Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Jura Programmer i Personskaderet 2023

1 Jura Programmer i Personskaderet 2023

Oversigt

Hvad er personskaderet?
Personskaderet fokuserer på den lovgivning, der vedrører fysiske og psykiske skader. Det kan omfatte skader forårsaget af motorkøretøjer, lægefejl, produktansvar, mangelfuld konstruktion (bygninger), erstatningsansvar (skader på offentlige steder) eller uagtsomhed fra en organisation eller enkeltperson.

Karriere inden for personskadejura
Som jurastuderende i personskadejura får du mulighed for at specialisere dig inden for en række områder, herunder: Lægefejl, produktansvar, skader på arbejdspladsen eller på offentlige steder (erstatningsansvar), forsikringserstatning for skader forårsaget af en anden part.

Hvad vil jeg studere under min uddannelse i personskadejura?
Under din uddannelse i personskaderet vil du blive undervist i en række aktuelle emner, herunder: skaders art og årsagssammenhæng, juridisk ansvar for skader og erstatningssystemer. Du vil også studere en række personskaderelaterede emner, såsom: erstatningsret, strafferet, forfatningsret og bevisret.
Hvad er fordelene ved at studere personskaderet?
Der er mange fordele ved at studere personskaderet. En indlysende fordel er, at det giver en høj grad af jobsikkerhed, idet antallet af job som advokat med ansvar for personskader forventes at stige kraftigt i de kommende år. Som kandidat i personskaderet kan du ofte finde arbejde i firmaer, der specialiserer sig i personskaderet, samt i større forsikringsselskaber.

Læs mere

Filtre

  • Jura
  • Civilretlige studier
  • Personskaderet
Studieområde
  • Jura (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Beslægtede studieretninger