Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 9 Jura Programmer i Retsvæsenet 2023

9 Jura Programmer i Retsvæsenet 2023

Oversigt

Hvad er studiet af retsvæsenet?
Retsvæsenet er et system af domstole, der fortolker og anvender loven i USA og andre common law-lande. I USA omfatter retsvæsenet domstole, appeldomstole og en højesteret. Retsvæsenet er en af de tre grene af regeringen sammen med den udøvende og den lovgivende magt.

Hvorfor er det vigtigt at studere om retsvæsenet?
I lande, hvor der anvendes common law, er retsvæsenet vigtigt, fordi domstolene fortolker og anvender de love, der styrer et land. I common law-lande er det vigtigt for jurastuderende at forstå retsvæsenet for at kunne blive effektive advokater. Kurser i retsvæsenet er obligatoriske for alle jurastuderende og giver et fundament af viden om retssystemet. Nogle jurastudier tilbyder specialiserede kurser i specifikke dele af retsvæsenet, f.eks. den juridiske gren af de føderale domstole og statens retssystem. Disse kurser giver dybdegående oplysninger om retsvæsenets opbygning og funktion.

Hvad skal jeg studere på min uddannelse i retsvæsenet?
Et kursus om retsvæsenet giver et generelt overblik over retssystemet i et bestemt land. I USA ville dette også omfatte strukturen og driften af de føderale domstole og delstatsdomstole. Du vil lære om de forskellige typer domstole, de enkelte domstoles kompetenceområde og domstolenes rolle i et lands regering. Derudover vil du studere retspraksis og juridisk analyse. Specialiserede kurser i retsvæsenet, som tilbydes af juridiske fakulteter, giver også dybdegående oplysninger om specifikke aspekter af retssystemet.

Hvilke karrieremuligheder er der inden for retsvæsenet?
Der er mange karrieremuligheder inden for retsvæsenet. Mange stillinger inden for retsvæsenet er tjenestemandsstillinger. Uddannelser i retsvæsenet er vigtige for studerende, der håber at kunne gøre karriere som dommere, retsembedsmænd og lovgivere.

Læs mere

Filtre

  • Jura
  • Jura
  • Retsvæsenet
Studieområde
  • Jura (9)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat