Keystone logo

1 Ph.D. Programmer i Jura National ret 2024

Filtre

Filtre

  • Ph.D.
  • Jura
  • National ret
Studieområde
  • Jura (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Ph.D. Programmer i Jura National ret

Efter at have afsluttet en kandidatgrad, kan de vælge at videreudvikle deres uddannelse gennem en doktor i filosofi. Som en af ​​de højeste akademiske priser, en ph.d. Programmet kan tage så lang tid som seks år at afslutte.

Hvad er en ph.d. i de nationale lovstudier? Dette studieområde er ofte specifikt for et bestemt land. Studerende kan muligvis vælge hvilket land de fokuserer på eller bare se på det land, skolen er i. Ligesom fokus kan læseplanen for nationale lovstudier også variere fra skole til skole. Nogle kan fokusere mere på forelæsninger og diskussioner, mens andre skoler kan se på forskning og arbejde. De krævede kurser for graden kan omfatte lovlig uddannelse og forskning, praktiske forhold i undervisning lov, og kulturer og juridiske studier.

Dette snævre blik på det juridiske område kan forberede eleverne på en vellykket karriereforløb eller en anden disciplin. Ikke alene gør kommunikation, kritisk tænkning og problemløsning færdigheder opnået gennem denne uddannelse hjælp deltagerne i deres karriere, men disse færdigheder kan også forbedre personens personlige liv.

Omkostningerne ved en ph.d. Programmet kan dikteres af universitetet, programmet og varigheden af ​​læringen. Der er ingen faste omkostninger, så ansøgerne kan gerne kontakte skolerne direkte for at lære mere.

Hvilke karrieremuligheder er tilgængelige for studerende, der gennemfører en ph.d. i de nationale lovstudier? De tilgængelige karriere kan afhænge af en persons tidligere erfaringer og uddannelse. Nogle kandidater kan fortsætte med at blive advokater, professorer, dommere, forskere, analytikere, journalister, virksomhedsledere, konsulenter eller rådgivere. Mens en ph.d. ses ofte som det sidste trin i uddannelsen, kan nogle forskere vælge at videreføre deres skolegang med en anden ph.d. eller kandidatuddannelsen.

Skoler rundt omkring i verden kan tilbyde en ph.d. i de nationale lovstudier. Nogle skoler tilbyder dette program online eller personligt. Ønsker du at anvende eller lære mere? Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.