Australian National University (ANU) - Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

ANU er Australiens nationale universitet med et globalt ry i international, forfatningsmæssig, offentlig og privat ret. ANU er rangeret 12th i verden for studier af lov (QS World Rankings by Subject, 2018).

På tværs af bachelor-, postgraduate og forskningsgrader giver ANU Law School eleverne en unik forståelse af gældende lovgivning, praksis og politik. Undervisningsmetoden kombinerer akademisk rigor med praktisk ekspertise. Studerende lærer fra akademikere og gæsteforelæsere med erhvervserfaring i hele verden. Små klassestørrelser giver øget mulighed for, at eleverne kan interagere og engagere sig med akademiske medarbejdere, besøge gæstens højttalere og andre studerende.

I løbet af året driver ANU Law School masterclasses undervist af ledende jurister fra Australien og rundt om i verden. Tidligere mesterklasser er blevet undervist af nuværende og tidligere Justices fra High Court of Australia, Chief General Counsel hos den australske regerings solicitor og Global Director for Client

Universitetet tilbyder en række kliniske kurser og juridiske praktikophold i Australien, Asien, Det Forenede Kongerige og USA for at give eleverne mulighed for at sætte deres juridiske viden til handling og få erhvervserfaring i erhvervslivet under deres juridiske uddannelse.

ANU har en misundelsesværdig forskningsprofil med mange af sine akademiske medarbejdere anerkendt som ledere inden for deres områder og et stærkt forbundet netværk af over 20.000 lovalder i hele verden, herunder advokater, dommere, diplomater, politikere, chefer, investeringsbankfolk, managementkonsulenter, politik analytikere, forskere og ledere af globale virksomheder.

Studerer loven i landets hovedstad

Som Australiens nationale lovskole tilbyder ANU eleverne en række muligheder, der er unikke for at studere lov i nationens hovedstad - byen, hvor føderale love og politikker er lavet.

ANU Law School nærhed til High Court of Australia, Commonwealth domstole og føderale agenturer tilbyder studerende uovertruffen adgang til jurister, medlemmer af retsvæsenet og politiske beslutningstagere, hvoraf mange er ANU Law alumni.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Law Juris Doctor » Se Law LLB » Se Law LLM » Se Online Graduate Diplomas »

Studier

Denne skole tilbyder også:


Juris Doctor

på universitet Fuldtid Deltid 3 - 10 år Åben tilmelding Australien Canberra + 1 mere

ANU Juris Doctor (JD) er et særpræg program designet til kandidater i ikke-juridiske discipliner (eller ikke-australske lov grader) og giver den nødvendige kvalifikation til optagelse som advokat i Australien og nogle andre jurisdiktioner. [+]

Programbeskrivelse

ANU er Australiens toprangerede universitet og ANU Law School er rangeret 12th i verden for studiet af loven (QS World Rankings efter emne 2018).

ANU JD er en internationalt anerkendt juridisk kvalifikation. Gennemførelse af en JD, og ​​den nødvendige praktiske juridiske uddannelse (PLT), kvalificerer dig til at praktisere lov overalt i Australien og i nogle andre jurisdiktioner.

Som en ANU lovstudent vil du lære fra verdensklasse akademikere og gæsteforelæsere med erhvervserfaring i verden. Små klassestørrelser giver øget mulighed for, at eleverne kan interagere og engagere sig med akademiske medarbejdere, besøge gæstens højttalere og andre studerende.... [-]


Master of Laws (LLM)

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 5 år Åben tilmelding Australien Canberra + 1 mere

Åben for juridiske og ikke-juridiske kandidater, er ANU Master of Laws (LLM) ideel for dem, der ønsker at få avanceret juridisk viden og specialkundskaber i deres valgte område af interesse. ANU er Australiens toprangerede universitet og ANU Law School er rangeret 12th i verden for studiet af loven [+]

Programbeskrivelse

Advance din karriere med en Master of Laws (LLM) fra en af ​​verdens førende lovskoler.

ANU er Australiens toprangerede universitet og ANU Law School er rangeret 12th i verden for studiet af loven (QS World Rankings efter emne 2018).

ANU LLM er en avanceret postgraduate kvalifikation, der er designet til at udstyre praktiserende advokater, håbende fagfolk og nyuddannede med specialiseret juridisk viden og færdigheder.

Åben for både juridiske og ikke-juridiske kandidater, er dette postgraduate program ideelt for dem, der ønsker at uddybe deres viden inden for et bestemt lovområde, dem, der planlægger at komme ind i et nyt område af praksis eller dem for hvem en viden om loven ville være gavnlige i deres karriere, herunder offentlige medarbejdere, regulatorer og ledere.... [-]


Bachelor of Laws (Honours) (LLBHons)

på universitet Fuldtid Deltid 4 - 10 år January 2019 Australien Canberra + 1 mere

Bachelor of Laws (Honours) på ANU er en internationalt respekteret, verdensklasse bachelor jurist grad. ANU er Australiens toprangerede universitet med et globalt ry i international, forfatningsmæssig, offentlig og privat ret. Honours komponent af programmet er indlejret i graden struktur for at forbedre dine karrieremuligheder og give dig et stærkt fundament for postgraduate studie. [+]

Programbeskrivelse

ANU Bachelor of Laws (Honours) er en internationalt respekteret, verdensklasse bachelor jurist grad.

ANU er Australiens nationale universitet med et globalt ry i international, forfatningsmæssig, offentlig og privat ret. ANU er Australiens toprangerede universitet og er rangeret som verdens tolvte for lovstudiet (QS World Rankings by Subject, 2018).

ANU Law School giver sine bachelorstuderende en unik forståelse af gældende lov og praksis. Vores undervisningsmetode kombinerer akademisk rigor med praktisk ekspertise. Du vil få indgående kendskab til lovens rolle og funktion og udvikle en avanceret forståelse af, hvordan loven påvirker og påvirker næsten alle aspekter af vores verden.... [-]


Kontakt

Australian National University (ANU) - College of Law

Hjemmeside https://law.anu.edu.au
Telefon +61 2 6125 5111