Keystone logo

11 Ph.D. Programmer i Jura 2024

Filtre

Filtre

 • Ph.D.
 • Jura
 • Generelle Juridiske Studier
 • Jura
Studieområde
 • Jura (11)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Ph.D. Programmer i Jura

  Lærere, der ønsker at tage deres uddannelse så langt som muligt, kan tilmelde sig en Doctor of Philosophy-program. En ph.d. er en af ​​de højeste akademiske priser tilgængelige. Denne type grad kan tage overalt fra tre til seks år for at tjene.

  Hvad er en ph.d. i juridiske studier? Det er et ph.d.-program, der ser på alle aspekter af det juridiske område. Studerende kan lave kurser, afhandlinger, skriftlige eksamener og mundtlige eksamener gennem hele dette program. Den nøjagtige struktur varierer fra en skole til den næste. På samme måde er de krævede kurser, der benyttes i læseplanen, ikke de samme på alle universiteter, men kan omfatte fremskridt inden for juridisk filosofi, hvordan socialpolitik påvirker domstole, juridisk økonomi, erhvervsgrundlag og etiske principper i økonomi.

  Lærere, der fokuserer på lovstudier, lærer at bruge de nyeste metoder, der er etableret i juridiske videnskaber. Denne listige kant kan føre til udvikling af kritisk tænkning, problemløsning og kommunikationsfærdigheder, som alle er vigtige for personlige og faglige aspekter af livet.

  Hvis ansøgerne ønsker at lære om prisen på en ph.d., kan de måske kontakte skolerne direkte. Alt for mange faktorer påvirker denne variabel, herunder skolen, dens placering, programmet, dets varighed og klassen.

  Mange Ph.D. kandidater, der studerer loven betragtes som ret beskæftigelsesegnede. Faktisk kan eleverne rette op på arbejdet inden for seks måneder efter eksamen. Selvfølgelig kan alle elever have lidt forskellige oplevelser. Mens graden kan spille en stor rolle i karrieremuligheder, kan den tidligere uddannelse og erhvervserfaring fra forskere påvirke, hvilken type job der er til rådighed. Nogle kandidater fortsætter med at blive lovprofessorer, juridiske forskere, advokater, dommere, juridiske rådgivere og politikere.

  Er du klar til at tilmelde dig en ph.d. i Law Studies program? Du kan muligvis deltage i skoler rundt om i verden eller gennem online-programmer. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.