Ghent University Law School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fakultet for ret og kriminologi ved Gent University tilbyder følgende masterprogrammer:

- LLM i International Business Law

Selvom deltagelse i LLM- og MSc-programmerne kræver tilstrækkelig økonomisk støtte, opnås optagelsesbeslutninger uanset ansøgerens ' personlige økonomiske midler. De efterfølgende beslutninger med hensyn til økonomisk støtte giver studerende, der har brug for ekstern økonomisk støtte, mulighed for at vurdere den økonomiske gennemførlighed af deres ansøgning.

Law School

peoppe

Fakultetet består af mere end 80 professorer og omkring 90 assistenter, der ud over undervisningen også udøver omfattende forskning, skrivning, forelæsning og offentlig service. Mange af dens medlemmer har et internationalt omdømme inden for deres specialiseringsområde, deltager i nationale og internationale projekter og opfordres til som eksperter i udarbejdelsen af den offentlige politik. I LLM-programmerne styrker flere udenlandske professorer med et internationalt omdømme fakultetet til specifikke kurser.

Ghent University Law School tæller blandt sine alumner en tidligere belgisk premierminister, Guy Verhofstadt og andre fremtrædende ministre fra den belgiske føderale regering og flamske regeringer, medlemmer af Cassation Court, forfatningsdomstolen og State Council i Belgien.

For mere information om Ghent University Law School , se www.ugent.be/re.

LLM

LLM-programmet består af tre specialiserede LLM ' er, hvoraf potentielle kandidatstuderende kan vælge imellem, nemlig enten:

Programmets specialiserede karakter gør det muligt for studerende at udvikle specifikke færdigheder og kompetencer inden for de hurtigt udviklende områder af EU-lovgivningen. De tre LLM-programmer giver studerende mulighed for at designe deres eget studiekurs i overensstemmelse med deres karriereprioriteter. Det sætter dem i stand til at få ekspertise i mange relevante og aktuelle spørgsmål i folkeretten. Ikke desto mindre, selvom kurserne måske er specialiserede og skræddersyet efter studerendes behov, er det, de deler til fælles, at alle de tre LLM-programmer er ideelt egnet til studerende uden for EU, der har brug for en grundig baggrund i EU-regulering og for dem fra inden for EU, der ønsker at undslippe den provinsielle undersøgelse af national lovgivning.

Højdepunkterne i LLM-programmet

12883_program_highlights.png

12880_3.png

  • Mastering legal juridisk engelsk og juridisk forskning og præsentation færdigheder for advokater
  • Crash-kursus seminar om kommerciel kontraktudkast
  • Forhandling og mægling

Deltagelse i Moot Courts

Få noget førstehåndserfaring med at bønfale og bevise, at du er en motiveret og dedikeret studerende ved at deltage i en af følgende Moot Court-konkurrence:

  • For at præsentere bevis for tilstrækkelig engelskfærdighed (gælder for alle ikke-engelsktalende. Vi kræver et minimumsresultat på 560 for papir TOEFL, 95 for internetbaseret TOEFL eller 7 for IELTS. Imidlertid er der en mulighed for at få fritagelse for potentielle kandidater, der har gennemført et studiekursus på mindst et år (svarende til 60 ECTS-point) ved en engelsktalende videregående uddannelsesinstitution (efter præsentation af et respektive dokument, der beviser, at et sådant program er afsluttet)).
  • At have tilstrækkelig økonomisk støtte, som angivet i ansøgningsskemaet, enten via personlige økonomiske midler eller via økonomisk støtte. Bemærk, at undervisningsgebyret for LLM-programmet er 5624,30 euro.

Beslutninger om økonomisk støtte fra universitetet træffes efter optagelsesbeslutningerne.

Økonomisk støtte

Sted

At studere i Gent er sandt at arbejde i hjertet af Europa! Bruxelles og dens mange EU-institutioner ligger kun en kort, behagelig og bekvem togtur væk. Haag, Luxembourg og Strasbourg alle større institutionelle hovedstæder i sig selv er alle mindre end en dagstur herfra, og sammen med Bruxelles besøger vi de fleste af dem under dit ophold. Og selvfølgelig, for dem af jer, der ønsker at udforske de store metropoler i Europa, er Gent en fantastisk gateway.

Med direkte adgang til Europa ' højhastighedsbanenetværk og med en stor international lufthavn næsten inden for hånden, vil du være i stand til at besøge Paris, London, Berlin og mange flere spændende destinationer ved dråben af en hat. Vi vil holde dig travlt, men du vil også have tid til at opdage nogle af Europas ' s store byer på din egen bekvemmelighed og vil minimum ståhej.

Gent Law School er placeret på Universiteitstraat 4-6, 9000 Gent, Belgien. Den vigtigste administrative bygning ved Gent Universitet, Rektoratet, ligger ved Sint-Pietersnieuwstraat 25, 9000 Gent, Belgien.

12884_student_life.png

Placeringer

Gent

Ghent University

Address
Ghent University Law School
Universiteitstraat 4

BE-9000 Gent, Flandern, Belgien
Telefonnummer
+32 (0)9 264 97 00

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig