Læs den officielle beskrivelse

Den Center for Internationale Retlige Studier - CILS / Center - er en non-profit lov forskning, uddannelse og undervisning institut, er oprettet og drives som en offentlig interesse samfund henhold til østrigsk ret. Dens internationale hovedkvarter har været i Salzburg, Østrig siden 1976. Dens væsentligste formål er at fremme og udbrede viden blandt medlemmer af det internationale retssamfund.

CILS har flere seminarer hvert år i Europa, Nord- og Sydamerika, Afrika, Asien og Mellemøsten. Disse konferencer og møder er blevet certificeret til CLE / CPD kredit ved Law Society of England og Wales, den nederlandske advokatsamfund, staterne Californien, New York, Texas, og andre stater baseret på gensidighed.

Den Center for Internationale Retlige Studier har udviklet, koordineret og udgivet mere end 100 juridiske forskningsprojekter siden 1977.

Næsten 5.000 advokater over hele verden er blevet anerkendt for deres bidrag til CILS projekter. Mere end 300 har abonneret på den CILS Kongres Fellows. Andre ansete forskere og praktikere understøtter center som fuldgyldige og honorære medlemmer og associerede medlemmer.

Centrets internationale Legal Practice Praktik Program placerer unge jurister og jurastuderende i uddannelsesstillinger med advokatfirmaer i Europa, Nord- og Sydamerika, Asien og Afrika. Disse praktikanter kan også modtage kredit i deres lov skolernes JD eller LLM programmer, og CILS fastholder også institutionelt samarbejde med flere lovskoler med henblik herpå.

Gennem sin gæsteprofessorer Program, Center placerer erfarne praktikere besøger professorater på institutioner i Østeuropa og de tidligere sovjetrepublikker. Mere end 300 ledende advokater har taget op næsten 700 aftaler, siden programmet startede i 2006.

FDI2015xs

I samarbejde med Lazarski University, Warszawa, Boston University og Eötvös Lorand University, Budapest, Center tilbyder en LLM i Transnational Commercial Practice, for jurister og praktikere. Den LLM kræver tilfredshed 21 point i løbet af i en periode på to-tre år. Cykler I og II der undervises i Budapest, Ungarn og Cycle III undervises i Warszawa, Polen.

Den Center for Internationale Retlige Studier organiserer og har grundlagt sammen med SULS, Pusl, DIS og KCL, at udenlandske direkte investeringer International Arbitration Moot, premieren investor-State voldgift omstridt konkurrence.

Centeret ejer og administrerer International Business Law Consortium, en alliance af udvalgte uafhængige advokatfirmaer hjælper hinanden betjene deres kunder internationalt.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Cursus

Center for International Legal Studies

3-kreditkurset "Anerkendelse af udenlandske domme" omfatter faktisk to forskellige procedurer, "anerkendelse" af en udenlandsk dom og "fuldbyrdelse" af denne dom på grund ... [+]

Anerkendelse af udenlandske domme

3-kreditkurset "Anerkendelse af udenlandske domme" omfatter faktisk to forskellige procedurer, "anerkendelse" af en udenlandsk dom og "fuldbyrdelse" af denne dom på grundlag af den status, som den har fået tildelt af en national domstol. I en anerkendelsesprocedure bliver en domstol i et land bedt om at acceptere en retsafgørelse truffet af en ret i et "fremmed" land og at afgøre en dom af væsentlig samme form uden at genbehandle fortjenesterne i den oprindelige retssag. Hvis en anerkendt udenlandsk dom er en pengeafgørelse, og debitor har aktiver i den modtagende jurisdiktion, vil den kompetente dommer få adgang til alle de retshåndhævende retsmidler, der er til rådighed i anerkendelseslandet, for at fuldbyrde dommen. Den globaliserede økonomi medfører også, at dommene bliver globaliseret. Grænseoverskridende retssager udfordrer grænseoverskridende virksomhed. Grænseoverskridende retssager giver anledning til grænseoverskridende anerkendelses- og håndhævelsesprocedurer. Administrationsgebyr - USD 90.... [-]

Østrig Salzburg Ungarn Budapest Polen Warszawa Kina Shanghai  + 4 Mere
Oktober 2020
Engelsk
8 uger
Online
Læs mere på dansk
Center for International Legal Studies

"2" -kursusens "stjerne" er Aguinda v. Chevron, en sag, der startede i 1993 i New York og fortsatte gennem domstolene i Ecuador, Brasilien. Argentina, Canada, Nederlanden ... [+]

