SRH University Heidelberg

Introduktion

Som et af de ældste og største private universiteter i Tyskland satte vi standarden for uddannelse. Vi udstyrer dig med den viden, du har brug for til din fremtid-praktisk, innovativ og kreativ. Til dette er tæt samarbejde mellem vores studerende og fakulteter af særlig betydning.
Vores succesopskrift: Vi tilbyder nye praktiske uddannelser, individuel supervision og hurtig placering på arbejdsmarkedet. For vores studerende betyder det de bedste chancer for et spring i deres karriere.

I næsten fem årtier har SRH University Heidelberg været blandt de mest berømte tyske universiteter med et tæt netværk af virksomheder og institutter for videregående uddannelser verden over.

Uddannelse uden grænser

Grundlag og perspektiver, bevægelsesfrihed og ansvar: Kom og studer i SRH Science Tower, vores "undervisningstårn." Dens arkitektur symboliserer dynamik, gennemsigtighed og kreativitet. Vi tilbyder dig et uddannelsesmiljø med topmoderne udstyr og en attraktiv campus i en af de smukkeste byer i Tyskland.

Fremragende kvalitet

Vi stræber efter topkvalitet. Vores studiemodel, akademikere og undervisning samt de tjenester, der tilbydes vores studerende, måles alle mod denne standard. Den kontinuerlige høje kvalitet af din uddannelse sikres gennem internationalt anerkendte procedurer og metoder.

På vores universitet har undervisning og forskning et internationalt og tværfagligt fokus. Gennem den verdensomspændende udveksling af vores fakultet og studerende fremmer vi kulturel mangfoldighed og åbenhed. Vi værdsætter elevernes personlige udvikling lige så højt som deres uddannelsesmæssige kvalifikationer - vores uddannelser udvikles og gennemføres gennem en dialog med eksperter fra forskning og praksis. Sådan forbereder vi dem på de udfordringer og chancer, de vil møde som fremtidens højt kvalificerede fagfolk og ledere, præstationsorienterede og ivrige efter at lære.

Godt forbundet

S RH Universitet Heidelberg arbejder sammen med udvalgte universiteter og forskningsinstitutioner, både i ind- og udland, for at fremme udvekslinger med det internationale videnskabelige samfund. Kosmopolitisk og alligevel stadig forankret i storbyregionen, er vores universitet et regionalt center for kultur og læring.

I øjeblikket er omkring 3.500 studerende indskrevet på vores seks skoler: Business, Engineering & Architecture, Social & Legal Sciences, Therapy, Applied Psychology og Information, Media & Design.

Placeringer

  • SRH University Heidelberg Ludwig-Guttmann-Straße 6 , 69123, Heidelberg

Spørgsmål