de næste tre NCA-eksamenssamlinger.)... [-]

Canada Toronto
September 2019
Fuldtid
12 måneder
Online
Læs mere på dansk

LLM

OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Den professionelle LLM i Arbejdsrelationer og Beskæftigelseslove giver eleverne mulighed for at få en dybere forståelse af teorien, politikkerne og principperne, der ligg ... [+]

Programoversigt

Osgoode's toårige deltid Professional LLM i Arbejdsrelationer og Beskæftigelseslove giver eleverne mulighed for at få en dybere forståelse af teorien, politikker og principper, der ligger til grund for arbejdsmarkedslovgivning. Studerende vil udvikle færdigheder til at overveje, på et avanceret niveau, de sociale, økonomiske og politiske kræfter, der danner dette dynamiske felt i dag.

Hvem er specialiseringen til?

Loven uddannes med juridisk erhvervserfaring på arbejdsmarkedet.

Professionals uden en juridik grad, der har fremragende akademiske legitimationsoplysninger og betydelig og senior-relateret erhvervserfaring.

Specialisering Struktur

Designet til at opfylde behovene hos fagfolk i Canada og i udlandet, er Arbejdsrelationer og Beskæftigelsesret kurser tilgængelige via videokonferencer og er struktureret som enten ugentlige aftener eller 3-dages intensiver. Arbejdsrelationer og beskæftigelsesret specialisering er en kohort-baseret specialisering, hvor kurser gradvis bygger på hinanden. Nye studerende accepteres kun i specialiseringen en gang hvert tredje år - den næste specialiseringsstart er efteråret 2018. Studerende kan kun gennemføre deres eksamensbehov udelukkende gennem kursusarbejde eller gennem en kombination af kursusarbejde og et stort forskningspapir.... [-]

Canada Toronto
August 2019
Deltid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Dette spændende program giver grundlæggende uddannelse i canadisk fælles ret til internationalt uddannede advokater og jurister. Uanset om du har en fælles eller civilret ... [+]

Programoversigt

LLM i canadisk fælles lov giver mulighed for at tage kerne kurser i canadiske fælles ret emner undervist på kandidatniveau sammen med en lang række valgfrie muligheder. Kernekurserne er specielt designet til at opfylde kravene i Federation of Law Societies af Canadas National Committee on Accreditation (NCA). Studerende i den canadiske fælles lov specialisering fordel af både akademisk og karriere støtte til at hjælpe i deres overgang til den canadiske juridiske markedsplads.

Bemærk: At fuldføre Professional LLM i canadisk fælles lov giver dig ikke automatisk ret til at udøve lov i Canada eller blive optaget til advokatbistand i en canadisk provins eller territorium. Kontakt NCA eller dit provinsielle / territoriale lovsamfund for at få flere oplysninger.... [-]

Canada Toronto
September 2019
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Denne etårige fuldtids specialisering er designet til at give advokater og fagfolk fra hele verden avanceret træning i international forretningslovgivning. ... [+]

Programoversigt

Denne etårige fuldtids specialisering er designet til at give advokater og fagfolk fra hele verden avanceret træning i international forretningslovgivning. Det prisbelønnede fakultet lærer de seneste udviklinger i international handelsret, international finansiering, internationale forretningstransaktioner, beskatning af grænseoverskridende transaktioner og andre relaterede emner. Specialiseringen giver eleverne viden om kritiske, centrale internationale erhvervsretlige kurser, samtidig med at du giver mulighed for at forfølge dine faglige interesser gennem valgfag.

Hvem er denne specialisering til?

Juridiske kandidater, fortrinsvis med juridisk praksis erfaring, relateret erhvervserfaring eller en demonstreret interesse i international forretningsret.... [-]

Canada Toronto
August 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
OsgoodePD - Osgoode Hall Law School - York University

Kendskab til skattelovgivning er afgørende for ethvert erhvervsklima, og studiet af denne juridiske specialisering er intellektuelt fascinerende. Den professionelle LLM i ... [+]

Programoversigt

Kendskab til skattelovgivning er afgørende for ethvert erhvervsklima, og studiet af denne juridiske specialisering er intellektuelt fascinerende. Den professionelle LLM i skattelov giver eleverne mulighed for at få en dybere forståelse af politikker, principper og interne logik i skattelove i Canada og internationalt. Det dækker alle aspekter af skattelov fra de mest grundlæggende regler, der ligger til grund for traditionelle personlige skatteplanlægningsprincipper til den nuværende udvikling i det sofistikerede design af finansielle instrumenter. Kurser undervises af en bred vifte af højt kvalificerede lærde og praktikere, som alle er ledere inden for deres fagområder.... [-]

Canada Toronto
September 2019
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Options for Internationally Trained Lawyers

Address
1 Dundas Street West Suite 2602, P.O. Box 42 Toronto, Ontario M5G 1Z3
M5G 1Z3 Toronto, Ontario, Canada
Hjemmeside