Université libre de Bruxelles - ULB

ULB

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Université libre de Bruxelles!

BRUXELLES, en by på menneskelig skala

I hjertet af Europa, Bare 1h20 med tog fra Paris, 1h30 fra Amsterdam, og 1h50 fra London og Köln, tilbyder Bruxelles alle fordelene ved en hovedstad og livskvaliteten for en stor og livlig by. Bruxelles er hjemsted for alle de store EU-institutioner. Det er den officielle hjemsted i EU og mange andre politiske og økonomiske beslutningsprocesser enheder, og kan prale med et stigende antal virksomheder, organisationer og internationale eksperter.

Den lange tradition for gæstfrihed og udveksling i Europas grønneste hovedstad betyder besøgende og beboere kan nyde en bred blanding af verdens mad og musik, mens kultur gribbe kan vælge fra et væld af museer og udstillinger. Université libre de Bruxelles eller ULB ligger i hjertet af byen, byder også på mange kulturelle, festlige og sportslige aktiviteter. De universiteter og omkringliggende områder er yderst attraktiv, hvilket giver den helt rigtige blanding mellem studie og fritid.

Multikulturelt og INTERNATIONAL

Som et multikulturelt universitet med en tredjedel af de studerende og forskere fra udlandet, Internationale relationer er en daglig realitet for Université libre de Bruxelles, ligesom byen Bruxelles selv, en af ​​verdens mest kosmopolitiske byer. Samarbejde med universiteter fra hele verden er blevet optrappet i både uddannelse og forskning, tak for en stor del til de forskellige europæiske mobilitetsprogrammer. Ud over studerende mobilitetsprogrammer, universitetet tilbyder forskellige integrerede programmer med udenlandske partnere, Herunder fælles Master og ph.d.-grader. Flere af disse programmer har modtaget den prestigefyldte Erasmus Mundus akkreditering.

Dens udadvendt holdning til Europa og verden har resulteret i en række aftaler, samarbejder og særlige partnerskaber blive oprettet med nogle af verdens bedste universiteter. Med mange års erfaring på den internationale scene, University lancerede UNICA, et netværk af 45 førende europæiske universiteter der omfatter over en million elever. Det er også et stiftende medlem af det internationale forum for offentlige universiteter (IFPU). Institutionens internationalisering er forankret ved følgende:

Grænseoverskridende samarbejde med Nord-Pas-de-Calais (Lille) regionen i Frankrig En politik af foretrukne partnere til at opbygge en fælles, langsigtet, aktiviteter med omkring ti institutioner (især Oxford, Paris VI, Berkeley, Montreal, UBC i Vancouver, Fudan i Shanghai) Flere specialiserede institutioner og centre, herunder Institut d'études européennes (Jean Monnet forskning pol), Solvay Bruxelles School of Economics og Management, Skolen for Folkesundhed, Center for Canadiske Studier, tjekkiske Studies, osv Et transatlantisk dialog og åbning til vækstlande

I løbet af årene, og på trods af begrænsede ressourcer, ULB har været i stand til at opretholde dens niveau af ekspertise og opfylde sine offentlige og sociale ansvar. Universitetet mener, at det kan hjælpe til at skabe en mere retfærdig og demokratisk verden ved at bidrage et tillidsforhold, en kritisk dimension og uvildighed, der kræves i en globaliseret verden.

banebrydende forskning

Fire videnskabelige Nobelpriser, en Fields medalje, tre Wolf Præmier og to Marie Curie Præmierne er yderligere bevis på universitetets mangeårige tradition for excellence.

Université Libre de Bruxelles er et aktivt medlem af forskningsområde og er involveret i næsten 130 projekter finansieret af det 7. europæiske rammeprogrammer. I løbet af de sidste par år, har det fået 7 udgangspunkter Tilskud fra det europæiske forskningsrum (EFR) for at finansiere forskning i medicin, økonomi, matematik, sociologi eller statskundskab, samt to Advanced Grant i kunstig intelligens og fysik. Desuden er universitetets institut for europæiske studier anerkendt som en "Jean Monnet europæisk forskningscenter"For sit arbejde med europæisk integration.

HØJ undervisningens kvalitet

Université Libre de Bruxelles har 13 fakulteter, skoler og specialiserede institutter, der dækker alle de discipliner, tæt kombinerer akademisk input og forskning. Det tilbyder næsten 40 bacheloruddannelser og 235 kandidatuddannelser. It også partnere 20 forskerskoler, Med næsten 1600 PhD i gang. Nogle af vores Master programmer fokuserer på tværfaglighed, mens andre lægger mere vægt på internationale relationer gennem europæiske masteruddannelser, eller om flersprogethed. Vi har også været i tæt samarbejde med VUB (Vrije Universiteit Brussel - Bruxelles flamsk-talende universitet) for en årrække.

Humanisme, individuelt ansvar ...

"The Université libre de Bruxelles baserer sin undervisning og forskning på princippet om fri forskning. Det postulerer, i alle domæner, uafhængighed og afvisningen af ​​en myndighed-baserede opfattelse af viden. " (1. artikel i vedtægterne for ULB). Et særligt træk ved ULB undervisning er at tilbyde de studerende deres personlige frihed og samtidig give dem den nødvendige støtte. Det er op til de studerende selv at drage fordel af de muligheder og de mange former for støtte, der er til rådighed for dem: Universitetet er således en skole for ansvar.

