Ghent University Law School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

opbygge

Ghent Universitet er en driftig universitet med en international appel. Vores motto er "Dare at tænke": hvor 37.000 studerende og 8.000 medarbejdere opfordres til at vedtage en tænkning tilgang kritisk. Pluralisme og socialt engagement er hjørnestenene i vores filosofi, ligesom mangfoldighed, deltagelse og selvstændig tænkning.

Selvom deltagelse i LLM program kræver tilstrækkelig finansiel støtte, er optagelse afgørelser der er truffet uafhængigt af ansøgerens personlige økonomiske midler. De efterfølgende beslutninger, hvad angår finansiel støtte vil give studerende, der har brug ekstern økonomisk støtte til at måle den finansielle gennemførlighed af deres ansøgning.

Ghent Universitet er en af ​​de førende videregående uddannelsesinstitutioner og forskning i lave lande. Beliggende i en historisk, elev-venlige by i det kulturelle og økonomiske centrum i Europa, Ghent Universitet er en aktiv partner i en bred vifte af nationale og internationale uddannelses-, videnskabelige og industrielle samarbejdsnetværk. Selvom Ghent Universitet er officielt et hollandsk-talende universitet, er engelsk udbredt af både studerende og ansatte. Desuden kan internationale studerende vælge en bred vifte af engelsk kurser og programmer, som denne LLM program.

Ghent Universitet 's 11 fakulteter består af 125 afdelinger, der tilbyder høj kvalitet, forskningsbaserede programmer i en bred vifte af akademiske discipliner. Den internationale studerende befolkning (11,5%), vidner om kvalitet og mangfoldighed i Ghent Universitet 's uddannelse og forskning. Ghent Universitet er 62. bedste universitet på Shanghai ranking i 2016. Alle disse faktorer kombineret med en stærk international fokus, gør Ghent University en top-rang universitet i Europa.

Law School

peoppe

Law School er beliggende i det historiske centrum af byen Gent. Mens indtager en række historiske bygninger fra det syttende og nittende århundrede, har det moderne undervisningsmetoder faciliteter, herunder gode biblioteker og veludstyrede edb-faciliteter.

Det officielle undervisningssprog er hollandsk, undtagen for specifikke engelske postgraduate programmer såsom LLM programmer.

Fakultetet består af mere end 80 professorer og omkring 90 assistenter, der, ud over undervisningen, er i vid udstrækning beskæftiget med forskning, skrivning, forelæsninger og offentlig service. Mange af dens medlemmer har et internationalt ry inden for deres specialisering, deltage i nationale og internationale projekter og opfordres som eksperter i forberedelsen af ​​den offentlige orden. I LLM programmet, flere udenlandske professorer med et internationalt ry styrke fakultetet for specifikke kurser.

Den Gent Law School er et EU "Jean Monnet Centre of Excellence", anerkendt for sin ekspertise og sine disponible ressourcer til EU-retten. Med EU-institutionerne i dens nærhed, Gent Law School tilbyder alle de nødvendige faciliteter til en tilbundsgående undersøgelse af lovgivning og praksis i EU og international erhvervsret. Studerende kan også drage fordel af den fremragende bibliotek, der fordobler som et europæisk dokumentationscenter.

Med en studerende befolkning på omkring 4.000 studerende, Ghent University Law School er i øjeblikket en af ​​de største juridiske fakulteter i både Flandern og Belgien. Mange af dens alumner spille en fremtrædende rolle inden for det juridiske system som embedsmænd, dommere, medlemmer af nationale og internationale advokatfirmaer eller som juridiske professorer på andre belgiske og udenlandske universiteter.

Ghent University Law School tæller blandt sine tidligere studerende et tidligere belgiske premierminister og leder af ALDE parti, Guy Verhofstadt og andre fremtrædende ministre i den belgiske føderale regering og flamske regeringer, medlemmer af kassationsretten, forfatningsdomstolen og statsrådet i Belgien.

For mere information om Ghent University Law School, kan du besøge www.ugent.be/re.

Programmet

LLM

Den LLM Programmet består af tre specialiserede LLM er ude af hvilke potentielle studerende kan vælge fra, nemlig enten:

 • LLM i international og europæisk ret; eller
 • LLM i International Business Law; eller
 • LLM i EU-retten.

