Keystone logo

1 Ph.D. Programmer i Jura Politi, retsvæsen og kriminalforsorg 2024

Filtre

Filtre

 • Ph.D.
 • Jura
 • Politi, retsvæsen og kriminalforsorg
Studieområde
 • Jura (1)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Ph.D. Programmer i Jura Politi, retsvæsen og kriminalforsorg

  En ph.d. er en akademisk grad tildeles studerende, efter de har gennemført en omfattende mængde forskning og skolearbejde i deres valgte koncentration. Modtagelse af en ph.d. betyder, at kandidater er utroligt erfarne og kyndige på deres felt, og at de er hårdtarbejdende og engagerede enkeltpersoner.

  Hvad er en ph.d. i Criminal Justice? Denne grad, hvilket kan tage omkring otte år i alt at tjene, hjælper eleverne til bedre at forstå kriminel adfærd og de faktorer, der kan have indflydelse afvigende handlinger. Studerende i dette program lærer om forebyggelse af kriminalitet og intervention, effektiviteten af ​​konsekvenser, og hvor den offentlige politik skader eller hjælper kriminel aktivitet. Kursusaktiviteter kan omfatte kriminologiske teori, den offentlige orden, forskningsmetoder, lov og sociale orden, og retshåndhævelse.

  Optjening en ph.d. i Criminal Justice sætter kandidater i toppen af ​​deres felt i form af opnåede.At være på toppen, kan føre til bedre betalende karriere og større faglige muligheder for kandidater.

  Mange faktorer har indflydelse på prisen for at tjene en ph.d. i strafferet, såsom den tid, det tager for studerende at gennemføre den nødvendige kurser og placeringen af ​​skolen. Eleverne skal sørge for at forske deres valgte program for at være sikker på, at det flugter med deres budget og uddannelsesmæssige mål.

  Personer med en ph.d. i Criminal Justice er ofte i høj efterspørgsel efter øverste stillinger i mange forskellige brancher. Enkeltpersoner kan arbejde i den akademiske verden som kollegium professorer og instruktører, undervisning strafferetsplejen i gymnasier eller universiteter, eller de kan arbejde i forskning, bidrager til at forbedre retssystemet, rådføre om straffesager, og gøre konsekvenser mere effektiv. Andre personer kan arbejde i retshåndhævelse som efterforskere, stedfortrædere, politichefer, eller politiet kaptajner.

  Studerende kan være i stand til at gå i skole på deltid eller online, så de kan tjene deres grad i en bekvem måde. For at finde den bedste skole for dig, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.