... Og innovation

De mest markante nyskabelser er blevet indført på ph.d.-niveau. Disse programmer, hvoraf nogle bliver undervist i løbet af aftenen og i weekenden, sigter især på arbejder voksne, Og er baseret på enten nyopståede sociale og økonomiske behov (Euromarketing, corporate governance, etc.), eller på avanceret forskning (æstetik og filosofi kunst, filosofi videnskab, bioinformatik, osv). Nye og innovative kurser af denne art bygger sig på ULB mangeårige tradition for ULB og samtidig udvikle det yderligere i nye retninger.

Fokus på sproglige og kulturelle mangfoldighed

Som en fransk-talende universitet, er de fleste af de kurser på Université libre de Bruxelles leveret på fransk. Men et stigende antal kandidatuddannelser delvist eller helt leveret på engelsk. Universitetet tilbyder en bred vifte af fransk kurserForud for og i det akademiske år, for at hjælpe sine internationale studerende forbedre deres sprogkundskaber.

En engageret UNIVERSITET

Université Libre de Bruxelles er besluttet på at give alle mulighed for at fortsætte deres videregående uddannelse, og har udviklet en vifte af studerende støtte initiativer: Fx økonomisk og psykologisk støtte, vejledning, franske klasser osv Universitetet giver også off-campus akademisk støtte. Et bemærkelsesværdigt eksempel er et støtteprogram for underachieving gymnasieelever (Schola), som blev tildelt UNESCO Comenius præmie. Siden grundlæggelsen i 1834 har Université libre de Bruxelles været tæt involveret i den igangværende debat om kritisk tænkning og frihed. Dette har omfattet åbenhjertig modstand mod diktaturer og andre nationalistiske misbrug, fremme af lige muligheder og en lang række andre sociale spørgsmål. Efter grundlæggelsen en af ​​de første ngo'er (CEMUBAC), har universitetet fortsat med at spille en aktiv rolle i udviklingsbistanden og internationalt samarbejde.

Europæiske og internationale, indbydende og uafhængig, engageret og dynamisk, kan Université libre de Bruxelles også regne med sin enorme globale alumnenetværk (UAE), universitetets bedste ambassadører. Baseret på princippet om fri forskning, der postulerer uafhængig ræsonnement og afvisning af alle dogmer, har universitetet bevaret sine oprindelige idealer som en gratis institution, der er solidt involveret i forsvar for demokratiske og menneskelige værdier.

Fri undersøgelse og deltagelse

Université Libre de Bruxelles baserer sin undervisning og forskning på princippet om fri forskning og har altid givet sine elever mulighed for spille en aktiv og deltagende rolle i University liv og i evalueringen af ​​undervisningen de modtager. Faktisk princippet om fri forskning, der er baseret på uafhængige vurderinger og en afvisning af en myndighed-baserede syn på viden, er forankret i universitetets vedtægter.

Som et resultat, ULB er en af ​​de få belgiske, eller endda europæiske universiteter, hvor de studerende er repræsenteret på alle beslutningstagende organer. I samme ånd, har en systematisk procedure lærer vurdering været i drift i over tyve år, og er baseret på elevernes egen vurdering af deres lærernes pædagogiske evner.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Fransk

Se Law LLM »

Studier

Denne skole tilbyder også:

LLM

LL.M. I International Business Law

på universitet Fuldtid 9 måneder October 2019 Belgien Brussels

LL.M. er et avanceret kandidatprogram, der er udformet til at udvide din juridiske viden og ekspertise inden for de hurtigt skiftende områder af international forretningslovgivning [+]

LL.M. er et fuldtids program, der løber fra oktober til juni. Kurser er opdelt i to semestre, med eksamen holdt i januar og juni. Studerende har ret til at afholde en anden prøveeksamen afholdt i slutningen af ​​august - begyndelsen af ​​september. LL.M. kandidater, der gennemfører programmet, tildeles en LL.M. i International Business Law fra Université Libre de Bruxelles (ULB Universitet), som anerkendes af de kompetente belgiske akademiske myndigheder (Communauté française) inden for rammerne af programmet for kontinuerlig uddannelse.

LL.M. er designet til studerende, der ønsker at drage fuld fordel af det ekstraordinære udvalg af muligheder, der tilbydes i Bruxelles, Europas hovedstad. Programmet omfatter besøg i EU's institutioner (Europa-Kommissionen, Rådet og Parlamentet), der har hovedkontor i Bruxelles. LL.M. er en del af tilbuddet fra universitetet i Bruxelles (Université libre de Bruxelles, eller "ULB"), et af de førende universiteter i Europa med 25.000 studerende, hvoraf 32% kommer fra uden for Belgien.... [-]


Videoer

Presentation of the LL.M. in International Business Law

Kontakt

Université Libre de Bruxelles

Adresse, linje 1 Avenue Franklin Roosevelt 50 1050 Bruxelles
1050 Brussels, Belgien
Hjemmeside https://brusselsllm.com
Telefon +32 2 650 38 72