De specialiserede karakter af programmet giver eleverne mulighed for at udvikle specifikke færdigheder og kompetencer i de hurtigt udviklende områder af EU-lovgivningen. De tre LLM programmer giver de studerende mulighed for at designe deres egen studieforløb i overensstemmelse med deres karriere prioriteter. Det gør det muligt for dem at opnå ekspertise på mange relevante og aktuelle emner i international ret. Ikke desto mindre, selv om kurserne måske specialiserede og skræddersyede efter de behov, som studerende, hvad de deler fælles, er, at alle de tre LLM programmer ideelt er egnet til studerende fra lande uden for EU, der har brug en grundig baggrund i EU-regulering og for dem fra inden for EU, der ønsker at slippe for provinsielle undersøgelse af den nationale lovgivning.

Kort sagt danner Ghent University Law School LLM program en væsentlig springbræt for advokater og fagfolk, der kræver kendskab til EU-retten og / eller EU-institutionerne for deres karriereudvikling. For yderligere oplysninger om hver af de specialiserede kurser, er studerende rådes til at besøge LLM programmets officielle hjemmeside.

Ansøg om akademiske år 2017-2018 fra den 1. oktober 2016 via http://www.law.ugent.be/llm/application-form!

Højdepunkterne i programmet

Den Gent Law School LLM programmer sikre, at nye karriere-orienterede fritidsaktiviteter bliver tilføjet årligt til de LLM studier ved Ghent Universitet, således at for at styrke dit CV (for dig at sikre et interessant job på europæiske eller internationale institutioner og organisationer, fremtrædende lov og konsulentfirmaer).

Praktisk kursus "Skills for advokater"

Denne kerne LLM kursus er oprindeligt designet til at udvikle de færdigheder af jurastuderende og forbedre deres fluency og læsefærdigheder i læsning, rådgivning, hjælp og skrive juridisk engelsk, samt at udvikle kommunikation og præsentationsteknik. I dag dette kursus bliver al evighed spændende og praktisk!

De opgraderede "Skills for Advokater" kursus består af følgende blokke:

 • Mastering juridisk engelsk og juridiske forskning og præsentationsteknik for advokater
 • Øve som en international advokat og få at vide om livet på et advokatkontor
 • Crash-kursus seminar om Commercial Contract Udarbejdelse
 • Forhandling og mægling
 • Foredrag serie af førende advokater, politikere og økonomer fra hele verden.

Giver dig den viden, færdigheder og teknikker til at imponere din arbejdsgiver fra første dag på arbejdet - det er, hvad vi sigter efter!

Deltagelse i processpil

Som i det akademiske år 2016-2017 og fremefter vores LLM studerende har opnået en enestående mulighed for at deltage i processpil som en del af deres officielle læseplaner.

Få nogle første hånd erfaring på indlæg og bevise, at du er en motiveret og engageret studerende ved at deltage i en af ​​følgende Moot Court Konkurrencer:

 • European Law Moot Court
 • Willem C. Vis International Commercial Arbitration Moot Court
 • Ph. Jessup International Moot Court Competition.

Summer Internship Scheme

Vores LLM programmer forsøger til stadighed at fungere som en platform for et skridt fremad i karrieren for vores studerende: Vi tilbyder nogle karriere-orienterede foredrag og coaching til vores LLM studerende for bedre at kunne forberede dem til forskellige anvendelsesområder processer og interviews, der fører til potentiel international beskæftigelse . Vi tilbyder også vores LLM studerende muligheder for at netværke under forskellige gæsteforelæsninger og events.

Pr akademiske år 2016-2017 introducerer vi et 1-måneds sommer (ikke-betalt) praktik program for top-tre LLM kandidater. De hårdtarbejdende studerende, der har opnået top-score og imponeret professorerne med deres motivation til at lykkes, vil blive tilbudt en chance for at internere i Gent Law School, advokatfirmaer og ikke-statslige organisationer!

Mentorskab program

Vi har lanceret dette program, så du kan diskutere dine karriereplaner og få nogle råd fra vores lyse og erfarne alumner, der vil komme og dele deres viden og praktisk erfaring med dig, advokater-in-formgivning, gennem forskellige foredrag og coaching sessioner!

