Australian National University (ANU) - Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

ANU er Australiens nationale universitet med et globalt ry i international, forfatningsmæssig, offentlig og privat ret. ANU er rangeret 12th i verden for studier af lov (QS World Rankings by Subject, 2018).

På tværs af bachelor-, postgraduate og forskningsgrader giver ANU Law School eleverne en unik forståelse af gældende lovgivning, praksis og politik. Undervisningsmetoden kombinerer akademisk rigor med praktisk ekspertise. Studerende lærer fra akademikere og gæsteforelæsere med erhvervserfaring i hele verden. Små klassestørrelser giver øget mulighed for, at eleverne kan interagere og engagere sig med akademiske medarbejdere, besøge gæstens højttalere og andre studerende.

I løbet af året driver ANU Law School masterclasses undervist af ledende jurister fra Australien og rundt om i verden. Tidligere mesterklasser er blevet undervist af nuværende og tidligere Justices fra High Court of Australia, Chief General Counsel hos den australske regerings solicitor og Global Director for Client

Universitetet tilbyder en række kliniske kurser og juridiske praktikophold i Australien, Asien, Det Forenede Kongerige og USA for at give eleverne mulighed for at sætte deres juridiske viden til handling og få erhvervserfaring i erhvervslivet under deres juridiske uddannelse.

ANU har en misundelsesværdig forskningsprofil med mange af sine akademiske medarbejdere anerkendt som ledere inden for deres områder og et stærkt forbundet netværk af over 20.000 lovalder i hele verden, herunder advokater, dommere, diplomater, politikere, chefer, investeringsbankfolk, managementkonsulenter, politik analytikere, forskere og ledere af globale virksomheder.

Studerer loven i landets hovedstad

Som Australiens nationale lovskole tilbyder ANU eleverne en række muligheder, der er unikke for at studere lov i nationens hovedstad - byen, hvor føderale love og politikker er lavet.

ANU Law School nærhed til High Court of Australia, Commonwealth domstole og føderale agenturer tilbyder studerende uovertruffen adgang til jurister, medlemmer af retsvæsenet og politiske beslutningstagere, hvoraf mange er ANU Law alumni.

Placeringer

Canberra

Australian National University (ANU) - College of Law

Telefonnummer
+61 2 6125 5111

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig