Humber College Institute of Technology & Advanced Learning

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Humber, Et medlem af Polytekniske Canada, Er forpligtet til studerende succes gennem høj kvalitet i undervisning og læring. Humber's bred vifte af karriere-fokuserede legitimationsoplysninger omfatter: bacheloruddannelser, eksamensbeviser, certifikater og postgraduate certifikater. Vi tilbyder også lærlingeuddannelsen. Med 160 fuldtidsansatte programmer og 200 fortsættende uddannelser programmer at vælge imellem, de 27.000 fuldtidsansatte og 56.000 deltidsstuderende af Humber har adgang til mange muligheder for fortsat læring.

Vision

Lederskab i polyteknisk uddannelse

Humber Mission

Humber udvikler bredt uddannede, højt kvalificerede og tilpasningsdygtige borgere til at få succes i en karriere, der væsentligt bidrager til de samfund, de tjener lokalt, nationalt og globalt.

Værdier

Student-Centreret - Vi holder det nuværende og fremtidige succes af vores studerende som vores højeste prioritet. Excellence - Vi er forpligtet til fremragende tjenester, akademiske programmer og undervisning. Innovation - Vi forventer og svare nye tendenser til at opfylde de skiftende behov hos vores lokale, nationale og globale samfund. Respekt - Vi forsvarer de højeste etiske standarder, og bekræfter og beskytte rettigheder, værdighed og integritet for hvert medlem af vores mangfoldigt samfund. Inklusion - Vi dyrker en arbejdsgruppe og læringsmiljø, hvor forskellighed er anerkendt som afgørende for vores succes. Bæredygtighed - Vi bevarer vores fælles fremtid ved at omfavne de sociale, økologiske og økonomiske konsekvenser af vores beslutninger.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Law LLB » Se Health Bachelor » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

LLB

Bachelor of Brugskunst - paralegal undersøgelser

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Canada Toronto Fredericton + 1 mere

Som det eneste fireårige canadiske Paralegal Studies program, er der ingen bedre sted at fokusere på paralegal uddannelse end på The Business School ved Humber. Professorer i programmet besidder en kandidatgrad, samt at have stor praktisk erfaring på det retlige område. Bernie Aron, Program koordinator for Paralegal Studies uddannelsen for nylig modtaget en John og Suanne Roueché Excellence Award for sin enestående fokus på undervisning og læring topkvalitet. [+]

Paralegal Studies - En Reputation Second to None

Som det eneste fireårige canadiske Paralegal Studies program, er der ingen bedre sted at fokusere på paralegal uddannelse end på The Business School ved Humber. Professorer i programmet besidder en kandidatgrad, samt at have stor praktisk erfaring på det retlige område. Bernie Aron, Program koordinator for Paralegal Studies uddannelsen for nylig modtaget en John og Suanne Roueché Excellence Award for sin enestående fokus på undervisning og læring topkvalitet.

Humber tværfaglige tilgang omfatter faglig uddannelse i litteraturen, fortalervirksomhed og forhandlinger og juridisk forskning. Fakultetet mener, at korrekt repræsenterer en klient indebærer at forstå klientens baggrund og motivation; derfor, dette program tilbyder kurser i psykologi, sociologi, statskundskab, og de filosofiske grundlaget for det juridiske system. Praktikophold tilbyde on-the-job erfaring, hvor de studerende vil udnytte og skærpe nye kompetencer.... [-]


Videoer

Humber Receives 2015 Internationalization Excellence Award

Humber's 2015 Film and Television Production Screenings

Humber on YouTube