Keystone logo

13 LLM Programmer i Voldgift 2024

Filtre

Filtre

 • LLM
 • Jura
 • Studier i konfliktløsning
 • Voldgift
Studieområde
 • Jura (13)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  LLM Programmer i Voldgift

  En Master of Laws er en type af avanceret grad designet til studerende i forfølgelsen af ​​en karriere i loven. Denne grad følger typisk en Bachelor of Laws og kan tage eleverne et til tre år at fuldføre.

  Hvad er en LLM i voldgift? Voldgift er en alternativ metode til løsning og forhandling af juridiske tvister uden for det traditionelle retssystem. Dette specialiserede juridiske område kræver en betydelig grad af uddannelse og kurser for eleverne til succesfuldt at forfølge karriere i voldgift. Mange uddannelser inden for dette emne dækker voldgiftskoncentrationer som sport, byggeri, kommerciel og investeringskompetence. Nogle mulige kurser omfatter forhandlingsteknikker, internationale domstole, mægling, finanslov og andre beslægtede emner.

  Studerende i denne type uddannelser kan få en lang række tekniske færdigheder i loven, og de kan også udvikle stærke færdigheder i interpersonel kommunikation og mere, der kan hjælpe dem med at fremme en juridisk karriere. Mange elever på dette område finpudser deres evner til at tænke kritisk og være opmærksom på detaljer.

  En studerende skal altid undersøge og sammenligne undervisning af mulige skoler, inden de indskriver sig i et uddannelsesprogram. Der er en række faktorer, der kan påvirke omkostningerne ved at tjene en bachelorgrad, og der kan også være økonomisk støtte og stipendier.

  De fleste studerende med en mastergrad i voldgift bliver professionelle voldgiftsmænd, forligsmænd eller mediatorer. Studerende kan ofte forfølge voldgiftspositioner for et sortiment af industrier, herunder byggeri, forretning og andre. Efter at have opnået en grad i dette felt, kan eleverne fuldføre de krævede statslige eller lokale licenskrav til at blive licenserede advokater. Andre studerende kan finde arbejde inden for områder som menneskelige ressourcer, uddannelse, forsikring og meget mere.

  Forskellige universiteter over hele verden tilbyder denne type avanceret lovgrad. Med antallet af muligheder kan eleverne udforske studere i udlandet eller lokalt. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.