Center for International Legal Studies

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den Center for Internationale Retlige Studier - CILS / Center - er en non-profit lov forskning, uddannelse og undervisning institut, er oprettet og drives som en offentlig interesse samfund henhold til østrigsk ret. Dens internationale hovedkvarter har været i Salzburg, Østrig siden 1976. Dens væsentligste formål er at fremme og udbrede viden blandt medlemmer af det internationale retssamfund.

CILS har flere seminarer hvert år i Europa, Nord- og Sydamerika, Afrika, Asien og Mellemøsten. Disse konferencer og møder er blevet certificeret til CLE / CPD kredit ved Law Society of England og Wales, den nederlandske advokatsamfund, staterne Californien, New York, Texas, og andre stater baseret på gensidighed.

Den Center for Internationale Retlige Studier har udviklet, koordineret og udgivet mere end 100 juridiske forskningsprojekter siden 1977.

Næsten 5.000 advokater over hele verden er blevet anerkendt for deres bidrag til CILS projekter. Mere end 300 har abonneret på den CILS Kongres Fellows. Andre ansete forskere og praktikere understøtter center som fuldgyldige og honorære medlemmer og associerede medlemmer.

Centrets internationale Legal Practice Praktik Program placerer unge jurister og jurastuderende i uddannelsesstillinger med advokatfirmaer i Europa, Nord- og Sydamerika, Asien og Afrika. Disse praktikanter kan også modtage kredit i deres lov skolernes JD eller LLM programmer, og CILS fastholder også institutionelt samarbejde med flere lovskoler med henblik herpå.

Gennem sin gæsteprofessorer Program, Center placerer erfarne praktikere besøger professorater på institutioner i Østeuropa og de tidligere sovjetrepublikker. Mere end 300 ledende advokater har taget op næsten 700 aftaler, siden programmet startede i 2006.

FDI2015xs

I samarbejde med Lazarski University, Warszawa, Boston University og Eötvös Lorand University, Budapest, Center tilbyder en LLM i Transnational Commercial Practice, for jurister og praktikere. Den LLM kræver tilfredshed 21 point i løbet af i en periode på to-tre år. Cykler I og II der undervises i Budapest, Ungarn og Cycle III undervises i Warszawa, Polen.

Den Center for Internationale Retlige Studier organiserer og har grundlagt sammen med SULS, Pusl, DIS og KCL, at udenlandske direkte investeringer International Arbitration Moot, premieren investor-State voldgift omstridt konkurrence.

Centeret ejer og administrerer International Business Law Consortium, en alliance af udvalgte uafhængige advokatfirmaer hjælper hinanden betjene deres kunder internationalt.

Placeringer

Salzburg

Address
CENTER FOR INTERNATIONAL LEGAL STUDIES
Matzenkopfgasse 19

5020 Salzburg, Salzburg, Østrig

Budapest

Address
Budapest, Ungarn

Warszawa

Address
Warszawa, Masovisk voivodeship, Polen

Shanghai

Address
Shanghai Lixin University of Accounting and Finance
Shanghai, Shanghai, Kina