Adgangskrav

Studerende er berettiget til optagelse, hvis de opfylder følgende optagelseskriterier:

 • At have en juridisk embedseksamen, dvs. den grad, i oprindelseslandet gør en berettiget til at udøve de juridiske erhverv. Studerende i deres sidste år af universitetsstudier kan forekomme og kan være betinget optaget, med forbehold af en vellykket gennemførelse af deres grad.
 • Undtagelsesvis efter en gennemgang af deres pensum og i betragtning af deres erhvervede kompetencer, kandidater, der ikke har en juridisk embedseksamen, kan også blive optaget. I et sådant tilfælde, kan optagelsen gøres til genstand for begrænsninger i forhold til de kurser, der skal følges.
 • At præsentere bevis for tilstrækkelig engelskkundskaber (Gældende for alle ikke-engelsk som modersmål. Vi kræver et minimum score på 560 til papir TOEFL, 95 for Internet-baseret TOEFL eller 7 for IELTS. Men der er en mulighed for at opnå fritagelse for potentielle ansøgere, der har afsluttet en undersøgelse løbet af mindst et år (svarende til 60 ECTS-point) på en engelsk-talende højere læreanstalt (mod forevisning af en respektiv dokument, der beviser færdiggørelsen af ​​et sådant program )).
 • At have tilstrækkelig økonomisk støtte, som angivet i ansøgningsskemaet, enten gennem personlige økonomiske midler eller via finansiel støtte. Bemærk venligst, at studieafgift for LLM-programmet er 5424,10 Euro.
 • For at ansøge om optagelse på LLM program med alle de nødvendige dokumenter.

Ansøgningsprocessen for akademiske år 2017-2018 vil være åbent fra 1. oktober 2016! Ansøg her: http://www.law.ugent.be/llm/application-form

Ansøgningsprocedure

Udvælgelsesprocessen koordineres af Law School 's internationale relationer Udvalg. Ved udvælgelsen af ​​studerende, udvalget tager hensyn til akademiske potentiale, alvor formål og motivation. Selection er en hyldest, ikke kun for den tidligere resultater af ansøgeren, men også til hans / hendes menes evne til at klare sig godt i et krævende LLM program, og at bidrage til LLM gruppen.

Gent Law School ikke diskriminere nogen ansøger på baggrund af race, hudfarve, nationalitet eller etnisk oprindelse, religion, alder, køn, seksuel orientering, civilstand eller forældrenes status, handicap, indkomst eller personlige økonomiske midler.

Selvom deltagelsen i LLM program kræver tilstrækkelig finansiel støtte, er optagelse afgørelser der er truffet uafhængigt af ansøgerens personlige økonomiske midler. De efterfølgende beslutninger, hvad angår finansiel støtte vil give studerende, der har brug ekstern økonomisk støtte til at måle den finansielle gennemførlighed af deres ansøgning.

Undervisning og gebyrer

Ghent Universitet er en State University, og dens politik er at holde undervisning på et minimum (for LLM program, er det 5424,10 Euro). Men universitetet giver, få Master Grants, kan detaljerne i hvilke findes på hjemmesiden for universitetet.

Den LLM program i sig selv ikke har nogen midler til rådighed til stipendier til støtte leveomkostningerne i Gent. På den anden side, er det LLM-programmet tilbyde et begrænset antal stipendier (http://www.law.ugent.be/llm/news/ghent-llm-scholarship-fund-launched-apply-now) eller delvis / fuld undervisning dispensationer, afhængigt af dens budgetmæssige begrænsninger og på behovet for sagsøgerne.

(The Scholarship Fund til formål at støtte talentfulde og motiverede ansøgere, der ikke har råd til at dække udgifterne til deres studier. Stipendierne dækker kun LLM studieafgift. Den nøjagtige mængde af et stipendium kan variere alt efter de behov, en ansøger og de disponible midler. Rejse- og opholdsudgifter dækkes ikke.) Det er dog vigtigt at forstå, at de finansielle begrænsninger typisk reducere antallet af stipendier / dispensationer til et niveau langt under deres efterspørgsel. Ansøgere derfor kraftigt opfordret til at være økonomisk selvstændige støttende, enten gennem personlige midler eller gennem tredjeparts indgriben.

Beslutninger om finansiel støtte universitet er taget efter beslutningerne adgangskravene.

Financial Aid

LLM kandidater opfordres til at undersøge muligheder for økonomisk støtte uden for LLM programmet. Det skal understreges dog, at LLM-programmet ikke kan tilbyde enhver form for teknisk eller logistisk støtte til disse eksterne ansøgning processer, bortset breve af anbefaling og / eller bekræftelser anvendelsesområder eller valg, hvor det er nødvendigt.

Placering

grad

At studere i Gent er virkelig til at arbejde i hjertet af Europa! Bruxelles og dens mange EU-institutioner er blot en kort, komfortabel og praktisk tog ride væk. Haag, Luxembourg og Strasbourg alle større institutionelle hovedstæder i deres egen ret er alle mindre end en dag tur fra her, og sammen med Bruxelles, vi vil besøge de fleste af dem under dit ophold. Og selvfølgelig, for dem af jer, der ønsker at udforske de store metropoler i Europa, Gent er en fantastisk gateway.

Med direkte adgang til Europas højhastighedstog jernbanenet og med en større international lufthavn næsten ved hånden, vil du være i stand til at besøge Paris, London, Berlin og mange flere spændende destinationer på dråbe af en hat. Vi vil holde dig travlt, men du vil også have tid til at opdage nogle af Europas store byer på din egen bekvemmelighed og vil et minimum af ballade.

Gent Law School er placeret på Universiteitstraat 4-6, 9000 Gent, Belgien. Det vigtigste administrationsbygning i Ghent Universitet, rektoratet, er placeret på Sint-Pietersnieuwstraat 25, 9000 Gent, Belgien.

Overnatning

Med sin Universitet og andre højere læreanstalter, byen Gent huser en studerende befolkning på ca. 50.000. Boligmarkedet er derfor forståeligt nok strakt. For indgående udenlandske studerende finde passende indkvartering er perfekt gennemførligt, men kan kræve en vis indsats og fleksibilitet. Der er grundlæggende to måder at finde egnede boliger: gennem det private marked, eller gennem University Boliger.

Hvis du vælger universitetet boliger, vil værelser til rådighed fra September 16 og fremefter. Du kan anmode om indkvartering i universitetets boliger efter din optagelse på LLM programmet. Betaler din ikke-tilbagebetalingspligtig Ansøgningsgebyr efter optagelse på programmet giver huset afdelingen mulighed for at godkende din bolig i universitetets boliger. Dog er kun en række værelser reserveret til LLM studerende og er lejet i rækkefølge efter anmodning og betaling.

studieliv

Vores universitet og jura har udvekslingsprogrammer med mange universiteter over hele verden. Loven skole tiltrækker hundredvis af udenlandske studerende hvert år. Din LLM klasse vil afspejle denne kulturelle mangfoldighed. Dine LLM professorer og lektorer vil omfatte besøg internationale eksperter. Din LLM oplevelse på Gent vil som følge heraf være meget mere end en akademisk uddannelse. Det vil også være en once-in-a-lifetime kulturel oplevelse. Du vil møde, studere og leve, med interessante og talentfulde mennesker fra hele verden. Du vil forlade dette sted en beriget og oplyst menneske med en bedre forståelse af nutidens verden og med obligationer og slips, der krydser mange grænser. For flere foto indtryk, kan du besøge vores FB side, hvor vi opdaterer jævnligt med værdifulde tips og nuværende aktiviteter - akademisk og somme ens: www.facebook.com/llmugent.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se Law LLM »

Studier

Denne skole tilbyder også:

LLM

LLM i EU-retten

på universitet Fuldtid 10 måneder September 2019 Belgien Ghent

Den LLM i EU-retten præsenterer det bedste i Gent Law School berømte ekspertise i EU [+]

Den LLM i EU-retten præsenterer det bedste i Gent Law School berømte ekspertise i EU-ret for studerende, der ønsker at specialisere sig i de love og institutioner i Den Europæiske Union. Ved en omhyggelig kombination af obligatoriske centrale kurser og valgfag specialiserede kurser, får eleverne en all-round højt niveau EU-ret uddannelse, og samtidig opretholde en frihed fokus på personlig karriere eller forskningsbehov. Gent Law School er en EU 'Jean Monnet Centre of Excellence ", anerkendt for sin ekspertise og sine ressourcer til EU-retten. Med EU-institutionerne i dens nærhed, Gent Law School tilbyder alle de nødvendige faciliteter til en tilbundsgående undersøgelse af lovgivning og praksis i Den Europæiske Union. Studerende kan også drage fordel af den fremragende bibliotek, der fordobler som et europæisk dokumentationscenter. Med et stadigt voksende og yderligere at integrere EU, og i en stadig mere global juridisk miljø, LLM tilbyder en ekstra juridisk embedseksamen, der er medvirkende på det internationale jobmarked. De specialiserede karakter af programmet giver eleverne mulighed for at udvikle specifikke færdigheder og kompetencer i de hurtigt udviklende områder af EU-lovgivningen. Kort sagt danner Ghent University Law School LLM program en væsentlig springbræt for advokater og fagfolk, der kræver kendskab til EU-retten og / eller EU-institutionerne for deres karriereudvikling. Pensum: http://www.law.ugent.be/llm/llm-european-union-law... [-]


LLM i International Business Law

på universitet Fuldtid 10 måneder September 2019 Belgien Ghent

Den LLM i International Business Law er et flagskib program for studerende, der ønsker at specialisere sig i [+]

Den LLM i International Business Law er et flagskib program for studerende, der ønsker at specialisere sig i de internationale juridiske aspekter af erhvervslivet praksis i vores globaliserede verden. Samtidig med at en vis grad af personligt valg, det styrer de studerende i retning af de vigtigste juridiske byggesten i international erhvervsret, garanterer en videregående uddannelse med en reel merværdi i en business-orienteret karriere. Gent LLM i International Business Law giver eleverne mulighed for at få indgående viden om alle forretningsområder og er rettet mod fremtiden, eller allerede erfarne advokater og in-house advokat beskæftiger sig med kommercielle, corporate, værdipapirer og bank juridiske spørgsmål, såvel som den internationale økonomiske lov. Programmet kombinerer ekspertisen fra sine professorer med erfarne praktikere inden for områder som M & A, Intellectual Property og voldgift, for at give dig praktisk erfaring. Alle kurser i LLM fokusere på enten EU-regulering eller bruge en komparativ ret tilgang. Programmet er velegnet til studerende fra lande uden for EU, der har brug for en grundig baggrund i EU-regulering og for dem fra EU, der ønsker at slippe for provinsielle undersøgelse af national ret. BEMÆRK: Ansøgningsprocessen for akademiske år 2018-2019 er åben siden 1. oktober 2017 (vil være åben indtil 1. juni for de ansøgere, der ikke har brug for visum og 1. marts for alle ansøgere, der har brug for visum).... [-]


LLM i international og europæisk ret

på universitet Fuldtid 10 måneder September 2019 Belgien Ghent

Den LLM program i EU-ret er dedikeret til de retlige rammer for Den Europæiske Union. At miljøet består af EU-retten som sådan, men også af folkeretten og af medlemsstaternes [+]

Den LLM i international og europæisk ret tilbyder det bredeste spektrum af muligheder for studerende med en international karriere eller forskning orientering. Det giver eleverne mulighed for at håndplukke kurser fra et væld af emner af europæisk (EU) eller international relevans, hvilket muliggør et uddannelsesprogram skræddersyet til deres personlige interesser og karriere behov. Ghent University Law School har en bred vifte af engelsksprogede kurser på et stort udvalg af europæiske og internationale problemstillinger. Den LLM Programmet giver de studerende mulighed for at designe deres egen kurs for at studere overensstemmelse med deres karriere prioriteter. Det gør det muligt for dem at opnå ekspertise på mange relevante og aktuelle emner i international ret. For studerende, der ønsker at stort set udvikle deres færdigheder og viden for en karriere med en international dimension, tilbyder dette program den bedst mulige personlige forberedelse. Samtidig med at de studerende til at fokusere på særlige emner af interesse, er det også fuldt ud imødekommer behovene hos de studerende, der søger en generel europæisk og international ret uddannelse. Med sin kombination af akademiske og praktiske færdigheder moduler, programmet forbereder de studerende til den internationale professionelle liv, der er i stigende grad virkeligheden af ​​jurister over hele verden. BEMÆRK: Ansøgningsprocessen for akademiske år 2018-2019 er åben siden 1. oktober 2017 (vil være åben indtil 1. juni for de ansøgere, der ikke har brug for visum og 1. marts for alle ansøgere, der har brug for visum).... [-]


Videoer

Introducing Ghent University

Kontakt