Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange Fjernundervisning LLM Programmer i Duisburg, Tyskland 2023

1 Fjernundervisning LLM Programmer i Duisburg, Tyskland 2023

overview

Duisburg City har sin eksistens og vækst tilskrives sammenlægningen af ​​omgivende små byer. Det er og uafhængig byområde beliggende i Nordrhein-Westfalen staten, Tyskland. Byen har 7 distrikter, der er hjemsted for over 400.000 indbyggere.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

En LLM eller Cand.jur grad er en akademisk grad, der ofte søges af studerende med bachelor lov grader, der søger at uddanne sig mere grundigt i et specifikt område i loven undersøgelse. LLM programmer er forskningsorienteret og typisk sidste i et år.

Online- eller fjernundervisning refererer til brugen af elektroniske medier og informations- og kommunikationsteknologier (IKT) i undervisningen. Med online læring kan man få adgang til uddannelse når som helst og fra ethvert sted med en tilgængelig internetforbindelse.

read_more

filters

  • LLM
  • Tyskland
  • Fjernundervisning
fields_of_study
    Handelsstudier
  • Jura
  • Sundhedspleje Sprog Økonomi
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format

related_fields_of_study