Keystone logo

MBA Programmer i Jura i Santa Clara, USA 2023

Oversigt

Santa Clara ligger i Californien (i hjertet af Silicon Valley), USA. Santa Clara er hjemsted for et par kendte universiteter og Santa Clara bibliotek. Hi-tech virksomhedernes 's producerer en masse jobmuligheder for de lokale studerende. "

Loven er et bredt felt, der omfatter systemet med regler fastsat af et samfund til at regulere adfærd sammen med håndhævelsen af ​​disse regler. Jurastuderende studere alle et samfunds regler, men normalt specialisere deres advokatpraksis efter endt uddannelse i et bestemt område som civil- eller strafferetten.

Uddannelse i USA er hovedsageligt af den offentlige sektor, med kontrol og midlerne kommer fra tre niveauer: det statslige, lokale og føderale, i nævnte rækkefølge.De fælles krav for at studere på et videregående niveau i USA vil omfatte dit indlæggelser essay (også kendt som opgørelsen af ​​formål eller personlig erklæring), eksamensudskrift, anbefaling / reference breve, sprogtest

En MBA i loven, dvs. en Master of Business Administration grad med speciale i jurastudier, er en kvalifikation, der forfølges af studerende, der ønsker at indgå i den juridiske side af erhvervslivet. Programmet for undersøgelsen for denne grad varer typisk tre år og omfatter både økonomi og jura kurser.

Læs mere

Filtre

 • Jura
Studieområde
 • Jura (0)
  • Tilbage til hovedkategori
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Beslægtede studieretninger