Cross-border litigation Case Study

"2" -kursusens "stjerne" er Aguinda v. Chevron, en sag, der startede i 1993 i New York og fortsatte gennem domstolene i Ecuador, Brasilien. Argentina, Canada, Nederlandene og Gibraltar. Dens lange og torturerede historie - herunder flere voldgiftssager i Haag og 23 opdagelsesanmodninger i føderale domstole i 10 stater i USA - giver grundlag for at lære om USAs Alien Tort Claims Act, United States Racketeer og Corrupt Organizations Act , Tredjeparts retssagsminansiering, American Discovery, Bilaterale Investeringsaftaler og Extraterritorial Juridisk Anvendelse. Administrationsgebyr - USD 60.

Center for International Legal Studies

Center for International Legal Studies er baseret i Salzburg, Østrig, og har opereret der i næsten 50 år. Centret har over 5.000 advokatmedlemmer over hele verden, beskæftiger sig med omfattende juridisk udgivelse og organiserer fortsatte juridiske uddannelser og akademiske programmer i Europa og Asien for Eötvös Loránd Universitet i Budapest, Ungarn, Lazarski Universitet i Warszawa, Polen, Boston University i Boston, Massachusetts og Lixin University i Shanghai, Kina.... [-]

Østrig Salzburg Ungarn Budapest Polen Warszawa Kina Shanghai  + 4 Mere
Oktober 2020
Engelsk
8 uger
Online
Læs mere på dansk
Center for International Legal Studies

Denne 1-kredit kursus giver en oversigt over det amerikanske retssystem, hvordan det er organiseret, og hvordan det virker. ... [+]

Introduktion til USAs juridiske system

Denne 1-kredit kursus giver en oversigt over det amerikanske retssystem, hvordan det er organiseret, og hvordan det virker. Det er især relevant for lægfolk og for advokater, der ikke er kvalificeret i USA. Formålet med kurset er at give en kort introduktion til det amerikanske retssystem. Det er ikke meningen at - og det vil helt sikkert ikke - gøre dig til en ekspert i amerikansk lov. Det betragtes bedst som kun et udgangspunkt, og opfordrer dig til mere nøje at udforske områder af særlig interesse for dig i, hvad der er et komplekst retssystem bestående af mange mange love - føderale og statlige - mange mange domstole - også føderale og statslige. Og mange, mange spillere - især de mange mange amerikanske advokater, hvoraf der er 1,3 millioner. I dette kursus vil vi røre ved USAs forfatning, regeringens struktur, domstolernes organisation og funktioner og flere sager. Administrationsgebyr - US $ 30.... [-]

Østrig Salzburg Ungarn Budapest Polen Warszawa Kina Shanghai  + 4 Mere
Oktober 2020
Engelsk
8 uger
Online
Læs mere på dansk

LLM

Center for International Legal Studies

Fem institutioner organiserer LL.M. i tværnational handelspraksis. Center for International Legal Studies (Salzburg, Østrig) har mere end 5.000 advokatmedlemmer over hele ... [+]

Fem institutioner organiserer LL.M. i tværnational handelspraksis . Center for International Legal Studies (Salzburg, Østrig) har mere end 5.000 advokatmedlemmer over hele verden. Law Faculty of Lazarski University (Warszawa, Polen) har først og fremmest været blandt polske universitetsretlige fakulteter de sidste syv år. Eötvös Loránd Universitet (Budapest, Ungarn), grundlagt i 1635, er det ledende juridiske fakultet i Ungarn. Center for finansiel lov og politik ved Lixin Universitet er baseret i Shanghai, Kina, Boston University School of Law (Boston, Massachusetts) blev grundlagt i 1872 og er placeret i top 25 af mere end 200 lovskoler akkrediteret af American Bar Association.

... [-]
Ungarn Budapest Polen Warszawa Kina Shanghai  + 2 Mere
Oktober 2020
Engelsk
Deltid
1 - 5 år
på universitet
Online
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Location address
CENTER FOR INTERNATIONAL LEGAL STUDIES
Matzenkopfgasse 19

Salzburg, Salzburg, 5020 AT
Location address
Budapest, HU
Location address
Warsaw, Masovisk voivodeship, PL
Location address
Shanghai Lixin University of Accounting and Finance
Shanghai, Shanghai, CN