Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 13 LLM Programmer i Strafferet 2023/2024

13 LLM Programmer i Strafferet 2023/2024

Oversigt

Inden en elev kan sikre en professionel karriere i loven, skal han eller hun typisk tjene en kandidatuddannelse grad. Denne type avanceret grad er designet til studerende, der søger en intensiv uddannelse inden for loven. Mange af disse studerende har allerede en Bachelor of Laws grad.

Hvad er en LLM i straffelov? Strafferet er det specialiserede lovvalg, der fokuserer på kriminalitet og dets retlige konsekvenser. Denne type uddannelsesprogram udforsker typisk emnerne for retsmedicin, årsagssammenhæng, lovovertrædelser, afgifter og mere for at forberede eleverne på en hensigtsmæssig måde for en fremtid i det strafferetlige system. Studerende skal forstå teorierne og begreberne bag straffelov ved at studere kurser som strafferetlig filosofi, organiseret kriminalitet, kriminalisering, typer af lovovertrædelser, straffeprocessen og meget mere.

Mange arbejdsgivere fra forskellige brancher finder, at studerende med en avanceret grad i strafferet udviser et udvalg af nyttige træk og egenskaber. Disse studerende har en tendens til at have stærke forhandlingsfærdigheder ud over avancerede kommunikationsevner. Derudover viser eleverne på dette felt typisk en grund til grundig, kritisk tænkning.

Omkostningerne ved at opnå en grad i strafferet kan variere fra et universitet til et andet. Antallet af krævede kurser, typen af ​​uddannelser, skolens placering og andre faktorer kan alle påvirke den samlede undervisning. Nogle studerende kan endda få økonomisk støtte, stipendier eller arbejdsstudier til at kompensere for omkostningerne.

Kandidater med en strafferetlig grad kan forfølge en række karriere i den private og offentlige sektor. For at blive en licensadvokat kan eleverne tage den nødvendige lokale licenstesteksamen og arbejde for offentlige myndigheder eller private virksomheder. Studerende kan også forfølge arbejde som en forbrydelseslaboratorieanalytiker, kriminalitetsleder, forebyggende specialist, kriminel efterforsker og meget mere.

Talrige universiteter over hele verden tilbyder en LLM grad. For denne type grad vælger mange studerende at studere lokalt, selv om internationale muligheder også kan være tilgængelige. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • LLM
  • Jura
  • Strafferet
  • Strafferet
Studieområde
  • Jura (13)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat