Læs den officielle beskrivelse

Om

MISSION

The College of Law er en skole med professionel praksis for advokater. Vi er også den største udbyder af praksisfokuseret juridisk uddannelse i Australasien.

Vores mission er at forbedre karriere for juridiske fagfolk i hele Australasien gennem levering af innovativ, praksisfokuseret juridisk uddannelse og træning.

VORES FORSKELLIGHED

The College of Law har været i spidsen for praktisk juridisk uddannelse siden 1974. Mere end 60.000 af vores kandidater arbejder på tværs af alle aspekter af branchen - og vi er et af de mest betroede navne i juridisk uddannelse i Australien og New Zealand.

Men hvad skiller os fra er vores fokus på den praktiske side af loven og den ægte relevans af vores uddannelsesprogrammer.

Med over 400 medarbejdere på tværs af Australien og New Zealand - hvoraf de fleste praktiserer advokater - arbejder vi fra erhvervet til erhvervet.

I Australien er kollegiet et af de få ikke-universiteter, der skal opnå status som selvakkrediterende myndighed fra Tertiary Education Quality and Standards Agency.

ANERKENDT AF AUSTRALIEN'S TERTIÆRE UDDANNELSES- OG KVALITETSSTANDARDS AGENTUR

The College of Law er en selvakkrediterende myndighed anerkendt af Commonwealth of Australia's Tertiary Education and Quality Standards Agency. Det betyder, at College har inden for sine specialiserede juridiske områder opnået de akademiske standarder, styring og kvalitet, der svarer til et australsk universitet.

I New Zealand er akademiet akkrediteret af New Zealand Qualifications Authority, som vurderede College High Confidence i dets uddannelsesmæssige præstationer. Dette er det højeste opnåelige niveau.

The College of Law ASIA-PACIFIC

The College of Law Asien-Stillehavet og dets direktør, Peter Tritt, er baseret i Kuala Lumpur, Malaysia. The College of Law Asien-Stillehavet blev etableret i 2016 for at udvide kollegiet til at omfatte Asien med særligt fokus på det nye ASEAN Economic Community. The College of Law Asien-Stillehavet har tilføjet tre nye jurisdiktionsstrømme til kollegiums LLM i Applied Law-programmet.

  • ASEAN 6 Cross-border Legal Practice: https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialization-programmes/llm-asean
  • Fælles lovgivning Juridisk praksis (New Zealand): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialization-programmes/llm-common-law-practice
  • Malaysisk juridisk praksis: https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-specialization-programmes/llm-malaysia

Vi tilbyder også Professional Development programmer til at udstyre dig med de praktiske færdigheder, du har brug for at opbygge og udvikle en vellykket karriere inden for juridisk praksis. Vi tilbyder følgende programmer:

  • International Juridisk Engelsk og Professionel Færdigheder (ILEPS): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-foundation-programmes
  • Fortsat faglig udvikling (CPD): https://www.collaw.com/learnwithus/our-programs/career-consolidation-programmes
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

LLM

The College of Law

Master of Laws (anvendt lov) i ASEAN 6 Juridisk praksis er designet til at imødekomme behovene hos jurister, der beskæftiger sig med grænseoverskridende praksis mellem AS ... [+]

LLM (APPLIED LAW) ASEAN 6 JURIDISK PRAKSIS

Master of Laws (anvendt lov) i ASEAN 6 Juridisk praksis er designet til at imødekomme behovene hos jurister, der beskæftiger sig med grænseoverskridende praksis mellem ASEAN 6 regionale frihandelsområde (ASEAN, plus Australien-New Zealand, Kina, Indien, Japan og Korea).

Det er blevet udviklet af The College of Law i samarbejde med Inter-Pacific Bar Association (IPBA).

HVORFOR EN LAGERLAG (ANVENDT LOV)?

Vores erfaring i Australien har vist, at både arbejdsgivere og studerende søger en yderligere akademisk undersøgelse i form af ægte juridisk uddannelse i stedet for et teoretisk fokus. At kunne anvende det, du lærte i dag, betyder i morgen, at din investering betaler sig straks.... [-]

Singapore Singapore Online
November 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk
The College of Law

Master of Laws (Anvendt lov) i Common Law Practice (NZ) er designet til at imødekomme behovene hos New Zealand juridiske erhverv for højere niveau, praksis-baserede færdi ... [+]

LLM (APPLIED LAW) FÆLLES LOVPRAKSIS

Master of Laws (Anvendt lov) i Common Law Practice er designet til at imødekomme behovene hos New Zealand juridiske erhverv for højere niveau, praksis-baserede færdigheder erhvervelse på tværs af en række specialiserede praksisområder.

Seks af de oprindelige emner i dette program er også designet til at udstyre udenlandske kvalificerede advokater med de viden og færdigheder, der er nødvendige for at bestå de seks emner New Zealand Law and Practice Examination (NZLPE).

NZLPE del I (New Zealand Legal System) - NZLP1 Forfatningsmæssig og administrativ lovpraksis (New Zealand)NZLPE Part II (Contract of Contract) - NZLP2 Commercial Contracts Practice (New Zealand)NZLPE del III (strafferet) - NZLP3 strafferetlig praksis (New Zealand)NZLPE del IV (Ejendom) - NZLP6 Ejendomsret praksis (New Zealand)NZLPE Part V (Law of Torts) - NZLP5 Personskade og skadepraksis (New Zealand)NZLPE Part VI (Egenkapital) - NZLP7 Wills, Estates and Trusts Practice (New Zealand)HVORFOR EN LAGERLAG (ANVENDT LOV)?... [-]
New Zealand Auckland
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk
The College of Law

Læreruddannelsen (Anvendt lov) Malaysisk juridisk praksis er designet til at imødekomme det malaysiske advokats behov for højere niveauer, praksisbaseret færdighedsopkøb ... [+]

LLM (APPLIED LAW) MALAYSIAN JURIDISK PRAKSIS

Læreruddannelsen (Anvendt lov) Malaysisk juridisk praksis er designet til at imødekomme det malaysiske advokats behov for højere niveauer, praksisbaseret færdighedsopkøb på tværs af en række specialiserede praksisområder.

Det er blevet udviklet af The College of Law i samarbejde med Bar Council Malaysia.

HVORFOR EN MASKER AF ANVENDT LOV?

Vores erfaring i Australien har vist, at både arbejdsgivere og studerende søger en yderligere akademisk undersøgelse i form af ægte juridisk uddannelse i stedet for et teoretisk fokus. At kunne anvende det, du lærte i dag, betyder i morgen, at din investering betaler sig straks.

Når du gennemfører vores Applied Law LLM program, vil du være i gang med praksisbaserede opgaver og vurderinger, ikke at skrive essays og lave eksamener.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
Online
Læs mere på dansk