Keystone logo

47 LLM Programmer i Selskabsret 2024

Filtre

Filtre

  • LLM
  • Jura
  • Forretningsret
  • Selskabsret
Studieområde
  • Jura (47)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

LLM Programmer i Selskabsret

En Master of Laws, eller LLM, er typisk en etårig grad forfølges af studerende, der søger avanceret certificering inden for loven. Afhængigt af institutionen kan eleverne blive pålagt at afslutte en afhandling inden eksamen.

Hvad er en LLM i selskabsret? Med hensyn til praksis og regulering af erhvervslivet har corporate law-læseplaner ofte en rig sampling af finansielle kurser samt intensive juridiske studier. Fællesområder omfatter fusioner og overtagelser, grænseoverskridende transaktioner, venturekapital, regnskabs- og skattelovgivning. De fleste, men ikke alle, programmer har en international komponent, og eleverne kan have mulighed for at specialisere sig i områder som bank-, transaktions- eller investeringslovgivning.

Unikt trænet i både erhverv og lov, kan eleverne få mange færdigheder til at hjælpe dem med at udvikle sig både professionelt og personligt. Ud over deres avancerede forståelse af økonomiske politikker viser kandidater ofte overlegne forhandlings- og argumentationsevner.

Gebyrer forbundet med at forfølge en LLM i selskabsret kan variere meget mellem programmer. Ofte er den bedste måde at måle dine potentielle omkostninger på at nå ud til programkoordinatorer for mere information.

Virksomheder udvider regelmæssigt deres rækkevidde ud over deres nationale grænser og derved skaber et stort område af mulighed for virksomhedsledere. Mens de mest almindeligt forekommer at arbejde inden for større virksomheder som juridiske rådgivere, risikostyringsspecialister og strategiske analytikere, er der mange andre lovområder tilgængelige for kandidater. Fast ejendom, konsulentfirmaer og private virksomheder er andre populære beskæftigelsesområder for fagfolk, der er uddannet i selskabsret, hvor de kan udlåne deres avancerede forretningsmæssige og juridiske ekspertise til at lette følsomme grænseoverskridende transaktioner.

Ofte rettet mod international læring, er programmer til en LLM i Corporate Law tilgængelige fra mange forskellige lande i verden og kan give dig mulighed for at fuldføre din uddannelse gennem et virtuelt miljø. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.