Osgoode Professional Development

Introduktion

Førende inden for professionel juridisk uddannelse

Osgoode Professional Development tilbyder et unikt bredt og fleksibelt udvalg af kandidat- og efteruddannelsesprogrammer.

Om os

Osgoode Professional Development er verdensledende inden for livslang læring på jurastudier.

Fleksibel og bekvem læring

 • Klasseværelse, afstand og online muligheder

Få forbindelse til et indflydelsesrigt netværk

 • Byg et netværk af brancheledere

Kredit- og ikke-kreditprogrammer

 • Vælg mellem CPD eller dybdegående undersøgelser

Hvem vi er

Osgoode Professional Development er den livslange læringsgren af Osgoode Hall Law School, en af Canadas førende juraskoler. Siden vores grundlæggelse i 1996 har vores mission været konsekvent og klar. Vi tilbyder et unikt bredt og fleksibelt udvalg af tværfaglig juridisk uddannelse på kandidatniveau til fagfolk med og uden juridiske grader og er forpligtet til:

 • At holde fagfolk og ledere på forkant med juridisk viden, ekspertise og kapacitet;
 • Integrering af internationalt uddannede advokater og jurister i den canadiske advokatstand; og
 • At bringe forskellige fagfolk sammen for at engagere sig i juridiske spørgsmål fra tværfaglige perspektiver.

OsgoodePD er kendt globalt for vores engagement i løbende innovation inden for pædagogisk teknologi og pædagogik. Vi var det første juraprogram i Canada, der tilbød fjernundervisning og har arbejdet på løbende at forbedre kvalitet, tilgængelighed og fleksibilitet. Vores vision er at være i centrum for innovativt design og levering af professionel juridisk uddannelse, hvilket muliggør forståelse, forbindelse og transformation.

Vores tilbud

Vi arbejder konstant på at forbedre og udvide vores faglige udviklingstilbud. Efterhånden som det globale samfunds behov for professionel udvikling inden for juridisk uddannelse udvikler sig, introducerer vi nye programmer og måder at lære på for at hjælpe dig med at nå dine professionelle udviklingsmål.

Professionel udvikling

 • Korte kurser, konferencer og certifikater: OsgoodePDs konferencer og korte kurser repræsenterer en af de største samlinger af Continuing Legal Education (CLE) tilbud i Canada.
 • Professionelle LLM-enkeltkurser: Vores enkelte LLM-kurser giver fagfolk, der endnu ikke er klar til at forpligte sig til et LLM-program, en fleksibel måde at udforske programmerne efter eget valg.
 • Interne og tilpassede programmer til organisationer: Vi har ekspertisen, ressourcerne og teknologien til at designe en tilpasset version af et eksisterende program, et certifikat eller et nyt program, der omkostningseffektivt når dine træningsmål.

Akademiske programmer

 • Deltidsprofessionel LLM: Designet på kandidatniveau og struktureret til at imødekomme behovene hos den arbejdende professionelle, kan du vælge mellem 15 specialiseringer og en bred vifte af valgfag.
 • Fuldtidsprofessionel LLM: Vores professionelle LLM'er på fuld tid er designet til internationalt uddannede advokater, der søger at studere eller praktisere jura i Canada.
 • Graduate Diploma-programmer: Vores Graduate Diploma-programmer giver dyb indsigt i specifikke områder af loven.
 • Forskning LLM: En fuldtids forskningsintensiv grad, ideel til studerende, der ønsker at dykke dybt ned i specifikke studieområder og for dem, der overvejer at avancere til ph.d.
 • Ph.D. i jura: En videregående fuldtidsuddannelse, der involverer omfattende, forskningsintensive studier, velegnet til studerende, der sigter mod en akademisk stilling.

Internationalt uddannede advokater

Vi tilbyder det største antal og det bredeste udvalg af programmer overalt i Canada for internationalt uddannede advokater og erfarne fagfolk. Når vi designer disse programmer, fokuserer vi på de specifikke behov hos internationalt uddannede advokater. Vi tilbyder en bred vifte af studerendes tjenester for at hjælpe internationale studerende med at opnå akademisk og karrieremæssig succes.

 • OsgoodePDs fuldtids canadiske Common Law LLM, International Business Law LLM, General Law LLM og Tax Law LLM specialiseringsprogrammer er designet specifikt med den internationalt uddannede advokat i tankerne.
 • Osgoode er den eneste canadiske juraskole, der tilbyder et National Committee on Accreditation (NCA) forberedelseskursus for internationalt uddannede advokater.

Placeringer

 • Downtown Toronto, 1 Dundas Street West, Suite 2602, M5G 1Z3, Toronto

Spørgsmål